sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Ennustuksia Lokakuulle 2024

Heihoi!
Vihdoin olisi tämä lokakuun kristallipallo-katsauskin :D.
En höpise tämän enempää, vaan mennään suoraan asiaan!

Tässä olisi hiustuotteet.
Tarkkasilmäiset ja -muistiset saattaa hoksata pienen eron viime kuuhun verrattuna ;).
Uskaltaisin varovasti sanoa, että kaikki näistä loppuu... Ehkä jopa tuo uusi mini-hoitoainekin. Okei, se menee kuitenkin enemmän sinne "toivotaan, toivotaan"-listalle :D.

Kroppatuotteet.
Nuo jalkavoiteina olevat purkit menevät myös "toivotaan, toivotaan"-listalle, ehkä myös tuo vadelma-vaahto...
Dödöstä en osaa yhtään arvioida, paljonko pullossa on vielä jäljellä, mutta jotenkin alkaa tulla tunne sen keveydestä, että ei siellä paljoa enää kyllä jäljellä voi olla.
Taas kerran unohdin yhden purtilon kuvasta, joka aika varmasti nyt tulee loppumaan.

Kasvojen hoitotuotteet.
Putsarit tulee ehkä loppumaan varmemmin, muut menee "toivotaan, toivotaan"-listalle, kun Fenty on näköjään riittoisa perkele ja seerumista ei näe jäljellä olevaa määrää (sekin kyllä kevenee koko ajan).

Meikkejä viimeiseksi.
Nämäkin on lähinnä toiveita ja nyt riippuu myös harjoittelupäivistä, miten ehtii ja jaksaa aamuisin meikkailla.
Tuo Panstik on siveltimellä käytettävää eli vie enemmän aikaa ja ripsivärit siinä ja siinä, alkavatko nyt tosissaan kuivua.

Kohtuullisen kiva kuukausi on onneksi tulossa!
Lähden yrittämään ainakin 18 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta.
Lisäksi, en nyt muista mistä lähti liikkeelle, teen tämän kuun aikana yhden roska-/katkerat oppitunnit-postauksen pitkästä aikaa...
Hitsi, että nuo vaan tuntuu joka kerta niin pahalta tehdä, kun en haluaisi mitään heittää roskiin niin, että tavaraa on jäljellä :(. Mutta kuten olen sanonut, niin opiksi oon näistä ottanut ja enää ei tule hamstrattua meikkejä onneksi yhtään samalla tavalla kuin silloin vuosia sitten. Pitää nyt vaan vihdoin pienissä erissä alkaa päästää niistä irti ja pois säilöstä.
Plussaa tulee sitten tuttuun tapaan Hullari-tilauksesta, mutta sekin pysyi oikein kivasti kohtuudessa! Muutaman mieliteon toteutin kuitenkin sieltä eli ei olisi kyseisiä tuotteita tarvinnut vielä tässä vaiheessa täydentää, mutta halusin ne nyt kokeiluun :p.
Muita plussia ei näillä näkymin tule tässä kuussa, joten miinukselle pitäisi kyllä päästä :).

Eipä mulla nyt tämän kummempaa ole. Seuraavaksi pitää varmaan laastarin tavoin ottaa käsittelyyn se roska-postaus, niin palaillaan pian asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit