tiistai 15. lokakuuta 2024

Pari yllätysloppujaa sekä ilmainen tuote, Lokakuu 2024

Hellou!
Vieläkään ei tule sitä lupaamaani roskapostausta, vaan haluan esitellä pari yllättäen loppunutta sekä sen aiemmin mainitun yhden plussa-tuotteen.

Viime viikon lopulla Mr.Insinööri tuli kellarista tämän 500ml Dermosil Classic Hand Soap käsisaippuapullon kanssa, että onko mulla jotain saippuaa, jolla täyttää taas kyseinen pullo.
Pullohan on tullut jo melkein 2 vuotta sitten tekemäni tilauksen mukana ja silloin se meni suoraan kellarin pikkuvessaan käyttöön :D.
Ei siis käytetä hirveän usein kyseistä vessaa, kun puolen litran pönttö kestää melkein 2 vuotta :p.
Oli ihan perussaippua, teki mitä piti. Tuoksua ei ollut juurikaan tässä.
Nyt mulla on mietinnässä, säästänkö tämän pullon sinne kellarin vessaan täyttöpulloksi, tuo pöllö on kyllä kivan näköinen, vaikkakaan harmaana ei näykään ihan niin selvästi.

Päädyin sitten toistaiseksi siihen, että pyysin Mr.Insinööriä viemään tämän uuden pullon sinne.
Kyseessä oli 300ml Radisson Blu Body Wash with Goji Berry & Sea Salt Extracts suihkugeeli pumppupullo :D.
Meidän koululla oli lokakuun alussa joku hyvinvointitapahtuma, jossa piti kaikkien käydä kiertämässä. Siellä oli sitten sellainen kierrätystavara-pöytä, josta sai ottaa ilmaiseksi tavaraa, jos jotain löysi.
Pöydällä sitten oli näitä Radisson Blu-hotellin suihkugeelejä, lisäksi olisi ollut hoitoainetta ja shampootakin :D. En ilmaisesta kosmetiikasta kieltäydy koskaan, mutta maltoin pysyä vain tässä yhdessä pullossa :p.
Tämä tulee olemaan käytössä varmaan ensi vuoden loppuun tai vuoden 2026 alkuun asti päätellen siitä, miten tuo 500ml riitti :D.

Sitten se toinen, itseasiassa tämän päiväinen yllätys!
Sain siis käytettyä viimeiset rippeet uudelleen pannutetusta 1.8g L'Oréal ColorAppeal Mono Eyeshadow, 21 Golden Beige luomiväristä!!!
Mähän siis uudelleen pannutin sen tähän magneettipannuun Heinäkuussa.
Piti tarkistaa, niin en ollut näköjään laittanut Heinäkuun yhteenvedon listaan tätä, vaikka pakkauksen hävitinkin jo silloin (pakkaus oli yhteiskuvassa).
Lasken siis nyt tämän loppuneeksi :).
Kuten selitinkin tuossa uudelleen pannutus-postauksessa, luomiväri oli siis jälleen Pannu-projektissa mukana.
Viime vuonna projektissa käytin 158 kertaa, sitten tänä vuonna ennen uudelleen pannutusta 89 kertaa ja nyt tuon Heinäkuun pannutuksen jälkeen sain käyttää vielä 57 kertaa ennen kuin tänään loppui.
Tämän vuoden käyttömäärä oli vielä siis 146 käyttökertaa!
Riittoisa pirulainen todellakin :D.
Ja mun mielestä tämä oli myös vanha kuin mikä. Muistan, että oon ostanut tämän Oulun Anttilasta ja sekin sulkeutui jo vuonna 2016 syksyllä (piti googlata)...
En nyt kovin nopeasti löytänyt, milloin nämä luomivärit on tullut myyntiin, mutta uskaltaisin väittää, että ostin tämän joskus 2010-luvun alkupuolella varmasti, kun kosmetiikka-addiktius alkoi todenteolla joskus 2000-luvun lopulla...
Eipä siinä, niin kuin oon sanonut, niin vain itse näitä käytän ja tulen käyttämään niin kauan kuin pelaa hyvin. Tämä luomiväri pelitti erinomaisesti loppuunsa asti.
Näissä pannu-projekteissa aloin toki vasta kunnolla käyttämään ja lisäsin käyttöä myös korostuspuuteriksi poskille, siksi kulutus kasvoikin ekpotentiaalisesti :D.
Ja vaikka pieni haikeus nyt jääkin, niin uutta tämän sävyistä en tule todellakaan ostamaan yksittäisenä, kun luomivärikokoelma on kasvanut sen verran, että löytyy vastaavanlaisia sävyjä monta.
Sitä vain mietin, että pitäisikö tehdä jokin frankenshadow-luomiväri niistä löytyvistä sävyistä, vai käytänkö niitä nyt yksittäin eri paleteista toistaiseksi.

Oon vaan niin iloinen, että jälleen yksi ikuisuustuote on vähempänä laatikoissa!
Eipä mulla tähän nyt ole tämän kummempaa. Katsotaan, jos sen roska-postauksen saan seuraavaksi viimein tänne ^_^.
Miumoi <3

1 kommentti:

  1. Mahtava saavutus saada tuo Loreal käytettyä! Ja olipas sillä jo ikää..ei taida enää luomivärit kestää noin kauan😉

    VastaaPoista

Suositut tekstit