perjantai 18. lokakuuta 2024

Katkeria Oppitunteja, Lokakuu 2024

Heissan!
Nyt olisi vuorossa se lupailtu roska-postaus eli pitkästä aikaa katkeria oppitunteja meikkien hamstrauksesta olkaa hyvä!

Kipinä postaukseen lähti liikkeelle tästä Goodieboxista tulleesta 3ml LASplash Cosmetics Wickedly Divine Eyeliner, #13405 Roseline silmänrajauksesta, kun eräs päivä meikkiä tehdessäni ja halutessani käyttää tätä pitkästä aikaa huomasinkin tämän olevan täysin kuiva.
Tämä oli todella kiva, sellainen glitterinen ja ruusukullan värinen rajausväri. Harmittaa, etten aiemmin ottanut kuvaa tästä luomilla.
Todella kimaltava tapaus oli, en tiedä, saisinko yhtä kimaltavaa tehtyä nykyisillä luomiväreillä :D.
Vähän harmittaa, että tämä unohtui laatikkoon kuivumaan :(.

Karsiminen lähti sitten liikkeelle ja päädyin seuraavaksi poistamaan laatikosta myös tämän ikivanhan Avon ColorTrend Eyeliner, Clear rajausvärin.
Tässä oli kosteutta vielä hyvin jäljellä ottaen iän huomioon, mutta päätin luopua vihdoin, kun tätä on tosiaan luomiväreissä dippailtu. Kyllä mä silmään tulevissa tuotteissa yritän järjen pitää hallinnassa ja luopua tuotteista, nestemäisistä varsinkin :p. Toki tästä olisi voinut luopua jo aikaa sitten, kun ei ole tullut käytettyä vuosiin...
Pari tuotetta vielä laatikkoon jäi, joista voisi luopua tässä piakkoin myös...

Karsinnan alkuun kun päästiin, seuraava uhri oli tämä Revolution Lip Liner, Red huultenrajauskynä, jonka oon saanut lahjaksi aikoja sitten.
Selityksiä tuskin tarvitsee...
En muista, tuliko tätä käytettyä millään tavalla, kun punaista huulipunaa en osaa käyttää julkisesti. Ehkä silmärajauksena saatoin käyttää silloin saadessani...

Rajauskynästä rohkaistuneena kävin sitten jälleen nuuhkimistestit läpi huulituotteille ja roskakori-tuomion sai tuoksun perusteella seuraavaksi tämä 2.41g Colourpop Ultra Metallic Lip Lipgloss, J.I.C. huulikiilto...

...Sekä tämä 2.41g Colourpop Ultra Satin Lip Lipstick, Douple Tap huulipuna, jota en itse tilannut, vaan tämä tuli Colourpop-tilauksen mukana yllätystuotteena.

Tuo J.I.C. sävy taisi olla ensimmäisiä tilaamiani huulituotteita Colourpopilta ja kyllä mä siitä tykkäsin sekä käytin, kuten voi tuubista huomata. Tykkään tuollaisesta metallisesta hohteesta, tosin tässä mukana oli myös glitteriä.
Double Tap-punassa en tykännyt tuosta mattaisesta koostumuksesta ja lisäksi se kuivatti omia huulia selvästi.
Molemmissa oli tuoksu nyt selvästi muuttunut, niin päätin jo tässä vaiheessa luopua, kun en olisi molempia ehtinyt tehokäyttää ja haluan ennemmin tehokäyttää pois jäljelle jääneitä, joissa tuoksu ei ole vielä selvästi muuttunut.
Colourpopeja on siis edelleen jäljellä ja herkällä nenällä niitä seurailen ja yritän saada käytettyä mahdollisimman paljon ennen huonoksi menoa.

Viimeisenä lisää Colourpopeja...
Kyseessä ovat 2.1g Colourpop x Hello Kitty Glitter Sheers Super Shock Shadow, Rainbow sekä 2.1g Colourpop Metallic Super Shock Shadow, Flipper luomivärit.
Nämä olivat luomivärejä, joita yritin pelastaa vuosi sitten Heinäkuussa, kun huomasin osan Super Shock sävyistä olevan aika kuivia.
Samojen sävyjen olen nyt huomannut olevan aika kovia, mutta mukana olleet "Kelp Me" sekä "Erotic" ovat sen verran pigmenttisiä, että niitä voi vielä sormella levittäessä käyttää. Siveltimiä sitä vastoin ei voi tuohon kovettuneeseen pintaan käyttää enää...
Päätinkin nyt raskain mielin, että tällä erää luovun näistä kahdesta, koska samantyyppisiä sävyjä löytyy kuitenkin puuterisista luomiväreistä.
Oon kuitenkin iloinen, että ennen pelastusyritystä olin saanut näistä todella kivasti pannut näkyviin, eli olin kyllä käyttänyt molempia.
Tuo Rainbow on myös vanhimmasta päästä...
Jälleen kerran: mikäpä ei mulla olisi vanhemmasta päästä :p.

Tässä oli siis katkerat oppitunnit tällä erää.
Näköjään oppitunteja alkaa tulla luomiväreistäkin tätä menoa enenevässä määrin, varsinkin noissa Super Shockeissa... Noh, kuten sanottu, niin opiksi olen ottanut!
Olisi toki jotain voinut seuraavallekin kuulle jättää, nyt on tulossa reippaasti miinusta tälle kuulle :D.
Vaan seuraavaksi tulee ihan oikeasti loppuneita, niin jatketaan sitten!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit