perjantai 11. marraskuuta 2016

Livbox Marraskuu 2016

Heissan!
Josko nyt viimein esittelisin sen tämän kuun Livboxin :D.

Nyt oli teemana pikkujoulukauden aloitus!

Ja tällaiselta näytti sisältö, joka oli huomattavasti runsaampi kuin se surullisen kuuluisa viime kuun boksi :D.
Mukana oli nyt 2 täysikokoista tuotetta, 3 hyvänkokoista minituotetta ja 2 pientä extra-tuotetta.
Lisäksi Dermosilille tilauksen tehdessä tiettyyn päivään mennessä saisi mukana miselliveden alekoodilla.

Tällä kertaa en jaksanut alkaa kuvata erikseen ja liittämään tuotteisiin näitä tekstejä, niin tässä tämä tuote-lappunen kokonaisuudessaan :).

Otetaan ensin extra-tuotteet, jotka olivat pieni Atkins-proteiinipatukka sekä 1ml Flower by Kenso Eau de Parfym tuoksunäyte.
Patukka oli ihan hyvää ja makeaa, mutta liikaa kitalakeen/hampaisiin tarttuvaa ja sitkeää. En siis tuon koostumuksen takia fanittanut tätä.
Tuoksua en ole ehtinyt vielä testata, mutta epäilen, että on liian kukkainen minun makuuni... Katsotaan, olenko oikeassa :).

Täysikokoisena löytyi sitten ensin Lumene Valo Arctic Luminessence Bright Eyes All-in-One Eye Treatment silmänympärysvoide (ovh 24,90e/15ml).
Nauroin kun tämän näin, niinhän siinä siis kävi, että heti kun ostin sieltä Hullareilta ne 2 sy-voidetta, niin nyt tuli lisää Livboxista :D.
Nooh, olen myös tätä käyttänyt vuorollaan, eikä ainakaan vielä ole tullut pahaa sanottavaa. Ilomielin siis käytän tämän!

Toisena täysikokoisena oli sitten Dermosil Lip Gloss, Carnival Pink huulikiilto (ovh 3,90e/13ml).
Siis hitsi, että mä tykkään tosi paljon näistä Dermosilin meikkipakkauksista! Todella tyylikkäitä varsinkin nämä huulikiiltopakkaukset!
Sävy näytti aika hurjalta tuossa tuubissa...

...mutta ei se sitten lopulta huulilla näyttänytkään aivan niin hurjalta!
Tosin kotona tätä tulen varmaan käyttämään, kun tarvitsen itse ainakin peiliä levitykseen.
Kivalta tämä vaikutti parin kokeilun perusteella!

Sitten löytyi vähän luonnonkosmetiikkaa minikoossa, ensin tämä 16ml Korres White Tea Face Fluid Gel Cleanser kasvojen puhdistusgeeli (ovh 24,50e/200ml).
Kerran olen kokeillut aamupuhdistuksena ja siinä ainakin vaikutti kivalta! Korresia en ole muuten päässyt kokeilemaan kuin yhden suihkugeelin osalta, niin oikein mielelläni tämän käytän.

Tämä 30ml minikokoinen Sosar Sacred Forest Peat Mask Purifying Bioactive Face Mask turvenaamio (ovh 46,90e/150ml) oli taas sellainen tuote, miksi Livboxia tilaan; pääsee testaamaan itselle outoja merkkejä ja tuotteita. Tästä merkistä en siis itse ole aiemmin kuullutkaan! Virolainen merkki ilmeisesti kyseessä.
Vielä en ole ehtinyt testata, mutta todellakin kokeilen mielelläni, vaikuttaa mielenkiintoiselta!!

Viimeisenä löytyi sitten 100ml Schwarzkopf Got2b Glued Blasting Freeze Hair Spray hiuskiinne (ovh 5,90e/300ml).
Tästä ilahduin, sillä hiuslakkaa on vain se aikanaan samaisesta boksista tullut Cutrinin Sensitive-versio ja sekin alkaa jo olla puolillaan.
Tätä testasin heti seuraavana aamuna saatuani ja kyllä tämä tuntui suht jämäkästi pitävän hiukset paikallaan pyöräillessä. Menee samaan sarjaan Cutrinin Chooz-lakan kanssa! Todellakin käytän tämän enemmän kuin mielelläni pois!

Tällainen oli siis sisältö tällä erää ja nyt tuli ainakin rahoille reilusti vastinetta!
Mä tykkäsin kyllä tästä boksista tosi paljon, mielenkiintoisia ja hyvältä tuntuvia tuotteita löytyi!
Mitäs te tykkäsitte tai miltä näyttää sisältö?
Oma harmitus (se hyvin hyvin vähäinen) lokakuun osalta on kyllä reippaasti pyyhkiytynyt pois nyt :). Tosin nyt vaan mun varastot hieman nurisevat tästä saaliista, mutta nooooh, kyllä nämä pois kuluu ;D.
Mielenkiinnolla jään joulukuuta taas odottamaan!

Tällaista siis tällä erää, yritän huomenna saada Jolie-boxin eetteriin!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Minä en onnekseni ottanut viime kuun boxia, ja nyt laskelmoin, että tämän pitäisi olla viime kuun mokan jälkeen parempi - kuin olikin! Vahinko vaan, että tällainen "kahden maan loukussa" oleva ihminen just ehti lähteä Suomesta takaisin Sveitsiin sunnuntaina, kun boxi tuli maanantaina (koti-insinöörini sitten avasi boxin Skypen äärellä minun tuijottaessani tiiviisti).

    Kirjoittelinomaan blogiini naistenlehti Alluren boxista, joka ainakin kahdella ekalla kerralla on ollut todella hyvä: http://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2016/11/toinen-alluren-beauty-box.html

    Postaukset tulivat hiukan väärinpäin ja tämän linkin postauksen jälkeen on kuvaus ekasta boxista. Lisää tuotteista myöhemmässä postauksessa, todella hyvältä vaikuttaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, voi harmi, ettet saanut boksin tuotteita matkaasi! Mutta eiköhän ne odota seuraavan käynnin aikaan sua ^_^.
      Näyttipä tosi kivoilta nuo Allure-boksit!!
      Pitäisi joskus opetella tuo shipiton käyttö, vielä en ole uskaltautunut, koska sitten saisin sanoa hyvästit lopuillekin vähäisille rahoilleni :D.

      Poista

Suositut tekstit