perjantai 16. joulukuuta 2016

Jolie-LuxBox 2016

Jälleen postaussuunnitelmat muuttuivat :D. Lisää plussailua tuli tänään, sillä sain käydä hakemassa tilaamani Jolie LuxBoxin, joka oli limited edition.

Tämä oli tosiaan vain kertamyynnissä ja hinta oli 39e sisältäen 4 täysikokoista tuotetta. Lisäksi mukana oli myös 2 minikokoa sekä 3 näytettä, joista itse yllätyin, koska kuvittelin boksissa olevan vain nuo 4 täysikokoista tuotetta :).
Noh, aloitetaan noista täysikokoisista!

Ensimmäisenä löytyi Alima Pure Pearluster Eyeshadow mineraaliluomiväri sävyssä Champagne (persikkaan taittava kerman sävy) (17,50e/1.75g).
En ole vielä muista blogeista ehtinyt tarkemmin lukea, joten en tiedä, oliko sävyissä vaihtelua. Tämä on kuitenkin käytännöllinen sävy, mutta toisaalta mulla on jo useampi tämän tyyppinen luomiväri, esimerkiksi Lokakuussa 2015 Livboxista pitkäaikaistilaajalahjana tullut BelláPierre-luomiväri, joka oli myös Champagne-sävy :D. Toki siinä oli, että voi käyttää kynsilakan, huulikiillon ym. kanssa eli sinällään monitoimisempi tuote.
Vaan kyllä mä tämänkin testaan ja eiköhän tälle käyttöä tule :). Tätä voi ilmeisesti käyttää kevyemmin arkikäyttöön tai sitten kostealla siveltimellä juhlavampaan lookkiin.

Toisena löytyi Absolution La Crème Gommante Soft Scrub for Face and Neck kasvokuorinta (31,90e/50ml).
Tämä lupaa puhdistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa sekä supistaa ihohuokosia kuorimalla mekaanisesti ja entsymaattisesti hedelmähappojen avulla.
Itse kun olen raapivien kuorintojen rakastaja, niin hieman epäilyttää, tuleeko tämä riittämään minulle, mutta mielenkiinnolla kyllä käytän tämän :).

Kolmantena tuli Iroisie Baume de Nuit Lipid Restoring Balm for Night yövoide (45,90e/40ml).
Tämä lupaa 9 hyvää ja 10 kaunista (suojata, korjata, ravita, siloittaa, rauhoittaa, virkistää, kosteuttaa ja estää ryppyjä/tulehduksia sekä estää ennenaikaista ihon vanhenemista), joten saa nähdä miten käy :D.
Yövoiteita mulla ei vielä ole yhtä paljon kuin päivävoiteita, mutta kyllä niitäkin on nyt alkanut vähitellen kertyä kaappeihin :p. Tämä vaikuttaa kuitenkin todella mielenkiintoiselta, joten kyllä tämä käyttöön tulee vielä jossain vaiheessa.

Viimeisenä täysikokoisena tuli Patyka Divine Neroli Body Wash suihkugeeli (25e/250ml).
Tässä on todella kaunis pullo ja tätä olisi ilo käyttää suihkussa... Vaan kun nuuhkin tätä pullon suusta, niin valitettavasti tuoksu oli niin voimakkaan kukkainen, etten usko pystyväni käyttämään tätä suihkussa ilman pelkoa migreenistä :(. Tämä siis menee suoraan käsisaippua-hyllylle odottamaan. Todella harmillista :/.

Minikokoina löytyi sitten ensin 25ml Neal's Yard Remedies Rejuvenating Frankincence Toner kasvovesi (31e/200ml).
Tämän luvataan kirkastavan ja tasapainottavan ihoa sekä auttavan voiteita imeytymään paremmin ihoon. Pitäisi myös rauhoittaa, viilentää ja ylläpitää ihon kimmoisuutta.
Kasvovedet ovat aina tervetulleita, niitä harvemmin pääsee kokeilemaan :).

Toisena minikokoisena oli sitten 8ml Neal's Yard Remedies Rejuvenating Frankincence Facial Oil kasvoöljy (42e/30ml).
Tässä on luomulaatuisia kasviöljyjä, jotka ravitsevat ja auttavat ihoa uudistumaan, lisäksi napakoittaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä.
Kuulostaa hyvältä :D.
Pitää kuitenkin parit aukaistut öljyt ja seerumit käyttää ensin pois, mutta eiköhän tämäkin käyttöön pääse :).

Näytteinä löytyi:
* 1ml (?) Neal's Yard Remedies Rejuvenating Frankincence Intense Anti-age Cream kasvovoide (84,50e/50g)
* 1,5ml Patyka Biokaliftin Radiant Eye Contour silmänympärysvoide (53e/15ml)
* 1ml Patyka Absolis Huile Absolue Skin Booster Serum monikäyttöinen öljyseerumi (49e/50ml)
Nämäkin vaikuttavat oikein mielenkiintoisilta, varmasti tulen testaamaan ilolla!

Tällaiselta näytti tämä LuxBox, mitä piditte?
Hinnaltaanhan tämä kyllä meni reippaasti luksuksen puolelle, mutta pakkaukseen olisi voinut ehkä hieman panostaa, niin olisi enemmän tullut sitä luksuksen tuntua (esimerkiksi tuo silkkipaperi olisi voinut olla erilainen kuin mitä Jolie-boxista normaalisti tulee).
Olen kuitenkin oikein tyytyväinen sisältöön, mutta en varmaan seuraavaa boksia tilaa, jos sellainen tulee jossain vaiheessa myyntiin. Tässä lähinnä syynä, että nyt täytyy oikeasti noita varastoja saada käytettyä pienemmäksi ja siksi aion Jolie-boxin tilauksenkin jättää tauolle tämän nykyisen puolen vuoden tilauksen jälkeen :). Kiva on kuitenkin päästä tutustumaan paremmin luonnonkosmetiikkaan tällä tavalla!

Sitten tämän päivän LookFantasticin luukun sisältöön.
Jälleen mulla oli siis kaveri auttamassa, ei mahdollisuuttakaan ollut tällä kertaa, että olisin ehtinyt kuvan ottaa ennen kuin Neffi ilmaantui paikalle...

Nyt vaan tuo auttaminen meni vähän turhan pitkälle...

Luukusta löytyi siis 3.4g minikokoinen Pür Minerals Impact+ Mascara.
Ripsareita onkin enää vain 2 varastossa, joten ilolla otan tämän sinne odottelemaan käyttöönottoa!
Teetä tuli sitten samanlainen pussi kuin oli 4.luukussa.

Tällaista tänään, katsotaan josko huomenna viimein pääsisi niiden loppuneiden kimppuun :D!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hmm, ihan mielenkiintoisia tuotteita tullut LuxBoxista. Mua tosiaan harmitti kun en saanut sitä itselleni tilattua, mutta nyt ei harmita enää... Kivan oloisia tuotteita kyllä, mutta joku ehkä tökkii nyt mulla, enkä ois ehkä noihin kuitenkaan käyttänyt tuota summaa. Ne normiboksit on olleet musta mielenkiintoisempia? Tuosta kiinnostaisi eniten noi minikoot eli molemmat Neal's Yard Remediesit, lisäksi oon kuolannut netissä monesti Patykan suihkareita, mutta neroli ei kuitenkaan oo ihan suosikki. En tiedä mikä mua vaivaa :D, mutta tuo boksi ei olisi ollut kyllä suosikkini. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei aina tarvitsekaan innostua :D.
      Ja hyvä, ettei sulla nyt mennyt rahat sitten "hukkaan", kun et ehtinyt tilata :). Pystyt myös seuraavaa kertaa varten paremmin miettimään, tuleeko tilattua sitten :).
      Mua kyllä harmitti tuo suihkari, muutama on kehunut tuoksua, mutta mun nenä ei vaan sietänyt sitä :/. Muuten kyllä oli kiva, eikä harmita, että tilasin tuon :).

      Poista
    2. Jos raaskit myydä sen suihkarin esim vitosella ni voin harkita ostamista. :D Ois kiva kokeilla. :D Mut yleisesti neroli tosiaan ei oo ihan suosikkeja mullakaan.

      Poista
    3. No joo, voisin harkita kyllä myymistä!
      Pitää varmaan oottaa nämä joulukriisit eka pois, jos postikin kulkis paremmin :D.

      Poista

Suositut tekstit