perjantai 20. heinäkuuta 2018

Hellekelien Suihkugeelit

Nyt kun ei suoraan aurinko porota tänne työhuoneeseen ja jopa pikkuisen yrittää tuullakin tuuletusikkunasta, niin voisin tämän pikkupostauksen tänne raapustaa :).
Sen lisäksi, että oon saanut syödä särkylääkkeitä, niin suihkussa on myös saanut käydä reippaasti ja nyt onkin tyhjentynyt muutama suihkugeelipullo.

Tämän 200ml Avon Naturals Nourishing Indulgence Spiced Orange & Ginger Shower Gel suihkarin tyhjensin osittain käsisaippuaksi, mutta kyllä tästä reilusti yli puolet kului suihkussa :).
Koostumukseltaan tämä oli siis sellaista kellertävää läpinäkymätöntä geeliä ja hento mausteinen tuoksu toi mieleen kyllä talven ja joulun :D. Tykkäsin kuitenkin tästä, mutta en ikävöimään jäänyt. Kaapista löytyy vielä pari vastaavanlaista mausteisempaa tapausta talveksi ja jouluksi käytettäväksi.
Nyt halusin tämän saada pois varastosta, kun sarjan kroppavoiteen käytin jo jokin aika sitten :).
Jos ei suihkugeelivarastot olisi niin täydet ja tätä olisi vielä myynnissä, niin mikä ettei voisin ostaa uudelleen!

Sitten tämän 250ml Avon Senses Sunny California Glow Pink Grapefruit & Frangipani Shower Crème suihkuvoiteen tyhjensin osittain suihkun puolella roikkuvaan Fruttinin pulloon eli tämä on taas niitä, jotka ei täysin loppunut, vaikka pullo tyhjeni :).
Koostumus oli oranssinkeltaista, yllättävän jämäkkää geeliä, en tätä jotenkin voiteena nähnyt... Ihanan hedelmäisen tuoksuinen tämä oli ja sen suhteen sopi täydellisesti näihin helle-keleihin.
Jälleen kerran sanon, että mielestäni nämä ovat oikein kivoja perus-suihkugeelejä, jotka tekee mitä pitääkin eli pesee ja tuoksuu hyvältä.
Voisin ostaa kyllä tätä tuoksua ilomielin uudelleenkin, harmi, että oli aikanaan Limited edition-versio :/.

Viimeisenä loppui sitten tämä 20ml minikokoinen Sebamed Fresh Shower Mild Shower Gel suihkugeeli, jota käytin aina käydessämme saunomassa naapurissa.
Koostumus oli melko juoksevaa vihertävää geeliä.
Tuoksu oli aika jännä, jota en osaa kuvailla, kun en saanut mieleeni mitään samankaltaista, paha se ei ollut kuitenkaan!
Tämä ei ehkä kuitenkaan ihan samalla lailla pehmittänyt ihoa, kuin mitä se alkuperäinen pesuneste (sekä oliivi-versio) tekee.
Ei siis tehnyt vaikutusta, joten tuskin tulen täysikokoista pulloa ostamaan. Kiva oli kokeilla!

Nyt alan taas sulaa tänne pikku hiljaa, joten taidan siirtyä alakertaan!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie huomasin, että Lushin Santa's Christmas suihkari hölskyy pullossa. Nyt sitä voi siis käyttääkin, kun aiemmin en saanut pullon vajuttua puristettua sitä ulos :D Jotain hyötyä kuumuudesta.

    Mie olen myös välillä käytellyt joulusuihkareita, ei oikein ihan tuo sitä "tunnelmaa" :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, voi ei :D.
      Et oo vettä kokeillu laittaa sinne?

      Mulla nuo käyttämiset menee yleensä niin, että kun ovat jo vuosia olleet, niin "pakko" käyttää sitten nopeasti pois :p.
      Harmittaa näillä varastoilla, ettei enää nykyään pysty kunnolla nauttimaan nuista suihkugeeleistä ja niiden tuoksuista :/.

      Poista

Suositut tekstit