perjantai 14. kesäkuuta 2019

Bette Box Kesäkuu 2019

Heissan!
En haluaisi jälleen pahoitella hiljaisuutta, mutta pahoittelen silti... Oon yrittänyt päätäni saada taas kuntoon ja kaikkea muuta, mutta kyllä tämä tästä! Periksi ei anneta!
Onneksi ei purkkeja ole kovin montaa vielä loppunut, niin kiirettä ei niiden suhteen ole ^_^.

Eilen sain kuitenkin haettua Kesäkuun Bette Boxin, niin käydään se nyt läpi!
Teemana mikäpä muukaan kuin kesä ja hetkessä eläminen :). Sitä olen yrittänytkin omaan päähäni takoa viime päivinä!

Boksi sisälsi tällä kertaa 5 täysikokoista tuotetta sekä 2 extraa, joista toinen oli näyte ja toinen täysikokoinen.
Boksi olikin melko kevyt kantaessa.

Ensimmäisenä AfterSpa Mini Makeup Remover Cloth puhdistusliina (ovh. 5,95e). Saatavuus esim. Boots.com.
Mullahan on jo yksi tämäntyyppinen liina, jonka käytössä ei tarvitse muuta kuin veden. En kuitenkaan päässyt sinuiksi sen kanssa, koska sitten sitä itse liinaa saa olla jynssäämässä puhtaaksi meikistä ja ripsiväristä :/...
Kyllä mä tämänkin kokeilen ja ehkä joskus voi käyttää, mutta ei tule päivittäiseen käyttöön kuitenkaan.
Varmaan jossain festari-/mökki-olosuhteissa voi olla ihan ok!

Toisena oli Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss, 4 Bright Coral huulikiilto (ovh. n. 9,90e/5ml). Saatavuus esim. päivittäistavarakaupat, Lumenen oma nettikauppa.
Vaikuttaa kivalta, mutta sävy olisi voinut olla neutraalimpi. Huulikiiltoja löytyy ennestään sen verran, että nyt taidan suoraan avaamatta laittaa eteenpäin kaverille, joka tykkää käyttää väriä huulilla. Mä kun tuttuun tapaan tykkään väristä silmissä :D.

Kolmantena oli Ziaja Nourishing Foot Cream jalkavoide (ovh. n. 4,90e/50ml). Saatavuus esim. Sokos.
Tämä kiinnostaa, mutta nyt on vaan käytössä yksi isompi 150ml voidetuubi sekä niitä vähemmän kivoja kroppavoiteita, niin täytyy tämä laittaa jonoon odottamaan entisten joukkoon...
Neljäntenä tuli Glitternisti Cosmetic Glitter, Fiji XL (ovh. 6,50e/5ml). Saatavuus Glitternisti.
Tästä olin iloinen, viimein pääsee kokeilemaan kunnolla tällaisia glittereitä! En ole kuitenkaan viitsinyt suoraan ostaa, kun sen verran harvoin varmasti tulee käytettyä, mutta nyt ainakin tiedän, mitä Heinäkuun lopussa laitan Qstockiin meikiksi :D.

Viimeisenä löytyi Vaseline Original Lip Therapy huulivoide (ovh. n. 1,79e/20g). Saatavuus aika lailla kaikista päivittäistavarakaupoista.
Huulivoiteitakin löytyy kyllä kauhea määrä ennestään, niin tämä oli vähän plaaah, mutta tämä on enemmän tarkoitettu tuon glitterin kaveriksi kiinnitykseen.
Aattelin kuitenkin kokeilla sitä omistamaani NYXin Glitter-primeria ensin, niin jos ei tätä tarvisi avata. Tarkoittaa siis sitä, että mun täytyy leikkiä tuon glitterin kanssa paljonkin ennen Qstockia :D.

Käsitin, että Glitterin ja huulivoiteen tilalla oli vaihtoehtoisina tuotteina 100ml Avenen misellivesi ja Bronx Cosmetics peitevoide. Oikeastaan nyt ei olisi ollut sinällään väliä, kummat tuotteet tuli. Tuo glitter oli ainakin nyt täysin "uusi" juttu itselleni, niin tyytyväinen oon tähänkin :).

Extratuotteina oli:
* NJIE ProPud Cashew Almond Proteiinipatukka (ovh. n. 3e/55g)
* Tuoksulappu Hollister Festival Vibes (ovh. n. 29e)
Tuoksut olivat vain tuossa lapussa tuoksuteltavina. Naisten versio (goji-marjat, hibiskus, myski) oli ehkä turhan voimakkaan kukkainen omaan makuuni. Miesten tuoksusta (ananas, inkivääri, jäkälä) tykkäsin.
Proteiinipatukka vähän tarttui hampaisiin, mutta oli ihan hyvää.

Hyvin mietitty teeman mukaan sisältö ja tykkäsin kyllä tuotteista, vaikka sillä tavalla olivatkin jälleen aika perustuotteita glitteriä lukuunottamatta. Lisäksi mainittakoon jälleen, että maksan tästä vain sitä alkuaikojen 13,90e hintaa, niin siihen nähden sisällöt ovat olleet kivoja yleensä. Alkaa vaan huomata tuon kosmetiikkamäärän selkeämmin itsellä, kun ei läheskään kaikki tuotteet pääse heti käyttöön :D. Onneksi näistä ei tullut listoihin kuin 2 tuotetta!! Miinuksella mennään siis edelleen.
Tykkäsittekö te sisällöstä, vai olitteko jälleen tyytyväisiä, ettette tilaa tätä boksia?

Eipä mulla tällä kertaa tämän kummempia! Jospa saan taas itseni kirjoittelemaan lisää pian, niin aletaan niitä loppuneita käymään läpi!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tuo glitter olisi kelvannut minullekin, sitä oli isompaa ja pienempää liikkeellä, niin olisin sen pienempihileisen ottanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sitä glitteriäkin oli vielä erilaisia liikkeellä!?
      No mulle ei oo niin väliä, kun tämän tyyppiset glitterit eivät ole tuttuja, nyt pääsee tutustumaan hyvin ^_^.

      Poista
  2. Mulle tää olis kyllä ollu täysin turhaa täynnä😉

    VastaaPoista

Suositut tekstit