maanantai 22. heinäkuuta 2019

Parit silmämeikit ja saadut tuotteet

Heissan!
Nyt tuli pieni tahaton tauko, kun muutama ilta meni muihin tekemisiin ja kavereiden näkemisiin. Lisäksi nyt viikonloppuna alkoi sitten täälläkin lämmetä ilmat, mikä siis tarkoittaa sitä, että talo kuumenee jälleen ihan liikaa, varsinkin yläkerta eli pöytäkoneella ei hirveästi jaksa olla :/.
Mutta tässä postauksessa ajattelin esitellä pitkästä aikaa pari silmämeikkiä, kun sain vihdoin niitäkin kuvattua :D.
Lisäksi sain viime viikolla äidin luona käydessä muutaman purkin mukaan, joita hän ei käytä. Piti mun ottaa ne, ettei jää vanhenemaan sinne (vaikka näillä varastoilla ehtii kyllä sitäkin helposti tapahtua myös mulla) :p.

Aloitetaan kuitenkin niistä silmämeikeistä.
Ensimmäiseen meikkiin sain väri-inspiraation Hannamarian tekemästä silmämeikistä.
Itsellänihän ei tuota postauksessa käytettyä Jeffree Starin Jawbreaker-palettia ole (mikä kyllä näyttää niin herkulta...), niin käytin sitten muita palettejani.
Tähän voisin päivittää lyhyesti kokemukseni Jeffree Star Blue Blood -paletista, joka siis oli merkin ensimmäinen ostamani paletti.

Itse en valitettavasti ole saanut kovin hyvällä tai ainakaan helpolla menestyksellä toimimaan kyseistä palettia. Ensimmäisiä kertoja meikatessani huomasin sen olevan itselläni huomattavasti työläämpi käyttää kuin muut palettini, en vain saanut helposti sävyjä häivytettyä ja siihen meni aikaa ihan pirusti.
Sitten paletin glitter-sävy "Ocean Ice" oli aivan katastrofi ja sen käytön jälkeen (oli 2.kerta, kun palettia käytin) olin valmis laittamaan paletin myyntiin...
Noh, en ole vielä laittanut myyntiin, kun päätin kuitenkin, että yritän ensin harjoitella sävyjen käyttöä eri siveltimillä ym. että jos nyt silti oppisin käyttämään sitä.
Ei paletti mitään nautintoa ole edelleenkään käyttää ja ennemmin tartun aina muihin paletteihini sekä mono-luomiväreihin, mutta nyt ei meikit ole menneet yhtä pahasti pilalle eli tekniikka ilmeisesti alkaa harjaantua...
Mutta tämän kokemuksen takia en tule ostamaan Jeffree Starin muita luomivärejä, vaikka tosiaan se uusi Jawbreaker-paletti huutaa mun nimeä... En vaan uskalla ottaa enää riskiä, että sekin on yhtä työläs käytettävä :/.
Ihailen siis jatkossa muiden tekemiä meikkejä ja otan väri-inspiraatioita itselleni niistä :). Käytän sitten tuota Blue Bloodia yhdessä muiden palettieni kanssa.

Mutta tässä on lista molempiin meikkeihin käyttämistäni luomiväripaleteista:
- Jeffree Star Blue Blood (JS)
- Natasha Denona Tropic (ND)
- Clionadh Cosmetics Archeo (CC)
- Anastasia Beverly Hills Prism (ABH)
Pohjustajana tuttuun tapaan UDPP (eli Urban Decayn luomivärin pohjustaja) sekä liikkuvalle luomelle laitoin ennen luomivärejä NYX Jumbo Pencil kynää sävyssä "Milk".
Ripsivärinä Lumenen Nordic Chic Mascara (joka alkaa pikku hiljaa kuivua).
Kuvat on otettu salamavalon kanssa.

Ja tässä on ensimmäinen meikki:

Sävyt:
* Yläluomi/Luomivako: JS "I'm Cold" + "Blue Blood"
* Yläluomi/kulmaluu: JS "Cullinan"
* Liikkuva luomi, sisä: ND "Zena" + CC "Glyph"
* Liikkuva luomi, ulko: CC "Dead Sea" + ND "Tiger Lily"
* Sisänurkka: ColourPop Pressed Powder Shadow, Cakewalk

Tuo Blue Bloodin "Cullinan" sävy on paletin paras ja todella kaunis, sitä olen käyttänyt paljon!
Sitten tässä on toinen meikki, johon pääsi pääosaan pannu-projektissa mukana oleva ABH Prism-paletti:

Sävyt:
* Yläluomi/Luomivako: ABH "Eden" + ND "Nudist" + "Sangria"
* Yläluomi/kulmaluu: ABH "Lusid"
* Liikkuva luomi, sisä: ABH "Dimension"
* Liikkuva luomi, ulko: ABH "Throne"
* Sisänurkka: ABH "Sphere" + "Lusid"

Mä en vaan näköjään osaa pelkästään mattasävyillä tehdä meikkejä, päälle on pakko saada kimallusta :D.
Mutta joo, kiva värimaailma tuli molempiin. On tuo meikkaaminen kyllä niin mukavaa ajanvietettä <3. Enemmänkin saisi tätä harjoittaa!

Sitten loppuun ne äidiltäni saadut purkit:
Avonin tuotteita kaikki.
Äiti ei enää ole pitkään aikaan käyttänyt hoitoainetta, ainoastaan niitä 2in1-shampoita, niin otin tuon jo suhteellisen vanhan ja täyden hoitoaineen itselleni.
Ei varmaan erikoisemmin pelitä omissa hiuksissani, mutta saapahan sitten käyttää lisäksi jätettäviä hoitsikoita suihkun jälkeen :D.
Sitten äiti ei myöskään jalkakuorintoja käytä ja tilasin vahingossa aikanaan nuo tuubit sille. Varsinkin tuo jättituubi huijasi, koska muistaakseni kuvastossa ei mainittu selvästi sen olevan kuorinta, eikä voide...
Nooh, otin sitten nekin nykyisten jalkakuorintojeni joukkoon... Täytyy melkein tänään suihkussa käydessä ihan varta vasten kuoria jalkapohjat, niin saisi kulutettua avattuja tuubeja vähemmäksi...

Tällaista siis tänne!
Melkein voisin yrittää suunnitella silmämeikkejä Qstockiin ja laittaa tänne postausta, kun pe-la ollaan sinne menossa... Sääennuste vaan näytti tuolloin tännekin yli +30C eli en sitten tiedä, tuleeko itsellä lopulta kovin vahvaa silmämeikkiä tehtyä tuohon kuolemankuumuuteen :/. Toivottavasti ei myöskään migreeniputki alkaisi tuon helteen seurauksena...
Katsotaan siis, mitä saan aikaan helteeltä kirjoitella tänne nyt tulevalla viikolla!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit