perjantai 22. marraskuuta 2019

Bette Box Marraskuu 2019

Heissan!
Sain kuin sainkin eilen haettua jo hetken aikaa odottamani Marraskuun Bette Boxin!
Suurin osa varmaan on ehtinyt saada boksinsa just ennen postin lakon alkua eli tämä tuskin on enää monelle yllätys :).

Marraskuun teemana oli vuoden pimeimmästä ajasta selviytyminen.

Mä olin siis jo silloin alkukuusta spoilannut itseni sisällön suhteen, mutta pääsi tämä vähän kuitenkin yllättämään, kun olin tainnut ehtiä jo unohtaa osan tuotteista :D.
Laskin tuotteet niin kuin merkitsen ne omiin listoihini eli boksissa oli päätuotteina 1 täysikokoinen, 3 minikokoista ja 1 kokeilutuote sekä 3 extratuotetta, joista 1 oli täysikokoinen ja muut näytteitä.

Päätuotteista ainoa täysikokoinen oli siis tämä Dermosil Pigment Drops, Fair sävytystipat (ovh. 9,40e/14ml, saatavuus: Dermosilin nettikauppa). Lisäksi mukana oli tilauskoodi ilmaiseen käsivoide settiin.
Tällaiset meikkivoiteiden sävyttäjät ovat tervetulleita, sillä varastosta löytyy liian tummia meikkivoiteita, jotka ovat Livboxista/Bettestä tulleet.
Oon käyttänyt aiemmin näytteen tästä ja muistaakseni ihan hyvältä vaikutti, mutta nyt en vielä aukaise tätä. Mulla on käytössä The Body Shopin vaalea sävytysvoide, niin pitää se käyttää ensin pois.
Tätä voi tosin myös käyttää ihan kasvovoiteen seassakin, jos haluaa helppoutta, nopeutta, keveyttä ja luonnollisuutta meikkaamiseen.
Kuitenkin kun varastosta löytyy vielä se Lumenen seerumimeikkivoide, joka on aika kevyt ja luonnollinen käyttää, niin en viitsi senkään takia tätä Dermosilin pulloa vielä aukoa.
Käyttöön tämä kuitenkin tulee jossain vaiheessa, kunhan taas innostun meikkivoiteita puuterimaisten sijaan enemmän käyttämään :D.

Ensimmäinen minikokoinen oli tämä 100ml Biozell Volumizing Dry Shampoo kuivashampoo (ovh. n. 4,30e/100ml, saatavuus: päivittäistavarakaupat).
Tähän petyin silloin spoilatessani itseäni, kun joillekin oli ilmeisesti tullut hopea-versio, joka on itsellenikin aiemmasta boksista tullut.
Nyt olikin yllätys positiivinen, kun omasta boksistani löytyikin sen sijaan tämä normaali tuuheuttava versio!
Ilolla siis tulen käyttämään tämän ja vertaamaan Batisteen ;).
Tämän laskin tosiaan minikokoiseksi, vaikka onkin tässä koossa ostettavissa.

Sitten löytyi talveen hyvin sopiva 30ml Lumene Arktis Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Hand Cream käsivoide (ovh. n. 7,90e/30ml, saatavuus: hyvin laajalti kaikkialta).
Tämänkin laskin listoihini minikokoiseksi, vaikka on myynnissä tässä koossa, sillä lasken kaikki alle 50ml mineiksi.
Täällähän vasta katsastettiin mun käsivoidevarasto, mikä ei ole kovin pieni, niin siihen verraten vähän petyin, että nyt tuli taas uusi käsirasva joukkoon mukaan.
Ajattelin kuitenkin, että jos tämä tulisi ensi vuoden aikana yökäyttöön, kunhan saan pari nykyistä ensin pois käytettyä.
Kiinnostaa kuitenkin tuotteena tosi paljon!

Viimeisenä minikokoisena tuotteena löytyi 100ml Vichy Mineral Micellar Water (ovh. 13,50e/200ml, kuvassa virhe, saatavuus: apteekit).
Vaikka on tullut monesti sanottua täällä, etten ole misellivesien ystävä, niin nyt tässä nykyisessä taloudellisessa tilanteessani olin tämän nähtyäni iloinen, että pääsen kokeilemaan!
Käytän tätä kuitenkin aiempaan totuttuun tapaan välillä aamuisin putsarina, kun haluan vettä säästää ja sitten noin muuten kasvoveden tapaan.
Puhdistavampaa kasvovettä löytyy toki vielä kiitettävästi, kun silloin aiemmin syksyllä tilasin eleveniltä 500ml jättipullon ja ennestään oli jäljellä Fourth Ray Beautyn kasvovesipullossa puolet (nyt siinä on jäljellä maksimissaan ehkä 40-50ml).
Mutta joo, Vichy on kyllä ollut mulle sopiva merkki ja aina olen bokseista tulleet tuotteet ilolla ja mielenkiinnolla käyttänyt! En usko, että tämä on poikkeus tuohon sääntöön :D. Eli käyttöön lähtee!

Sitten näytteeksi/kokeilutuotteeksi laskin tämän
Silicea Beauty Shots ravintolisän, josta boksista löytyi 7pv kokeiluannokset (ovh. 16e/30annosta, saatavuus: Oriola ja Apteekit).
Ilmeisesti ovat geeliä/nestettä ja sisältävät kynsien, hiusten ja ihon hyvinvointia edistäviä biotiinia, piitä ja seleeniä.
Kuten oon aiemminkin sanonut näiden ravintolisien kohdalla, niin olen todella huono käyttämään niitä säännöllisesti eli nämäkin tulee käytettyä pois epäsäännöllisen epäsäännöllisesti silloin, kun vaan muistan :D.
Tuskin tulee kuitenkaan täyttä pakettia koskaan ostettua ja tähän toki ei nykyään ole varaakaan :D.

Sitten ylimääräisinä extra-tuotteina löytyi tällaiset!
Herkkua löytyi vaihteeksi Pandan salmiakkilakritsin muodossa, jotka on kuorrutettu passionhedelmä-jauheella ja valkosuklaalla. Kyllä tuo pussi tulee syötyä tässä, mutta ei lemppariksi yltänyt eli ei tarvitse lisää ostaa :D.
Floradix-rautavalmistetta on ollut useassa boksissa ja jälleen se löytyi extrana. Meni samalla mehun seassa, kun join sitä näitä kuvia ottaessani. Tämäkin menee siihen, että turha ostaa, kun ei tule säännöllisesti käytettyä.
Viimeisenä löytyi miehille tarkoitettu Ted Baker Cu Eau de Toilette näyte. Hemmetti, itselleni mä tätä tilaan ja käytän vähät rahani, niin kyllä mä oisin itselleni ennemmin ottanut jonkun tuoksunäytteen kokeiluun! Nooh, nyt on pakko kokeilla tätä sitten Mr.Insinöörillä, vaikka se ei ole entisiäkään näytteitä oikein kuluttanut...

Tällainen oli vuoden toiseksi viimeinen boksi!
Saitteko te boksin ajoissa ja mitä tykkäsitte sisällöstä?
Itselleni tämä oli huonompi kuin viime kuun, mutta nyt kun pääsin itse tuotteita lääppimään, niin positiivinen fiilis jäi kuitenkin lopulta!
Oon silti tyytyväinen, että boksi tuli pisteillä (eli tuotteet laitoin listoihini nyt saatu/ilmaiset-kategoriaan). Myös joulukuu on tulossa (muistaakseni...) pisteillä, että saan vielä sen 13,90e säästettyä.

Oon tässä edelleen vähän kahden vaiheilla, siirränkö joulukuun toimituksen postilta DB Schenkerille... Jos tuo postilakko jatkuu ja tukilakot laajenee, niin vaikeutuuko muidenkin firmojen kuljetukset tai pitääkö boksia odottaa ruuhkautumisen takia kuitenkin yhtä pitkään... Tämä pitäisi varmaan ihan pian päättää :D.
Noh, jatketaan seuraavassa postauksessa loppuneiden esittelyjä!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mä lopetin tilaukseni kesällä mutta Bette on petrannut boxien suhteen ja tämäkin oli oikein kiva, lakut herkullinen plussa ♥
    Tervetuloa kyläilemään mun luo :)
    https://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo tosiaan tuon oman halvan hinnan takia raaskinut lopettaa :D. Kyllä boksit ovat olleet pikku hiljaa parempaan suuntaan kuin mitä oli jossain vaiheessa eli suuntaus on hyvä! ^_^

      Poista

Suositut tekstit