keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Vuoden 2019 Pannuprojektin tulos ja Pannuprojekti 2020

Heissan!
Nyt alkoi sohvalla makaaminen hieman kyllästyttää, niin sain viimein istahdettua työpöydän ääreen ja muokattua pannuprojektin kuvat loppuun!
Oon ollut lauantaista asti pienessä nuhassa ja ei, en usko että olisi koronavirus, mikä toki nyt on valitettavasti pinnalla...
Torstaina erehdyttiin käymään kaupassa, ennen kuin luettiin uutiset ja siellä kaupassa olikin sitten porukkaa hieman enemmän... Noh, todennäköisesti sain tämän nuhan käydessäni läpi äitiltä otettuja tavaroita ja yhdessä ulkovaraston laatikossa oli mun vanhoja papereita, jotka haisivat perunakellarilta -.-
Olivat kosteudesta ottaneet nokkiinsa...
Olen siis istunut niiskuttamassa sisällä Netflixiä katsoen ja kissa sylissä viimeiset päivät. Nyt on vaan ahdistus äitin takia, kun ei ole päässyt näkemään ja sillä olisi tänään peg-ravintoletkun laittotoimenpide... Ei auta kuin toivoa, että selviää siitä...

Vaan nyt on ikävät jutut kirjoitettu auki, niin voidaan jatkaa kevyemmällä hömpällä, että saa ajatukset hetkeksi pois nuista ikävyyksistä!
Eli päädyinkin laittamaan tähän samaan postaukseen sekä viime vuoden pannuprojektin tuloksen että myös tämän vuoden suunnitelman! Katsotaan ensin vuoden 2019 tulos. Täältä näette aloitustilanteen.

Tässä on sitten tuotteet, jotka jäivät jäljelle!
Sain siis Dermosilin poskipunan ja Oriflamen peiteväritrion loppumaan.
Katsotaan sitten vähän lähemmin jäljelle jääneiden tulos.

Manna Kadarin poskipunaankin sain oikein kivasti pannua näkyviin.
Avonin ikivanhaa kasvopalettia käytin, mutta ei vaan näy pannua :/. En pysty vieläkään tosin heittämään tuota pois, mutta katsotaan tilanne tämän vuoden jälkeen...
Colourpopin korostustakin käytin, mutta ei ehtinyt pannu tulla näkyviin tuohon kuvaan helmikuussa. Nuo Super Shockit ovat haastavia koostumukseltaan, koska monestikin "liukuvat" pannussa edestakaisin, kun käyttää :p.

Oriflamen vanha kulmatrio edistyi todella loistavasti, vaikka harmi onkin, etten aivan loppuun ehtinyt saada. En aio tosin tuota kulmavahaa käyttää enää, kun pääsi likaantumaan.
Colourpopin punaista Eroticia käytin joitakin kertoja, mutta enemmänkin olisi voinut käyttää...
Se on hieman kuivunut, niin mun pitää katsoa netistä pelastustoimenpiteitä sille.
Weenieen sain kivasti kulutusta aikaan, vaikka olisi voinut sitäkin enemmän käyttää. Tämä ei ole yhtään niin kuiva kuin tuo Erotic, vaikka tilasin ne silloin aikanaan samalla kertaa ja nämä ovat tosiaan ensimmäiset omistamani Super Shock luomivärit.

Sitten viimeisenä valitsemani luomiväripaletit.
Anastasia Beverly Hillsin Prism-paletin otin pannuttamista varten käyttöön ja Colourpopin Golden State of Mind-paletin otin mukaan, että antaisin sille enemmän huomiota.
Ja ABH:n suunnitelma toimi ja sain 2 pannua kunnolla näkyviin! Sain myös muita sävyjä ihan kivasti kulutettua :).
Colourpopissa sain kaikki sävyt kokeiltua ja mielestäni myös lisää käytön jälkeä, vaikkei pannuja tullutkaan näkyviin :D. Tätä tuli käytettyä varsinkin tuossa vuoden vaihteessa, kun olin työkokeilussa ja halusin edes rajaukset laittaa silmiin. Näitä tuli sitten laitettua rajauskynän päälle, niin sai edes kimallusta elämään :p.

Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen, että tulee tehtyä tällaisia pienempiä projekteja varsinkin meikkien kanssa, kun ne kuluvat niin turkasen hitaasti.
Mullahan on menossa myös sellaiset "zodiac"- ja "A to Z roulette"-projektit luomivärien kanssa (löysin instasta) ja pannuttelun sijaan oon niissä päättänyt niin, että käytän aina 10 kertaa ja sitten vaihdan uuden sävyn.
Zodiac-projektissa pyörii 12 luomiväriä (voi olla myös muita meikkejä) horoskooppien mukaan ja niitä on kuvailtu eri adjektiiveilla, joiden perusteella valita tuote/sävy.
Esimerkiksi Scorpio: "fixed sign, water, scorpion, Pluto, blood red, burgundy, black, brave, resourceful, passionate, sexy, stubborn, distrusting".
Tähän oon valinnut Colourpopin Ooh La La-paletista sävyn "Trove", joka on burgundin sävyinen :). Oon käyttänyt sitä nyt tähän mennessä 4 kertaa.
Sitten A to Z roulette -projektissa on valittu luomivärisävyt aakkosten mukaan. Ainoa, jota oon käyttänyt 10 kertaa on X-kirjain, johon itselläni oli ainoana vaihtoehtona Urban Decay mono-luomiväri sävy "X" :D. Kaikkiin kirjaimiin ei tosiaan montaa vaihtoehtoa ole eli en tiedä, pitäisikö tuon 10 käyttökerran sijaan yrittää pannuttaa se :D.

No joo, meneepä tämä nyt pitkäksi höpöttelyksi!
Katsotaanpa vielä, mihin päädyin tänä vuonna pannuprojektin kanssa!

Eli muutama tuttu tuote siellä on tänäkin vuonna :D. Parempaa tuuria odottaen!
Kuvat olen ottanut nyt maaliskuun alussa.

Nyt saan loppumaan varmasti tuon Oriflamen kulmatrion ja se onkin kulunut hyvin tuon kuukauden aikana, mikä on kuvien ottoväli :).
Tarkoitus olisi kuluttaa myös Dermosilin kulmatrio sitten mahdollisimman vähiin ja olen jo käyttänyt sitä yhdessä tuon Oriflamenkin kanssa, siitä kun on vaaleampi sävy käymässä erittäin vähiin.

Ja nämä samat poskipunat ja korostukset otan nytkin tehokäyttöön.
Oon myös jo tuohon Colourpopiin saanut mikropannun näkyviin kuvien oton välillä :D.

Nämä tulee uusina mukaan eli Paesen vaalea mattaluomiväri ja Essencen korostuspaletti.
Paese toivottavasti loppuu ja Essenceen haluaisin pannuja näkyviin.
Itseasiassa keskimmäiseen sävyyn tulikin pannu näkyviin viikko sitten! Aivan ihana sävy, 2 tuotetta yhdessä eli poskipuna ja korostus! Taisin 90% meikkauskerroista käyttää tuota sävyä poskille sen 3kk työkokeilun aikana, kun oli niin nopea käyttää <3.
Vaaleanpunainenkin on ihana korostussävy ja siihenkin uskoisin saavani pannun näkyviin. Tuolle vaaleanrusehtavalle sävylle pitäisi keksiä enemmän käyttöä, toivottavasti kesällä saan käytettyä sitä korostukseen ja pitää ehkä luomivärinä sitten käyttää myös. Siinä siis tavoitteena saada enemmän kulumaa!

Viimeisenä sitten luomiväripaletit.
Päädyin 2 paletin sijaan 3 palettiin :D. Jeffree Starin Blue Bloodiin ja Too Facedin Chocolate Bariin päädyin siksi, että saisivat enemmän huomiota.
En edelleenkään ole rakkautta löytänyt Blue Bloodia kohtaan, se on ilmiselvästi maanantaikappale, kun en vain saa sävyjä omilla taidoillani tai siveltimillä toimimaan. Nyt on siis pakko pakottaa itseni tällä tavalla sitä käyttämään enemmän.
Chocolate Bar on saanut liian vähän huomiota viime vuosina, niin piti sekin ottaa nyt tehokkaampaan käyttöön, vaikka olenkin huomannut, että värikkäämmät meikit ovat se mun juttu.
UD:n Naked 3-paletin otin projektiin pannutusta varten ja toivon, että saisin edes pariin sävyyn pannun näkyviin. Todennäköisimmät sävyt ovat "Strange", "Limit" ja "Nooner", joissa on syvimmät kuopat :).

Tällaista olisi siis suunnitelmissa!
Mitäs mieltä ootte, luuletteko, että pääsisin tavoitteeseeni?
Oon myös nuo pannutettavat tuotteet lisännyt itselleni paperille, että merkkaan käyttökerrat aina. Hyvin pystyy siten seuraamaan, kuinka usein tulee edes käytettyä esim. nuita luomiväripaletteja!
Nyt vaan tämän nuhan takia en ole jaksanut meikata moneen päivään, mutta ehkä kyllästyn tähän oloon ja päätän piristää itseäni :D. Eipä täällä ihan hirveästi tekemistä ole poikkeusolosuhteiden takia :p.

Mutta nyt alan selailla Sokoksen 3+1 Päivien tarjoukset netistä! Mulla oli suunnitelmissa, että olisin paikan päällä käynyt muutaman tuotteen ostamassa, mutta nyt kun se on täysin nettiin siirretty, niin pitää sitten sieltä katsoa.
Odotin kyllä kovasti, että olisin saanut Herkusta muun muassa kana-caesarsalaattia :(. Ei voi nyt mitään, jospa syksyllä olisi parempi tuuri!
Mutta palailen taas linjoille höpöttelemään pian!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mukavaa, kun on pannuprojekteja käynnissä. Pitää mielen virkeänä ja saa muuta ajateltavaa :)

    Hullaritkin taisi siirtyä vain verkkoon, vai luinko omiani? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne virkistää mukavasti, vaikka nyt tuo nuha/flunssa pääsikin vaihteeksi sotkemaan taas suunnitelmia :p.
      Joo, niin näytti sekin siirtyneen verkkoon, mutta myös kesto pidentyi 5 päivän sijaan 12 päivään :o !!

      Poista
  2. Oon potenu kans pikkuflunssaa ja viikon meikittä! Pitäis kans pannuttaa ainakin luomivärejä ja ehkä muutama turha meikkivoide löytyis ja huulipuna. Oon ihan super kyllästynyt Urban decayn Gwen Stefani palettiin...siinä.on monessa sävyssä kuoppaa...jos ottasin sen käsittelyyn ja vuoden lopuksi saisin heittää menemään, jos oon kunnolla sitä käyttäny.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä sinnekin pannutteluun, onneksi on vielä pitkästi vuotta jäljellä, niin eiköhän sitä ehdi meikkailla, vaikka nyt flunssaa onkin ^_^.
      Toivottavasti onnistut tuon paletin kanssa! Tympeäähän se on pyörittää varastoissa tuotteita, joista ei niin välitä :/.

      Poista
  3. Kaks kertaa sitä palettia käytetty ja ihastuin siinä yhteen sävyyn...tummaan sellaiseen nimeltään Punk. En oo varmaan ikinä ennen sitä ees silmiin laittanu ja eka pannu näkyy nyt...sävyssä bathwater. Heti uutta motivaatiota jatkaa...muuten en muistanu sanoo, että helmikuun goodieboxi oli ihan sama kuin sulla. Ja tänään hain maaliskuun version.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kyllä ne pannut tuottaa yllättävän paljon iloa :D.
      Hienoa, että sait sen enemmän toivomasi version Helmikuun boksista ^_^.
      Ihan jees oli tuo maaliskuun boksikin! En sitten tiedä, kuinka paljon siinä on vaihtelua.

      Poista

Suositut tekstit