sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

Parit minikokoiset hiustuotteet käytetty, Maaliskuu 2021

Hellou taas!
Sen verran vähän on tosiaan nyt loppunut tuotteita, että ehdin hyvin ne esitellä näin loppukuustakin :).
Tämä postaus tulee olemaan aika lyhyt, kun ei isommin ole seuraavista tuotteista sanottavaa...

Hiustuotteita on siis nyt luvassa ja ensiksi sain käytettyä jo alkukuusta tämän 50ml minikokoisen Hairlust Hair Growth & Protection Organic Certified Hair Mask hiusnaamion, joka tuli Joulukuussa Goodieboxista.
Olin innoissani tästä, kun tuli boksista, mutta valitettavasti ei toiminut minun hiuksissa :(.
Ei silottanut takkuja, vaikka yritin pitää pidempään hiuksissa, saunan lämmössä ja ilman.
Ei yltänyt Maria Nilan Heal-sarjan hoitsikan tasolle lähellekään (tähän vertaan aina kaikkia hoitsikoita ja naamioita).
Ei siis tarvitse alkaa miettiä, mistä saa täysikokoisena, en aio hommata uudelleen. Mutta kiva oli kokeilla!

Toisena sain käytettyä tämän 40ml minikokoisen Philip Kingsley Elasticizer Therapies Mayan Vanilla & Orange Blossom Deep-conditioning Hair Treatment hiusnaamion, joka tuli LookFantasticin viime vuoden joulukalenterista.
Ensimmäisen kerran jälkeen käytettyäni tätä norminaamion tapaan hoksasin, että tämä oli tarkoitus käyttää jo ennen shampoota.
Noh, käytti missä vaiheessa vain, niin en huomannut mitään eroa.
Takut oli ja pysyi suureksi osaksi hiuksissa :/.
En siis aio hommata tätäkään täysikokoisena, mutta jälleen oli hauska kokeilla!

Tässä oli siis kuun ainoat käytetyt hiustuotteet :o.
Se Herbinan hoitis loppuu varmaan huhtikuun aikana, vaikka onkin kellarissa käytössä.
Mitäs muuta...
Töitä on tullut tehtyä ja tämä viikko suureksi osaksi koneella istuen, mutta nyt on suurin osa sen vajan 6000 näytteen analyyseistä tehty ja pääsiäisloman jälkeen teen vielä yhden analyysin, johon menee vajaa 300 näytettä :). Hurjasti on näytemäärä vähentynyt alkuvaiheeseen verrattuna :D.
Vielä on kysymysmerkkinä se, tulisiko kuitenkin vielä pari analyysiä, johon menisi reilu 550 näytettä, mutta alustavan tiedon mukaan niitä ei tarvisi tässä vaiheessa tehdä. Kaikki siihen tarvittava on toki valmiina odottamassa, jos mieli muuttuu :).
Ilmeisesti mulla jälleen jatkuisi hommat tuolla huhtikuun jälkeen, mutta huomenna ehkä selviää kuinka monta kuukautta, kun sanoin, että mielelläni voisin jatkaa sitten 50% työajalla taas \o/.
On ollut kyllä mukavia nämä lyhyemmät työpäivät, kun nytkin oon tehnyt noin 5-7h päiviä aiemmin kertyneiden plussatuntien takia :D.

Mutta joo, kosmetiikasta vielä sen verran, että toivottavasti huhtikuussa loppuu purkkeja taas reilummin, sillä ennen tämän postauksen aloittamista tein tilaukset Avonilta ja Hulluilta Päiviltä... :'D
Plussaa siis ainakin tulee taas reippaammin, mutta toisaalta ihan hyvin oon saanut hillittyä itseäni noin muuten, kun tässä kuussa en ole käyttänyt rahaa mihinkään (se Goodiebox tuli pisteillä).
Ai niin, mun pitäisi alkaa etsimään se Goodieboxin tauotushomma viimein jostain!
Katsotaan, ehdinkö löytää sen, vai tuleeko huhtikuun boksi veloitettuna (vielä ei ole veloitettu, mutta varmaan huomenna se tapahtuu).

No niin, eipä tästä taaskaan kovin lyhyt postaus sitten tullut :p. Mitäs teille kuuluu? Ootteko tehnyt tilauksia tai onko ollut yhtä niihkeä kuukausi purkkien loppumisten kanssa?
Mutta laitan varmaan huomenna seuraavat tuotteet esittelyyn!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit