tiistai 21. syyskuuta 2021

Tauolla tullut parit pikkuostokset

 Heeeeiiiiiiii !!!
Jooooh, mä sitten katosin täältä...
Ei ole mitään isompaa tapahtunut ja päivittäin on blogi ollut mielessä, mutta tuo mun niska-hartiaseutu on vaan ollut aivan romuna tässä :(. Hyvin suurella todennäköisyydellä pitäisi alkaa seuraavaksi säästämään uuteen sängyn patjaan, sillä aamuisin herätessä kroppa on aivan jumissa ja tuntuu, ettei ole yhtään levännyt, vaikka olisi lihasrelaksantinkin ottanut illalla :(.
Tämä on ollut kyllä todella tuskastuttavaa. Töissäkin on toki ollut nyt tosi kiire ja paljon hommaa, mutta siellä pitäisi alkaa hieman rauhoittumaan ehkä tämän viikon jälkeen eli enemmän vapaapäiviä tiedossa!
Oon myös tässä tauon aikana saanut edistettyä tätä omaa hyvinvointia, kun sain vihdoin varattua (näin yli 10v jälkeen...) hampaiden tarkastukseen ajan opiskelijoille ja nyt huomenna onkin vapaapäivä, kun ensimmäinen reikä paikataan (joka on jo kuukausia oirehtinut ajoittain) :D.
Eli ehkä tässä on suunta pikku hiljaa jälleen ylöspäin!

Purkkeja on hyvin loppunut myös, mutta pitää tehdä taas isompien satsien postaukset ennen kuun loppumista :p.
Nyt aattelin kuitenkin paljastaa parit tunnustukset eli parit pikkuplussatkin on tullut!

Viime viikonloppuna tavattiin taas pitkästä aikaa rakkaan R:n kanssa lounaan merkeissä ja tietysti käytiin ensin kaupungillakin pyörimässä.
Ja Sokokselta tarttui KVD Beauty-tuotteita mukaan, kun tänne oli hyllyt tulleet :D.
Ostin siis:
* 9g KVD Beaauty Lock-it Powder Foundation, Light 135
* 5ml KVD Beauty Shake Primer High-impact Eyeshadow Primer

Oon tuota luomivärin pohjustajaa halunnut ostaa testiin jo pidemmän aikaa ja sitten halusin tuon meikkipuuterin uudelleen kokeilla vaaleammassa sävyssä (oon aiemmin jo käyttänyt tummemmassa sävyssä).
Nyt siis uskalsin ostaa näitä, kun Kat von D ei ole enää missään tekemisissä käsittääkseni merkin kanssa, kun myi osuutensa pois.
Nyt osui meikkipuuterin sävy paremmin, varsinkin kun vertasin samalla käyttämääni L'Orealin ja Lumenen meikkipuutereihin :D. 
Shake Primer ei valitettavasti ole ihan yhtä pitävä mun luomilla kuin mun Holy Grail eli UDPP original, mitä oon nyt pari kertaa ehtinyt kokeilla. Työpäivän kyllä pitää eli sen noin 6-8h, mutta jos illalla haluaisi jonnekin lähteä, niin siistiä täytyy silmämeikkiä reilusti ja lisätä luomivärejä.
Jatkan kuitenkin vielä toki testailuja eri meikkien kanssa, mutta todennäköisesti ei tarvitse enää uudelleen ostaa tulevaisuudessa.
Meikkipuuteri oli yhtä kiva peittävyydeltään kuin aiemmin, mutta saman tekee toisaalta L'Orealinkin meikkipuuteri, joka on vielä 3 kertaa halvempaa. Käytän kuitenkin tyytyväisenä tuon loppuun :).

Sitten tein tuossa viime viikolla taas täydennystilaukset Fiksuruualle ja Matsmartille ja kosmetiikkaa lähti mukaan...
Halusin ottaa taas uusia hiusnaamioita kokeiluun, niin Fiksuruualta tilasin tämän Tigi Bed Head Urban Anti+dotes Recovery Hair Mask hiusnaamion, joka tuli eilen.
Eilen testasin ensimmäisen kerran ja ihan hyvältä vaikutti sen perusteella. Jatkan kuitenkin kokeiluja ^_^.

Sitten Matsmartilta tilasin tämän Schwarzkopfin naamion, mutta paketti on tulossa vasta myöhään illalla, niin ei ole vielä kuvaa :D.
Voisin sen tähän sitten ehkä päivittää, kun saan sen :D.
EDIT. Kuva lisätty :D.

Ei siis ollut pahat tunnustukset ja aika hyvin tarpeeseen nuo tuli (okei, primer ja meikkipuuteri ei olisi ollut vielä ajankohtaisia, mutta siinäpä ne tulee käytettyä :p).
Mitä sitä teille kuuluu?? Onko syksy saanut jo teistä otetta?
Oon kyllä huomannut itse myös lisääntyneen väsymyksen, kun aamut eivät ole enää yhtä valoisia eli sekin on yhtenä syynä ollut tähän postailun saamattomuuteen :/.
Mutta taitaa tässä loppukuusta nyt tulla taas tiheämmin purkkeja esittelyyn :D.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyvään patjaan kannattaa kyllä panostaa. Mulla on normi joustinpatja ja siinä päällä paksu tempurin petari. Ja on vähentynyt kivut ja jumit ihan valtavasti. Kallis oli aikoinaan, mutta palvelee kyllä kauan. Tämmönen ei maksettu mainos tähän väliin. Tunnustuksina, että tilasin sen Glossyboxin evolve boxin lisäksi madaralta, kun oli alet ja apteekkikosmea on kans haettu jo talven varalle. Mutta en sortunu Kutsu kauneuteen tapahtumaan.. Onneksi!
    Ei ollu pahoja sun shoppailutkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nyt on kyllä tullu huomattua, että patja on pakko tietyin väliajoin ostaa uusi! Hyvin on toki tuo entinenkin palvellu, kun 10v alkaa tulla varmaan ikää. Ostettiin Ikeasta patja, petari ja sängyn runko silloin. Tosin patja ja petari on sellaiset koko sängyn kokoiset eli seuraavaksi tulee varmaan kummallekin omat ja omaan kroppaan sopivat ostettua, kun monelta osin erilaiset vaatimukset patjoille :D.
      Ja tyynykin pitäisi varmaan hommata myös, muutamaa oon tässä vuorotellen käyttänyt ja oon myös ilmankin kokeillu nukkua, mutta ei oikein millään ole selkeää eroa niskan rentoutumiseen...
      Oon myös piikkimattoa pohtinut, olisiko siitä hyötyä :D. Se olisi ainakin patkaa halvempi kokeilu, jos sen aavulla saisi jo säännöllisesti käyttämällä kroppaa rentoutettua ennen nukkumaan menoa...
      Pohdintoja pohdintoja!

      No ei ollut sullakaan suuria repsahduksia ^_^.
      Mulla meni tuo kutsu kauneuteen jotenkin täysin ohi :D.

      Poista

Suositut tekstit