torstai 24. maaliskuuta 2022

Yllättäen loppuneita meikkejä, Maaliskuu 2022

Heissan!
Nyt oonkin loppuviikon vapaalla, niin postailu onnistuukin ehkä paremmin!
Meni vähän suunnitelmat alkuviikosta uusiksi, kun Mr.Insinöörille iski jokin pöpö ja hän vietti tiistai-aamuyön/aamun puhumalla norjaa vessanpöntölle...
Piti sitten tehdä aikomaani lyhyempi päivä, kun en uskaltanut Neffin hoitoa jättää pitkäksi aikaa ja samalla kuitenkin varautua siihen, että tietysti mullekin se pöpö tarttuu.
Ihme kyllä ei ole vieläkään mulle tullut mitään ja Mr.Insinöörikin alkoi jo eilen olla normaali eli onneksi meni nopeasti ohi.
Saatan sittenkin ehkä saada sen yhden suihkugeelin vielä loppumaan tässä kuussa, kun oon pessyt käsiä kotona ihan extra-paljon ja töissä ollessa läträsin vielä normaalia enemmän pesuviinan kanssa :D.
On siis vähän enemmän myös käsivoidetta kulunut, kun kynsinauhat varsinkin ovat kuivat ja kovat koppurat ja melkein verillä...

Katsotaan siis, mitä yllätyksiä ehtii vielä tässä viimeisen viikon aikana tulla.
Yllätyksiä kun tosiaan tapahtui tämän suhteen:

Mähän siis yritän käyttää nuita mun vanhoja bokseista tulleita nestemäisiä meikki- ja BB/CC-voiteita hitaasti, mutta varmasti vähemmäksi. Niitähän tuli siis yhdessä vaiheessa aivan jäätävästi, itku meinasi välillä tulla niiden kanssa ja vielä monesti olivat vähän liian tummia...
Oonkin sitten tuohon 15ml purkkiin tehnyt sekoituksen useista meikkivoiteista ja nyt viime viikolla tein taas lisää sekoitusta :D.
Tuossa on muistaakseni nyt 5 eri meikkivoidetta, korostusvoidetta ja The Body Shopin vaalentavia tippoja ja yllättäen sainkin pari tuubia loppumaan!
Yleensä en noin paljoa tee kerralla, mutta kun seuraavat tuubit osoittivat loppumisen merkkejä, niin halusin ne pois pyörimästä vihdoin :D.

Meikkivoiteena loppui tämä 30ml Lumene Nude Perfection Glow Foundation, 2 Soft Honey / Hunajapilvi.
En hoksannut ottaa kuvaa sävystä, mutta oli mulle hivenen liian tumma yksinään käyttöön, mutta tuohon sekoitukseen upposi hyvin.
Jälleen kerran en osaa itse meikkivoiteesta sanoa mitään sen kummempaa, kun on vain tuo sekoitus ja oon vaan yrittänyt saada epätoivoisesti tuubeja vähemmäksi.
Tämä tuli jo Livboxin aikana (niin kuin taisi kaikki tulla) eli on  _Todella_  vanha...
Kyseessä on kuitenkin vain oma naamani, niin otan riskin näiden kanssa edelleen :p. Tämä tuubi taisi olla ehkä vanhin (toki samana vuonna tuli monta muutakin), joten parempaan suuntaan ehkä mennään nyt :p.

Toinen, joka myös loppui ja oli tuossa sekoituksessa mukana, oli tämä 20ml Manna Kadar GLO Illuminator korostusvoide.
Tämä on tainnut tulla Bette Boxin aikana eli "hitusen" uudempi :D.
Tämä oli kyllä kiva ihan yksinäänkin käytettynä, mutta koska mulla on aivan tarpeeksi puuterisia korostustuotteita, niin sainpahan "nopeammin" pois tällä tavalla :p.
En aio itse ostaa enää voidemaisia tuotteita, kun puuteriset säilyy kuitenkin paremmin tällaisia aikoja :'D.

Viimeinen porukkaan kuuluva loppunut oli reilusti uudempi eli 7g Youngblood Anti-shine Mattifier Primer kasvojen pohjustusaine, jonka olen tilannut Oriolalta Kesäkuussa 2020.
Tämä oli koostumukseltaan vähän sellaista vahamaista valkeaa voidetta.
Käytin tätä sormin, mutta hoksasin sitten ihan loppuvaiheessa, että tuon pannun alta löytyi levityssieni :D. Noh, säästin sen meikkivoiteiden käyttöön :D.
En mä tiedä, onko mulle pohjustajien käytöstä hyötyä, mutta silti näitä on kiva kokeilla!
Tätä oli kuitenkin miellyttävä käyttää, kun ei rullannut meikin alla!
Käytän kuitenkin ennemmin nestemäisempiä, kun ovat nopeampia levittää eli tätä en enää uudelleen osta :).

Oon kyllä niin onnellinen, että vähitellen nuo mun ikivanhat purkit alkaa poistua kaapeista :D. Auttaa toki kyllä paljon, kun uusia purkkeja ei tule enää samaan tahtiin takaisin!
Tällaista siis tällä erää!
Nyt täytyy taas vähän kiriä postausten kanssa, kun loppuneita onkin tullut enemmän kuin alkukuusta luulin. Positiivinen ongelma onneksi!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit