lauantai 16. syyskuuta 2023

Ennustuksia, Syyskuu 2023

Heihoi !!
Kaaos täällä sen kun jatkuu ja illat on menneet aina minkäkin muiden juttujen tekoon... Sitten sitä on ollut fyysisestikin niin väsynyt, ettei ole vaan jaksanut istua tähän parin metrin päähän sohvasta. Se mun niska-hartiaseudun jumppakin on tältä viikolta jäänyt täysin :/. Jospa ensi viikko olisi parempi senkin suhteen!
Mutta nyt päätin tässä imuroinnin jälkeen istahtaa koneelle, että saisin viimein nämä Syyskuun ennusteet eetteriin! Ei kai sillä ole niin väliä, vaikka jo puoli kuuta on mennyt :D.
Ei niistä vielä kovin moni ole edes loppunut, niin hyvin ehtii!
Nämä kuvat onkin viimeiset kuvat, jotka otin pikapikaa perinteisellä paikalla ennen kuin alettiin mun huoneesta siirtämään kaappeja ja tuo mun "kuvauspaikka" kellariin. Huonot kuvat tuli, kun en osaa salamaa laittaa päälle kamerasta ja oli liian valoisaa, että automaatti olisi toiminut :p.
Nyt muutenkin tulee olemaan kuvat surkeita, kun en ole vielä(kään) keksinyt uutta kuvauspaikkaa tänne, niin siinä toimii paperi ja sänky tällä hetkellä... Jospa tässä jossain vaiheessa keksisi paremman ratkaisun!
Mutta katsotaan, mitä alkukuusta aattelin, että mahdollisesti voisi loppua!

Tällä kertaa hiustuotteita löytyi peräti 3 potentiaalista purkkia!
Yksi on jo loppunut ja toiveet ovat muistakin korkealla, varsinkin kun vielä on 2 viikkoa hyvää aikaa käyttää!

Tästä vartalotuote-porukasta on tähän päivään mennessä loppunut 3 purkkia, mutta osa on tähän tullut mukaan lähinnä "toivotaan toivotaan"-osastolle :D.
Sitten muistin, että kuvasta jäi pois vielä 1 varma loppuja eli käsisaippua :p.

Viimeisenä kasvotuotteet, joista muutama on jälleen toive-tuotteita, mutta aika moni on jo joko loppunut tai aivan loppumaisillaan!
Oon aika innoissani tästä kasasta :D.Eli lähdin kuun alussa toiveikkaana yrittämään ainakin 15 täysikokoista ja 5 minikokoista tuotetta.
Ei ole tulossa mitään tykitystä, mutta uskoisin, että tulee kiva kuukausi!
Plussaa tuli tehtyä jo Sokoksen Kutsu Kauneuteen-tapahtumassa ja nyt odottaisi kuukauden Goodiebox hakemistaan. Pitää huomenna hakea se :).
Muuten uskoisin plussien jäävän siihen, sillä nyt täytyy taas palata ruotuun, kun remppajuttuja pitää alkaa ostaa lähiviikkoina.

Katsotaan, miten tulevina päivinä taas jaksan koneelle. Tämä on nyt näköjään tällaista härdelliä, jonka toivon kestävän mahdollisimman vähän aikaa, mutta samalla pelkään tämän venyvän jopa pariin vuoteen...
Mikään ei tule valitettavasti yllättämään, kun oon tätä nähnyt jo sen lähes 6 vuotta ja vieläkin olen aika lannistunut tämän kaiken edessä, kun nyt se on isketty nyrkillä päin naamaa :/.
Ei auta kuin mennä päivä kerrallaan eteenpäin.
Mutta varmaan seuraavaksi esittelen Kutsu Kauneuteen-tuhon ja Goodieboxin!
Palataan toivottavasti piakkoin asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Näitä kampanjoita kyllä tulee tiuhaan, olin katsovinani, että ensi viikolla 3 + 1 päivät alkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuvasto tuli alkuviikosta :D.
   Pitää varmaan viimeisenä päivänä eli sunnuntaina raahautua paikalle, niin saa lokakuulle plussat :D.
   Muutamat jutut on pakko täydentää varastoon, kun extraa ei enää ole, eikä nykyisillä pärjää puolta vuotta eli ensi kevään ale päiviin :D.

   Poista

Suositut tekstit