sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Loppuneita Kasvotuotteita, Lokakuu 2023

Hellouuu!
Jälleen tulee viikon ainoa postaus :p.
Ei se auta kuin esitellä kaikki loppuneet "kerralla", tässä tulee kaikki kasvoihin liittyvät tuotteet ja mukana on kuin onkin muutamat yllätykset!

Kuukauden ensimmäinen loppuja, eikä ennusteissa mukana ollut, oli tämä ikivanha 4g Avon ColorTrend Ice Sheers Flavoured Lip Balm, Delicious Berry huulivoide.
Toinen huulivoide tätä sarjaa ja tämä oli käytössä vessassa hampaiden pesun jälkeen.

Kyseinen huulirasva huulilla eli tuollainen glitterinen tapaus tämäkin.
Onneksi nämä on käytetty, vaikka tokihan varastosta löytyy näitä ikivanhoja rasvoja edelleen, seuraava lähti taas käyttöön, joka on myös Avonin ColorTrend-sarjaa :D. Ei ole onneksi glitterinen!

Huulituotteilla jatkuu, myös tämä aika vanha 3.25g Colourpop Crystal Lip Balm, Aquamarine huulirasva loppui ennen ennusteiden kuvaamista.
Tämä oli käytössä tietokonepöydällä.

Tämä oli tuollainen sinertävän hohtoinen, niitä oli myynnissä muutamassa eri sävyssä.
Ei ollut kovinkaan hoitava tapaus alussakaan.
Onneksi on nyt käytetty tämäkin pois.

Tämä 4g Clinique Colour Surge Butter Shine Lipstick, 37 Pink-a-boo huulipuna oli ensimmäinen yllätys!
Tullut Livboxin aikana eli hävettävän vanha myös...
Se mistä huomasi tuon iän, niin oli pehmentynyt, mutta pystyi käyttämään edelleen :p.

Tässä oli taas se "my lips but better"-sävy, josta tykkäsin paljon.
Tämä myös tuntui hoitavan huulia jonkin verran eli meni sävyä antavasta huulivoiteesta :D.
Harmittaa, ettei tätä ole enää myynnissä, tosin Google antoi esim.  LookFantasticille "coming soon"-sivun, toki hylsy on täysin erilainen, metallinen ja arvostelutkin sivulla tosi vanhoja :p.
Jos tätä nyt joskus vielä myydään ja saan nuo vanhat varastot kulutettua, niin tätä voisin ostaa uudelleen!

Ja vieläkin huulituotteita!
Myös tämä oli täysi yllätys, tämä on jokin ikivanha Oriflamen huulirasva :D.
On myös pyörinyt laukkujen ja takin taskujen pohjalla niin kauan, että kaikki tekstit on kulunut pois.
En siis yhtään muista, minkä niminen tämä oli, mutta se muistikuva oli, että jokin kesäajan myynnissä ollut tämä oli :D.

Kiva oli kyllä saada näin monta vanhaa huulituotetta pois varastoista!
Ja en tosiaan suosittele käyttämään näin vanhoja tapauksia, mutta kun näissä ei mitään tuoksu- ym. muutoksia ollut, eikä tullut reaktioita, niin itse uskalsin käyttää ja käytän vastaisuudessakin, jos vaan mahdollista :p.
Oonhan mä myös roskiin heittänyt monia, yleensä tuoksumuutosten takia. Katkeria oppitunteja, kuten sanottua, mutta onneksi nyt en ole ostanut mitään itse pitkään aikaan, vaan oon yrittänyt sinnikkäästi käyttää näitä vanhoja vähemmäksi.
ColourPopin kiiltoja on vielä jonkin verran ja ne huolestuttaa, kun niihin tulee selvästi nopeammin tuoksumuutokset :(.
Ei auta kuin yrittää käyttää niin pitkälle kuin pystyy ja sitten vaan heivata pois...
Noh mutta, jatketaan!

Alkukuusta loppui myös tämä 15ml minikokoinen Omorovicza Silver Skin Savior Face Mask kasvonaamio.
Tai itse käytin saunanaamiona tämän :D.
Tämä tuli LookFantasticin joulukalenterista 2020 eli onneksi ei ole ihan mahdottoman vanha, niin kuin nuo huulituotteet :D.
En huomannut mitään erikoista, piti mielestäni saunapunoituksen kurissa.
En aio ostaa täysikokoista, saunaan käy kyllä halvemmatkin naamiot :D.

No sitten loppui kuin loppuikin tämä 100ml Mádara Melting Cleansing Oil puhdistusöljy, jonka oon ostanut Keväällä Hullareilta.
Yritin kuvata koostumusta tuolla lusikalla, mutta ei onnistunut :/.
Tämä on tosiaan todella kauniin näköistä, sellaista pinkinhohtavaa.
Valitettavasti tehot ei sitten riittäneet ollenkaan ripsivärille varsinkaan, niin käytin tätä enimmäkseen aamupesussa ja silloin, kun meikkiä ei ollut naamassa.
En siis aio ostaa uudelleen ja nyt tämän syksyn ostoksista löytyi onneksi jo parempia tapauksia ^_^.

No kuten näkyy, niin tämä 60ml FancyHandy Red Grape Face Serum kasvoseerumi ei loppunut :D.
Halusin kuitenkin hyllylle enemmän tilaa, niin päätin kaapia pullon loput tuohon purkkiin eli jäljellä oli vielä jotain 20ml tavaraa.
Tilasin tämän kokeiluun Lykolta viime syksynä, kun oli sen verran halpa kokoon nähden (alle 12e).
Koostumus oli tuollainen hieman läpikuultavahko geelivoide.
Ei ole mitään pahaa sanottavaa, mielestäni on toiminut ihan hyvin, ehkä ennemmin kesäaikaan käyttäisin tuon kevyemmän koostumuksen takia. Aion kuitenkin tässä muiden seerumien ohessa käyttää tuon purkin pois, vaikka talvi kiristääkin otettaan :p.
Olisin voinut ostaa uudelleenkin, mutta tuossa surffatessani äsken Lykon sivuilla tämä onkin poistunut myynnistä ja hintakin oli alle 5e ollut jossain vaiheessa :D.

Ja niin jälleen kasvovoiteet vähenee! Nyt oli vuorossa tämä 50ml Herbina Kevyt Kasvovoide, joka on jostain Betteboxista tullut.
Kesäajalle tosi hyvä voide! Ei tämä mikään superhyper erikoinen ollut, mutta perushyvä ja jos kukkaronnyörejä pitää taas enemmän kiristää, niin voin ostaa uudelleen!


Ja eilen loppui vielä tämä 10ml minikokoinen Dermalogica Calm Water Gel kasvovoide, joka on tullut eleven-kalenterista 2018.
Oli myös oikein sopiva kesäajalle ja tässäkin koostumus oli sellainen läpikuultavahko geelimäinen voide.
Dermalogican tuotteet ei ole tainneet koskaan tuottaa pettymystä, mitä olen päässyt joitain mini-tuotteita testaamaan, tätäkin voisi kesäajalle ostaa ihan ilolla. Harmi vaan, että nämä on aika hinnakkaita...
Monesti tosin Hullareilla on joitain tuotteita tarjouksessa, niin täytyy sieltä kytätä :D.

Jälleen yllätyksiä esittelyyn eli perhana tämä 5ml minikokoinen  Origins Ginzing Refreshing Eye Cream silmänympärys-voide otti ja loppui itsenikin yllättäen!
Tämä tuli viime syksyn Hullari-tilauksessa tilaamassani minisetissä ja samaisen setin kasvovoidekin taitaa pian loppua...
Siis mä rakastin tätä, tämä oli täydellinen aamukäyttöön, kun koostumus oli vähän sellainen hohtava eli pikkuisen kirkasti sy-ihoa. Kosteutti myös hyvin, eikä meikki rullannut tämän kanssa.
Origins on ilmeisesti tätä Ginzing-sarjaa uudistanut, kun tätä ei meinaa omaan silmään enää tällä nimellä löytää, mutta uskon, että varmasti voisin ostaa täysikokoisena tämän, tähän en tule kyllästymään isommassa koossakaan <3.

Porukasta viimeisenä loppui tämä 400ml Clinique Moisture Surge Hydrating Lotion kasvovesi, jonka tilasin kokeiluun Lykolta viime syksynä.
Päädyin tänä aamuna pumppaamaan jämät toiseen samanlaiseen pulloon, kun tämä oli se paketissa falskannut versio ja sain uuden veloituksetta :D.
Ei ole pahaa sanottavaa, ihan hyvä kosteuttava kasvovesi, mutta hieman piti enemmän kerrostaa, että sai sen kosteuttavuuden. Toki kun muitakin tuotteita käytän, niin 2 pumppausta riitti hyvin.
Oikein hyvä tuote hinta-laatusuhteeltaan (alle 15e muistaakseni maksoi silloin) ja ilolla käytän toisenkin pullon, jonka reklamaatiossa päädyin ottamaan :).

Puuuuuhhhh, siinäpä ne oli...
Toinen lähes samanmoinen satsi odottaa kroppatuotteita...
Katsotaan, ehdinkö saada sen postauksen tänne ennen kuukauden vaihtumista!
Tuo talvi kun armotta tulee, eikä vieläkään eristeitä ole ylhäällä, niin kaikki ylimääräinen aika on pakko pyhittää remontille... Sitten kun kaikkea muutakin pitää tehdä tietyin väliajoin (kaupassakäynnit, puiden kannot ym.), niin joinakin iltoina en sitten minä pääse yhtään remppaamaan...
Nytkin Mr.Insinööri lähti kotikotonaan käymään, kun huomenna pitää sahalta tuoda taas puutavaraa tänne eli tänään ei tapahtunut yläkerrassa mitään :p.
Pääsinpähän tämän päivittämään sentään :D.
Toivossa on hyvä elää, että ehkä huomenna voisi päivittää taas, mutta vannomatta paras!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Paljon huulituotteita olet kyllä saanut loppuun :D
    Tuota Originsin sy-voidetta näin Kicksillä, oli valittavissa kahta eri sävyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se aina menee, että kerralla loppuu monta ja sitten menee piiiiitkä aika ennen kuin seuraavan kerran loppuu :D.
      Oon iloinen, että nyt sai sentään käyttämällä loppuun, eikä vielä tarvinnut heittää menemään pilalle menneenä, sitäkin varmasti tässä tulee taas eteen...

      Poista

Suositut tekstit