maanantai 24. joulukuuta 2012

Blogihaastetta

Sain tuossa jokin aika sitten blogihaastetta Kirkupöllöltä, yhteen paljon vanhempaankin haasteeseen pitäisi vielä vastailla :D.
Kiitos siis jälleen Pinkille Kirkupöllölle haasteesta! Homman nimenä on se, että vastaan haastajan 10 kysymykseen, sitten keksin 10 uutta kysymystä ja haastan porukkaa vastaamaan niihin. Haastetulla pitää olla alle 200 lukijaa.

Miten vietät Joulun?
- Tässä istun pyjama päällä ja villasukat jalassa peiton alla kurkku ja nenä tukossa... Radiossa soi äitillä joululauluja, Mr. Insinööri lueskelee Alibi-lehteä tuossa takana Siiri jalkojen päällä :). Tuossa aamusella syötiin riisipuuroa. Päivällä käydään varmaan hautausmaalla viemässä haudoille kynttilät ja illalla ruokailu, saunominen ja lahjojen jako :).

Mikä on ollut vuoden 2012 kohokohta?
- Kyllä se varmaan oli tuo väitösprojektin aloittaminen :).

Mitä odotat vuodelta 2013?
- Hmmm... Toivottavasti tuo väikkäriprojekti edistyy siihen vaiheeseen, että saisi ensimmäistä artikkelia alkaa kirjoittamaan. Ja tietysti odotan kesälomaa, josko sitä tosissaan pääsisi ulkomaille lomailemaan sitten...
Terveyttä itselle ja läheisille.

Missä, mitä ja miten toivot olevasi 5 vuoden kuluttua? Entäs 10 vuoden päästä?
- No toivottavasti 5 vuoden päästä olisin viimeistään jo väitellyt, nähnyt enempi maailmaa ja naimisissa ;D. Ja toivottavasti saan jatkaa töitä tämän nykyisen projektin parissa pitkään. 10 vuoden päähän en uskalla vielä miettiä :).

Mikä on lempparikahvilaherkkusi? :D
- Kyllä se jokin juustokakku tai suklaakakku on ehdottomasti!

Sulle mieluisin vuorokaudenaika?
- Ilta, olen ehdottomasti iltaihminen, ainakin jos saan nukkua oman rytmin mukaan :D.

Mihin peliin / leikkiin olit koukussa lapsena?
- Hmmm... Koulussa ainakin pelattiin aika paljon "jalkapalloa" tennispallolla.

Mikä on elämäsi kallein ostos?
- Diorin aurinkolasit viime kesänä, sitä ennen vajaa pari vuotta sitten Pradan silmälasit. Aina kun olen silmälasit uusinut, niin ne ovat maksaneet vähintään 200-300e vaikkei sangat olisikaan olleet mitään merkkiä. Niin vahvat linssit (tällä hetkellä -7.25), että niihin pitää ottaa kaikki ohennukset ym. muotoilut, niin linssit yleensä maksaa sitten enempi kuin sangat :(.

Missä blogissa vierailet eniten?
- Tasaisesti luen kaikkia seuraamiani blogeja, mutta nyt en ole 3 viikkoon ehtinyt juuri mitään lukea :(. Onneksi nyt lomalla ehdin toivottavasti päivittää itseni ajan tasalle kaikissa :).

Mikä on rakkain huonekalusi, miksi?
- Öööhh... No kyllä se varmaan työpöytä on, kun sen ääressä tulee vietettyä kotona niin paljon aikaa. Mutta lähinnä se on vain tärkeä, ei niinkään rakas :).

En taida tällä kertaa haastaa ketään. Jos haluatte, niin saatte vapaasti vastailla noihin kysymyksiin, jos on tekemisen puutetta :).
Mulle iski kuin iskikin varmaan nyt tuo odottamani flunssa... Nenä täynnä räkää ja tukossa samaan aikaan ja kurkku kipeä :(. Lomalla on hyvä sairastaa, saa nähdä, kannattaako torstaina jumppaan mennä, jos vielä olo pahenee...

Nytpä siis toivotankin vain kaikille Hyvää, Rauhallista ja Herkkujen täytteistä Joulua <3. Lähden juomaan kahvit ja sitten takaisin peiton alle :). Palataan huomenna asiaan sitten lahjojen kanssa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

Suositut tekstit