tiistai 25. joulukuuta 2012

Lahjuksia

Niin se jouluaatto oli ja meni, lahjojakin sain ihme kyllä muutaman :D. Tässäpä niitä kuvina:

Peruskerrasto, pitkikset ja rantamekko :D. Nyt vain pitäisi päästä sinne rannalle vihdoin!!

Yöpaita/t-paita.  Maisa&Kaarina kyllä sanovat totuuden :D.

Perussukkia, tuollainen huivi"hässäkkä" ja äitiltä jarrusukat... Kenties jokin vihje?

Meijän katitkin sai lahjan Mr.Insinöörin porukoilta :D. Niin, ettäs tiedätte sitten vieraat!!

Jeeee, sain mä suklaatakin <3. Geisha ja Marianne on äipältä ja ihanat tummat suklaat rakkaalta Mr. Insinööriltä <3. Se aatteli, että tuo tumma suklaa kestäisi mulla hitusen pidempään ;).

Ja sitten sain vielä Mr. Insinööriltä ihanat Kalevalan Lumihiutale-korvakorut <3.
En yleensä ole Kalevala-koruista välittänyt, mutta tämä Lumihiutale-sarja on omiin silmiini tosi kaunis!
Toinen kaunis sarja Kalevalalla on Talon sydän :). Liekö ottanut vinkkejä, kun korumainoksia olen katsellut ;D. Harmi vain, ettei vieläkään ottanut vinkkiä eräästä toisesta vihjeestä ;D...

Tällaisia lahjuksia tuli tänne tänä jouluna :). Tosin parhain lahja oli kuitenkin se, kun Mr. Insinööri jäi tänne vielä eiliseksi päiväksi, hän lähtikin tuossa hetki sitten omaa kotia kohti. Ensimmäinen jouluaatto yhdessä yhdessäolomme aikana <3. Oli kyllä kivaa !!
Miten teidän joulu on mennyt? Tuliko paljon lahjoja?

Mutta nyt jälleen laitan maate tuohon ja jatkan seuraavan Patricia Cornwellin kirjan lukua! Eilen illalla sain loppuun luettua (vihdoin) Köyhien Kalmiston, nyt olen aloittanut Ansaitun Kuoleman :). Olen kyllä täysin koukuttunut noihin Kay Scarpetta-kirjoihin!! Mä kyllä tykkään rikos-dekkareista ja nämä kiehtovat tuon ruumiinavaus- ym. tutkimuksen takia vielä normalia enempi :D. Huomasin yksi päivä kaupassa taas 2 uusinta kirjaa tähän sarjaan, vaikuttivat nekin todella mielenkiintoisilta :). Onneksi MN:llä on nämä vanhemmat kirjat, jotka saan lainaan, niin ei tarvitse vielä omaan hyllyyn ostaa lisää kirjoja :D.
Mutta palataanpas huomenna asiaan välillä kosmetiikan kanssa!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Joo,itseltäni sain hyvät lahjat =) Meillä kun ei aikuiset lahjustele toisiaan.Keskitytään lapsien paketteihin.
    Itselläni on kaikki Scarpetta-kirjat.Viime viikolla tuli kirjakerhon kautta uusin suomennettu ja sekin jo lukaistu ekan kerran läpi.Kahlasinkin hyllystä tuossa marras-joulukkun aikana varmaan toistakymmentä vanhempaa teosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä ne parhaat lahjat tuleekin itseltä :).
      Kyllä meilläkin on nykyisin vähentynyt tuo lahjojen ostelu, mutta nyt halusin vähän panostaa muidenkin lahjoihin, kun varaa oli :).
      Oi että, kuulostaa hyvältä kyllä tuo sun kirjahylly :).
      Oon kohta 1/3 osan lukenut tuosta Ansaitusta Kuolemasta, saa nähdä riittääkö mulla nuo kirjat torstaihin asti, yksi kirja on vielä kassissa :).

      Poista
  2. Me ei olla edes vielä avattu :D Kinkkukin meni vasta uuniin, että kyllä pidetään ihmistä jännityksessä loppuun saakka kun oli sovittu, että lahjat avataan vasta ruuan jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D. Nooh, äkkiä se aika menee :).
      Kerrohan sitte mitä sait :)!!!

      Poista
  3. Jarrusukat on muutes hyvät saunassa. Ainakin meidän taloyhtiön saunassa on niiiin liukkaat laatat lattiassa, etten uskalla siellä kulkea muuten kuin jarrusukilla. Pesen jalat (ja sukat) viimeiseksi ja hipsuttelen sitten paljain jaloin varovasti pukuhuoneeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei kotona ole omaa saunaa ja täällä äidin luonakaan ei onneksi ole kylpyhuone liukas :).
      Mutt kerran oli täällä matto sen verran liukas, että se lähti jalkojen alta... Siitä äiti oli tuon idean saanutkin :).
      Ja kotona meijän parkettilattia on myös aika liukkaan puoleinen, joten siihenkin nuo ovat oivalliset :).

      Poista
  4. Lahjoja tuli,ehkä liikaakin.kun oli sovittu etyä yksi lahja/henkilö,taisin olla itse ainoa joka sitä noudatti.:-P veljiltä sain ensiapulaukun ja sellaisen vesikarahvin(monesti ollu itsellä mielessä hankkia kummatkin),porukoilta saatiin vieraspyyhkeitä ja rahaa (joka sijoitetaan uuteen jääkaappiin),anopilta sain lapaset ja sellaisen ompelutarvikkeiden säilytysboxin,lisäksi saatiin pussilakanat,kirjoja ja j:n mummolasta itsetehty paperinarukranssi (jossa on led-valot) ja sain j:n tädiltä kaulahuivin.lisäksi tuli iso kasa suklaata.:-D j osti mulle muutaman cd-levyn,enkelisuklaata ja Iittalan muumi-joulukuusenkoristeita. Eli monenlaista hyödyllistä tuli. Parhain lahja oli kyllä molempina päivinä päästä valmiiseen pöytään syömään ja nähdä läheisiä. Nukkuakin on ehtinyt kunnolla. Täytyy tänään lähteä ulkoilemaan kun tuo pakkanen on hieman hellittänyt. Sun saamat lahjat kuulostaa myös kivoilta. Itsekin kaipaan jarrusukkia,meillä on järkyttävän liukas tuo laminaattilattia. Ja tuo Kalevala-koru on tosi kaunis. Itsellä on se Talon sydän-riipus,taisi olla eka koru mitä oon j:ltä saanut. Itse tykkään noista koruista paljon,ovat mukavia lahjoja. Ja j:n vihkisormushan on Kalevala korun.Kiitos vielä lahjasta,täytyy miettiä minkä lempituoksuista siihen valitsen. Ja tuo sun suklaa-kasa näyttää siltä etyä voi olla että lahjoitan sulle omistami jotain.;-) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kuulostaa sullakin tosi hyödyllisiltä lahjoilta :). Ootte olleet niin kiltteinä, niin saitte siksi useampia lahjoja ;).
      Ja kiva, jos tykkäsit lahjastani, etköhän sä siihen jonkun tuoksun keksi ja voihan sitä vaihtaakin, jos alkaa kyllästyttää (tai käyttää sitten iholla jotain muuta, kun vaihtelua haluaa) :).
      Muutenkin aattelin, kun ei olla välillä "pitkiin aikoihin" nähty kunnolla, niin ikäväkin päässyt yllättämään, joten se koru vähän sitäkin kuvaa hyvin ^_^.

      Tuo Lindtin laatikko on jo syöty ;D. Eli ei tuo mun suklaakasa tule kovin kauaa kestämään ;D. Onneksi kotona on vielä yksi Nelituulia-laatikko ja muutama Budapest-konvehti jäljellä :).
      Toki en kieltäydy, jos jotain omistasi lahjoitat ;D.

      Poista
  5. Voi tätä Joulun ihanuutta; hyviä kirjoja, lukemista ja rentoutumista lahjakasan vierellä :) Kiva kissakoriste;) "meillekin tuommonen" sanoo Blackie ja daamit
    -Helena ja Blackie-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, on tällä joululla hyviäkin puolia, kun saa vain kiireettä olla :). Kunhan tuo flunssa suostuisi antautumaan!
      Nyt Helena silmät tarkkana, jos jostain löytäisit teidän karvaturkeille tuollaisen samanlaisen kyltin ;).

      Poista
  6. Ihanat korvikset oot saanu! :) Harvemmin menee pieleen, jos poikaystävä ostaa lahjaks koruja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään kyllä itsekin tosi paljon ^_^.
      Nuo korvikset olikin ensimmäinen koru, jonka oon saanut ;D

      Poista

Suositut tekstit