tiistai 18. joulukuuta 2012

Herkuttelua ystävän kanssa

Tänään oli kiva alkuilta, kun tavattiin töiden jälkeen rakkaan R:n kanssa ihan rauhassa ilman kiirettä ^_^.
Mentiinkin sattumalta samalla bussilla keskustaan ja käytiin ensin Nelituuliassa ostoksilla:

Olihan se pakko jälleen itsellekin ostaa pussi ja onneksi ostin nimittäin omistaja kertoi suru-uutisen; he lopettavat putiikin kauppahallissa jouluun, kun eivät pysty kahdestaan olemaan tuotannossa ja tuolla putiikissa, kun on eri paikkakunnilla :(.
He aikovat kuitenkin etsiä ensi vuoden puolella yhteistyökumppanin, joka ottaisi tuotteet myyntiin, niin he itse ehtivät keskittyä tuotantoon.
Nyt vain täytyy alkaa kyttäämään nettisivuja, että milloin tulee asiasta ilmoitusta...
Saapa nähdä, ehtisikö sitä vielä käydä ostamassa jotain jemmaan, ettei tuo kuvassa oleva pussi jää vielä viimeiseksi...

Noh, Nelituuliasta suunnattiin syömään Ravintola Pannuun, jossa tuli otettua seuraavaa:
"Tagliatelle alle verdure: Pastaa paistettujen, valkoviinillä ja persiljalla maustettujen tuoreiden herkkusienten, punasipulin, paprikoiden ja kesäkurpitsan kera, lisänä parmesaanijuustoa ja kotileipä.
Oli kyllä hyvää :p.

Ja jälkiruokaa mahtuu aina (toiseen vatsaan), vaikkei kaikki pasta mennytkään :D.
Suklaamoussea, olikohan tuo nyt kerma- vai vaniljavaahdolla :). Namms!
Ja olihan mukava taas myös parantaa maailmaakin hetken, on kyllä kumpaakin stressannut nuo työasiat varsinkin, niin mukava vähän päästää höyryjä pihalle :D.

Niin ja sainhan mä joululahjankin R:ltä, ihana!! Kyllä, mä nyt avasin sen, kun olisin kuitenkin avannut sen viimeistään lauantaina ennen äidin luo lähtöä :).
Ja R, ei mulla ollut tätä granaatinpunaista!! Normaali punainen löytyy ^_^.
Nyt mulla löytyy 8kpl Kivi-tuikkuja; Punainen, Granaatinpunainen, Koboltinsininen, Ruusuoliivi, Harmaa, Omenanvihreä, Hiekka ja vaalealila :).
Niin ja 5kpl Ballo-tuikkuja; Kirkas, Koboltinsininen, Vaalean(?)sininen, Vihreä ja Omenan(?)vihreä :).
Alkaa olla jo aika täynnä tuo meijän toinen pikkupöytä ;D. Pitää vaan lämpötuikkuja käydä ostamassa, että saa taas polttaa niitä :).
Joo, mutta taas tuo aika on mennyt hujauksessa!!
Palataan siis huomenna asiaan, josko vihdoin Avonin pakettikin suvaitsisi saapua... Ei tullut eilen, eikä tänään, Muuurrr!!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Kiitos sinulle,oli mahtavaa nähdä ajan kanssa! Ruoka ja seura oli kyllä ihan parhaita.:-D
    Hyvä kun sattui sopivan värinen Kivi,pitkään kaupassa yritin muistella millaisia sulla jo on. Hyvä kun laitoit nyt tänne tuota listaa niin tietää jatkossakin minkävärisiä ostaa. Ja halusin kuitenkin valita värin joka sopii jouluun. Mulla on itellä nuo kirkkaana,tumman sinisenä ja tumman vihreänä kun kerran oli jossain marketissa keräilykampanja. Harmi vaan kun värivaihtoehdot ei olleet kovin kummoiset. Oonkin aatellut ehdottaa sulle,haluaisitko antaa uuden kodun osalle noista,voisin ainakin vihreästä ja sinisestä luopua (niitähän nimittäin on kaikkia 3kpl/väri)? Ovat kyllä vähän käytettyjä.
    Itse kerään 60-luvulla valmistettuja Tamara aladinin suunnittelemia kääntömaljakoita,9kpl oon jo saanut kasaan. Niitä on tosiaan löytynyt kirppareilta,rompe-ja antiikkimessuilta. Ihan mukava keräilykohde kyllä.:-D
    Ja harmi tosiaan tuo Nelituulian liikkeen loppuminen,toivottavasti löytävät jatkossa jostain yhteistyökumppanin. Just kun itekin on jo niin tottunut ostamaan sieltä tuotteita lahjoiksi (ja omaankin suuhun;-)suuhun). Täytyy pitää peukkuja!
    Ilmoittele tosiaan Avoneista kun saat ne,voin hakea ne sulta to tai pe töistä (jos ehdit ne saada) tai tosiaan ajelkaa lauantaina meidän kautta,oon kotosalla klo 12.15 asti ja sitten lähden töihin.
    Rauhallista joulunaikaa teille ja kerro terveisiä äidillesi! Ja rapsutuksia kissoille.:-)
    -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo keräilykohteet ovat kyllä helppoja lahjoja ainakin :D.
      Ja toki voin antaa kodin nuille tuikuille, jos et itse tarvitse. Pitää vaikka katsoa sitten, kun tulen käymään seuraavan kerran, että mitä sävyä ne tarkalleen on :).
      Pidetään peukkuja tosiaan sekä Nelituulian että tuon Avonin paketin suhteen!
      Mukavaa joulunaikaa myös teille ja kerro terkkuja myös perheellesi!!

      Poista
  2. Kuinkas montaa sävyä tuota tuikkista löytyy?

    Nuo suklaat näyttää kyl sananmukaisesti syötävän hyvältä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua... Nyt pistit pahan!!
      Kyllä minulta niitä taitaa puuttua vielä aika mukava määrä :D.
      Pitihän se googlettaa, niin Iittalan tämän hetkisten sivujen mukaan multa puuttuu 13 väriä (ja jos tulee jotain uusia erikoiseriä ym. niin sävymäärä kasvaa) :)
      http://www.iittala.fi/web/iittalaweb.nsf/fi/tuotteet_sisustaminen_kivi
      Tuolta katsoin.

      Nuo Nelituulian suklaat ovat kyllä niiiiin suussa sulavia, että ihan oikeasti tässä harkitsen perjantaina käyväni tyhjentämässä tilini sinne, että saan hetken vielä niistä nauttia...

      Poista
  3. No pöh, ja mä ku en oo vielä edes ehtinyt käydä tuolla Nelituuliassa ja tuskinpa tässä ennen joulua lähden sinne säntäilemään. No, toisaalta hyvä niin, enpähän jää kaipaamaan niitä suklaita ;)

    Oih, mä haaveilen tosta granaatinpunaisesta Kivi-tuikusta ja jos en sitä jouluna saa lahjaksi, niin varmaan käyn ostamassa sen Iittalan outletista kun sain semmosen -30% alesetelin jonka voimassaolo alkaa muistaakseni tammikuun puolen välin tietämillä. Btw, ostinpa tuolta outletista vaihteeksi väliväriä olevan tuikun, siis just Kivi-tuikun tällä kertaa kun väri on niin kiva, muistuttaa merensinistä väriä mitä heillä on joissain tuotteissa. Ja hintaa oli tosiaan se 6 € =)

    Tuli mieleen noista R:n mainitsemista kääntömaljakoista että joo, mua on kans alkanu himottamaan ne, mutta pahus kun ne värilliset maksaa maltaita (ellei sitten tuurilla löytäisi kirppikseltä). Mulla on 2 pientä kirkasta sellaista ja oletan kummankin olevan niitä vaikka toisessa on rypyläisyyttä ylärinkulassa ja toisessa ei. Kummatki bongasin kirppikseltä, toisesta maksoin peräti 5€ ja toisesta muistaakseni 1,5€...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä mielessä hyvä, ettet ehtinyt Nelituuliassa käydä, niin sun ei tarvitse jäädä sitä suklaata ikävöimään. Itse oon kyllä surupuserossa niin kauan, kunnes he löytävät sen yhteistyökumppanin...

      Mä oon tuota Iittalan Outletia miettinyt, että olisi kiva päästä katsomaan ne 2-laadun tuikut, voisi löytyä varmasti aarteita :D.
      Nuo ovat kyllä todella hyviä lahjoja, jos tykkää :). Toivotaan, että pukki toisi sulle tuon granaatinpunaisen! Muistahan olla vielä kilttinä muutaman päivän ;D.

      Mä kuulin vasta nyt ensimmäisen kerran tuosta kääntömaljakosta ja googlen kuvahaullakin tuli aika monen näköistä maljakkoa :D.
      Toivottavasti löytäisit hyvällä hinnalla niitäkin vielä jostain!

      Poista
  4. Noita kääntömaljakoita on tosiaan sekä "sileinä" että rypyläisinä..itsellä on ollut selkeät hintarajat mitä oon valmis noista maksamaan ja tosiaan kirppiksillä on tullut kyllä monenkuntoisia vastaan.keräilymessuilla noita oli viimeksi yllättävän monta myynnissä mutta en oo valmis maksamaan niistä niiden täyttä arvoa.ja nyt kun mulla on noita 9kpl,kaipaan enää keltaista väriä (joka taitaa olla just se kysytyin).netistä oon ostanu muutaman mutta sielläkin kyllä tahtovat olla aika makeat hinnat.www.laatutavara.com sivusto on kyllä hyvä,myös muita keräilyjuttuja harrastaville. Ja voi etyä ootan 2.-3.2.Oulun Teatrialla olevia antiikki-ja keräilymessuja,se on kyllä melkoinen aarreaitta (ja Anrille tiedoksi: siellä on varmasti noita Kiviäkin myynnissä.;-) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä melkeen yrittää muistaa nuo Teatrian messut sitten, jos kävisi kiertelemässä ja katselemassa, mitä sieltä löytyy :D.
      Äitikin on haaveillut käyvänsä siellä arvioittamassa muutaman mummolta saadun perintötavaran :).

      Poista
  5. Kärkkäisellä näytti olevan nuo tuikut 7,90 euroa tarjouksessa, mitä värejä lienee siellä tarjolla. Samoin oli mariskoolit aika edullisesti, teki melkeen mieli käydä hakeen vielä joku väri :)

    MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Täytyypä katsoa, jos muistaisi joulun jälkeen suunnistaa Kärkkäiselle, enää ei kauppoihin mennä :D.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Hihih :D. Voi hitsi, mulla tuli nälkä kun taas noita kuvia katsoin :D.

      Poista

Suositut tekstit