perjantai 14. joulukuuta 2012

Kuulumisia :)

Heipä hei jälleen!
Eilen ei tullut taas vaihteeksi kirjoiteltua mitään, kun olin kotona vasta puoli 8 aikaan ja piti katit ja itseni ruokkia Pilateksen jälkeen :). Tulipahan myös parit pienet joululahjatkin eilen ostettua veljeni pojille ja yksi lahja on jo Mr. Insinöörillekin ;).
Innostuin eilen myös jostain syystä lueskelemaan ah-niin-ihanan-teiniajan runojani ja päiväkirjojani xD. Oi voi, mitä settiä siellä oli... Ei kovin iloisia juttuja todellakaan... Kyllä näin myöhemmin niitä lukiessa hämmästyttää ja järkyttää, kuinka pohjalla sitä on joskus ollut ja vailla mitään toivoa paremmasta huomisesta :( ...
Noh, enpä mie olisi tämä ihminen nykyisin ilman niitä kokemuksia, joten en varmaankaan vaihtaisi mitään pois :).
Tuleeko teille usein nostalgia-fiiliksiä, joiden takia pitää lueskella jotain vanhoja päiväkirjoja, runoja tai muuta vastaavaa vai oletteko tuhonneet kaikki teini-iän jutut??

Töissäkin on mennyt todella kivasti eilen ja tänään!! Okei, eilinen alkoi pienellä vitutuksella, kun en saanut oikein selvää ohjaajasta, millä mielellä se oli mun tekemistä hommista menneellä viikolla, mutta päivä parani huomattavasti, kun aloin lukea sekvenssejä. Sieltä löytyikin sitten tutkimushypoteesia puoltavia juttuja ja tänään sama onni jatkui, löysin 2-3 juttua lisää :D.
Se Nobel on varmaan taas hitusen lähempänä, tai edes artikkeli Natureen ;D.
No joo, kyllähän se voi olla, että ensi viikon lopulla ohjaaja palauttaa mut maan pinnalle palaverissa, ettei ne jutut olekaan mitään merkittäviä, mutta aion nyt nauttia täysin siemauksin siihen asti tästä fiiliksestä :p. Kerrankin voi aloittaa viikonlopun hyvillä fiiliksillä töiden jälkeen!!
Sen vaan sanon, että tutkimustyössä kannattaa repiä kaikki ne pienimmätkin ilon hetket irti, niitä ei nimittäin turhan usein tule :p !!

Toinen kiva juttu tässä päivässä on se, että Mr. Insinööri tulee taas kotiin! Kyllä se vaan näinkin lyhyessä ajassa ikävä tulee...
Mutta sitten mulla on tuossa parin tunnin päästä taas hieronta. Täytyy toivoa, että hyvin menisi, koska huomenna olisi pikkujoulu-etkoilut MN:n luona, jonka jälkeen suuntaamme Teatrialle Ysäribileisiin vol.2 !!! Luvassa olisi siis taattuja ysärihittejä, Culture Beat (tää ei bändinä kuulosta tutulle...), Haddaway (What is Loooove, baby don't hurt meeee...) ja Movetron (Sä oot mun roooomeo, mä oon sun juuulia...) :D. Ei voi tulla kuin hauska ilta!!

Mutta mutta, mun täytyy alkaa lopetella, suuntaan vajaan tunnin päästä bussiin, kun pitäisi vielä lippukin käydä ostamassa tonne bileisiin :D. Ehtii ennen hierontaa hyvin :).
Katsotaan, ehdinkö huomenna kirjoitella jossain välissä, kun pitää tonne etkoille käydä vielä ostamassa purtavaa (nyyttäri-hengessä) sekä vähän juomaakin ja kun etkoilut alkaa jo 5 aikaan (8 aikaan alkaa bileet jo Teatrialla) !! Kiire tulee :D.
Mutta katsellaan!
Miumoi <3

9 kommenttia:

  1. Kiitti! Nyt on jukeboxia päässä taas päivitetty :D

    Niin ja kyllähän noita vanhoja päiväkirjoja tulee silloin tällöin luettua. Niitä ei vaan oo mikään kiva lukea, että kovin usein ei se nostalgia fiilis iske :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä vaan, kyllä se jukeboksi kannattaa päivittää tasaisin väliajoin ;D.

      Joo, ei itsellekään tule kuin ehkä 10v välein fiilis, että vois lueskella vanhoja juttuja (edellisen kerran oon tainnut lukea joskus 7 vuotta sitten), eivät tosiaan oo mitään kovin mukavaa luettavaa.

      Poista
  2. Kyllähän noita vanhoja raapustuksia tulee joskus luettua..ja voi mitä materiaalia se on.:-o eipä niitä juuri halua lukea muttei polttaakaan viitsi. Onnea tutkimuslöydöistä,oot kyllä kaikki ne ansainnut! ja mukavaa ysäribileiltaa!!B-) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan ne aika nolojakin, mutta tosiaan niistä huomaa sitten kuinka paljon sitä on ihmisenä kasvanut :).
      Kiitos, toivotaan että nuo löydöt olisi merkittäviä myös ohjaajien mielestä :).
      Ja huomenna on varmasti hauskaa, erilaista nostalgiaa ainakin ;D.

      Poista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiii! Soriii, mä poistin vahingossa sun kommentin !!!
      Anteeksi, pää on ihan höttöä huonosti nukutun yön ja lihasrelaksantin takia... Hitsi, kun tuo blogger ei voi varmistukseksi kysyä, haluatko varmasti poistaa viestin...
      Noh, sähköpostiin tulee onneksi myös kommentit :).

      Tosiaankin yläasteellahan ne pojat on suurin kertomisen aihe teinin päiviksissä, kyllähän itselläkin löytyi tekstejä jos vaikka kenestäkin :D. Ja voi sitä tuskan määrää, kun ihastus onkin yksipuolista :p.
      Ja se on kyllä jännä nähdä jossain joku entinen ihastus, yleensä eivät ole hirveästi muuttuneet :D.

      Poista
    2. Mun päiväkirjat alkaa yläasteelta ja ensimmäisen kirjan ensimmäinen lause kertoo tiivistettynä sen mitä kaikki loput pitää sisällään. "Koulusta on löytyny neljä söpöö poitsuu."

      Poikia, poikia, poikia, mitä niillä oli päällä, kenen kanssa ne oli välkällä, millaiset polkupyörät tai kevarit niillä oli, kuka tuli kouluun samassa bussissa. Jokaiselle piti keksiä peitenimi, koska muiden kuullen ei tietenkään voinu puhua oikeilla nimillä. Pallo, Tynnyri, Räyhis, Ruusis.
      Oi sitä rakkauden määrää! :D

      Muutama kuukausi sitten kävin kaupungissa marketissa ja voi kun nuorruin teiniksi silmänräpäyksessä, kun "Pallo" oli siellä pienen poikansa kanssa! Pallon ääni oli edelleenkin hiljaisen käheä ja hänellä oli edelleen sama keinuva kävelytyyli.

      Terveisin,
      Unikas 15v.

      Poista
    3. Mulla on tässä koneessa onneks tuollainen Firefoxin "Recover Text" -ladattava lisätoiminto. Se tallentaa tällaisiin laatikoihin kirjoitetut tekstit, jos vaikka sattuu kone kaatuun kesken tai jotain muuta käsittämätöntä tapahtuu.

      Oli siis vain kahden klikkauksen päässä tuo tekstin palauttaminen :)

      Poista
    4. Oho, pitääpä varmaan itsellekin hommata tuo lisäosa tähän omaan koneeseen :D. Muutaman kerran olisi ollut itsellekin tarpeen tuo...

      Poista

Suositut tekstit