perjantai 6. helmikuuta 2015

Häät 31.12.2014

Nyt kun sain vihdoin nuo hääkuvat valittua ja pienenneltyä, niin voisin vielä tännekin fiilistellä meijän rakkauden päivää :).
Meillä oli tosiaan valokuvaajana ihana Janica Karasti ja ostettiin häneltä koko päivän hääkuvaus-paketti, joka siis sisälsi parin tunnin suunnittelupalaverin plus kihlakuvat, hääpäivän lähellä vielä toisen palaverin ja hääpäivänä sitten muotokuvat miljöössä ja noin 8h dokumentaarista kuvausta.
Muotokuvia saatiin 55kpl ja dokumenttikuvia 219kpl ja ne saatiin ladata salasanan takaa itselle käyttöön ja kuvapalvelun linkin ja salasanan sai jakaa vapaasti myös vieraille.
Tämän takia päätettiinkin, ettemme teetä enää erikseen kiitos-kortteja, vaan jokainen voi käydä lataamassa itselleen talteen vaikka kaikki kuvat, jos haluaa ja teettää halutessaan itse paperi-versiot.
Itse olen ainakin todella tyytyväinen kuviin ja niiden avulla voin todella hyvin muistella tuota ihanaa päivää ^_^. Ja aion kyllä käyttää myöhemminkin Janican palveluja ja suosittelen myös itse häntä eteenpäin (minulle Janicaa suositteli aikanaan pari ystävää) :).

Sitten noista tänne laittamistani kuvista eli tämän Bloggerin rajallisen kuvatilan takia jouduin rajaamaan uudelleen kuvia Gimpillä (sekä suttaamaan Mr.Insinöörin naaman) ja pienentämään niitä reilusti Paintilla, saa nähdä riittääkö siltikään tila :D.
Kuvien alkuperäiset koot kun olivat 2-20Mt, niin eivät oikein tänne Bloggeriin mene, jos haluan muitakin kuvallisia postauksia vielä tehdä tulevaisuudessa :D.
Nyt sitten kuvat ovat kooltaan noin 100kt eli pakostakin kuvien laatu on kärsinyt, mutta pääpointtina siis halusin nyt vaan esitellä muutaman kuvan mun puvusta, meikistä ym. jutuista ja tunnelmasta sekä muutaman esimerkin muotokuvista :).
Joten nyt olisi kuva-oksennusta 23 kuvan verran luvassa :D.

Tässä on lopullinen kampaus takaa ja kampaus sekä meikki tehtiin siis WellHottarilla Marjon käsissä.
Hiukset saivat siis väriä (Jörö-Jukassa Annen penkissä) ja lisäksi ostin nuita "timantti"pinnejä Glitteristä.
Todella hyvin onnistui kampauksen teko mun omista hiuksista, vaikkei kovin pitkät ollutkaan!

Tässä kuvaa edestä.
Meikistä on myöhemmin vähän parempi kuva, mutta en hoksannut pyytää ottamaan kuvaa ilman laseja, että olisi luomivärit paremmin tullut näkyviin :D.
Nyt tajusin kasvovoiteeksi ottaa Livboxista tulleen Acon Mattapintaistavan päivävoiteen ja lisäksi kiikutin mukanani myös Livboxista tulleen Dermalogican Primerin. Laitettiin myös Jane Iredalen primeria ja mineraalimeikkipuuteria.
Ei alkanut kiiltämään kasvot tällä kertaa kovin nopeaa :D.
Huulikiilloiksi otin mukaani pari vanhempaa Avonin kiiltoa.

Ja sitten ollaankin jo muotokuvissa!
Muotokuvat kuvattiin Maikkulan Kartanolla pihalla ennen kirkolle menoa.
Onneksi pakkasta ei ollut paria astetta enempää, lumikin oli säilynyt hyvin edellisen yön vesisateesta huolimatta ja saatiin mahtavia kuvia myös, kun sumu yllättäen nousi viereiselle pellolle <3.
Mulla oli kuvauksissa vielä täysin rentoutunut ja seesteinen olo, joten hyvin ne onneksi onnistuivat :D.
Koruista sen verran, että korvista löytyi Mr.Insinööriltä joululahjaksi saadut Kalevala Lumihiutale-korvakorut, kaulassa oli mummoltani saatu perintökoru, oikeassa ranteessa oli hengessä mukana olleelta ihanalta Katrilta saatu bling-rannekoru ja vasemmasta ranteesta löytyi Facebookista "Käsin tehdyt uniikit korut"-sivulta tilaamani puna-musta kieppi-rannekoru ^_^.


Tässä pääsin vähän lunta ja jäätä polkemaan seuraavia kuvia varten :D.
Ja juu, puvun alla oli MP:n valkoinen vannehame lainassa :p.

Puspus <3

Tästä kuvasta tykkään jotenkin tosi paljon <3.
Tämä oli alun perin leveämpi kuva, mutta oli pakko rajata ja pienentää reippaasti, kun alkuperäinen koko oli 20,5Mt :/.

Tämän kuvan rajasin tuon meikin tähden :D.
Tästä näkee vähän millainen silmämeikki oli eli turkoosia ja mustaa :).
Ja ainakin jotain turkoosia Marjo käytti mun ihanasta 168-paletista <3.
Tarkkaan en tiedä, mutta ainakin yläpaletin 1.rivin 11.sävyä oli reippaammin käytetty ^_^.
Sitten oli jotain muita luomivärejä omasta arsenaalistaan.
Rajaus oli kissamainen, mutta ei pääse kovin esiin tuolta lasien takaa. Tykkäsin siitäkin tosi paljon <3.

Tässä kuvassa näkyy paremmin puvun laahus :).
Ja puvunhan löysin sattumalta tosiaan Katariinasta touko-kesäkuun vaihteessa ja muokkasin puvun Kaunis Ommel-ompelimossa.
Nyt pitäisi saada jossain vaiheessa aikaiseksi viedä tuo taas muokkaukseen, että saisin tuosta iltapuvun itselleni :p.

Alkuperäisessä kuvassa on niin ihana tunnelma, niin piti tämäkin laittaa rajattuna naytille :).

Kimpusta oma kuva <3.
Tuon mun kimpun, sulhon vieheen ja heittokimpun tilasin Silkkikukat.fi-sivustolta, mutta huomasin Facebookissa päivityksen, että pitäjä on nyt tämän vuoden alussa lopettanut toiminnan :(.
Todella harmi, sillä tämä oli täydellinen vaihtoehto mulle normaalien kukkien sijaan! Onneksi ehdin saada omat tehtyä ja nyt kimppu ja viehe koristavat kirjahyllyä (kunnes joskus keksisin paremman paikan niille).

Ja sitten itse asiaan :p.
Minähän siis aloin märisemään jo ennen kuin pääsin edes alttarisaliin :p.
Onneksi oli muutama kuva onnistunut myös kirkosta, vaikka jouduinkin niiskuttamaan, potkimaan mekon helmaa pois kenkien alta kävellessä ja kaivamaan nokkaa nenäliinalla vähän väliä alttarilla, kun räkä vuoti poskille :D. Tästä en tarvitse todistusaineistoa, kun tulen sen varmasti muutenkin muistamaan :D.

Kastellin kirkko oli sopivan pieni meille (ja lyhyt käytävä kompastella) ja tuo alttarin lasimaalaus-seinä on kyllä kaunis :).

Ja Maikkulan kartanon liiterin edessä oli ihania jouluvaloja <3.

Tässä sitten meijän ihana blingbling-pöytä <3.
Tuo liina ei pääse oikeuksiinsa, mutta se oli upea!! Ja flunssaisia takapuoliamme oli lämmittämässä lampaantaljat <3. Liina ja taljat tuli talon puolesta.

Tämä on otettu meijän pöydän vierestä.
Tuo Liiterin sisäpuoli oli kyllä tosi kaunis.
Hivenen kylmä oli joillain vierailla, mutta meillä ei ollut sitä ongelmaa, kun Mr.Insinööri oli kuumeessa ja mulla hengittämätön tiukka puku :p.
Ryhmäkuvat otettiin terassin puolella ja se oli kyllä tosi viileä. Itselläni tosin oli lämmittämässä taas tuo muotokuvissa oleva karvashaali, joka oli työkaverilta lainassa :).

Ja ruoka oli herkullisen näköistä ja toki makuistakin, se vähä mitä pystyin mekon ja flunssan takia pienentyneen vatsan kanssa syömään.

Tuon verran otin pääruokaa lautaselle, mutta ehkä puolet jaksoin syödä... Täytyy toivoa, että joskus vielä tuonne pääsisi syömään kunnolla :p.

Ja sitten ne ihanat Nelituulia-konvehdit <3
Edessä Minttu, keskellä Terva ja takana Mustikka.
Kotiin jäi viemisinä vain 5kpl Terva-konvehteja sekä lisänä olleita Fazerin Sinisiä, Geishoja, Pihlaja-karkkeja ja sipsejä.
Onneksi ostin itselleni kotiin vielä lisäksi erilaisia tryffeleitä (kookos, vadelma, appelsiini ja tummasuklaa) sekä Cointreau-konvehteja 5kpl/maku, niin ei tarvinnut harmitella, ettei nuita hääkarkkeja jäänyt :D.

Tässä sitten hääkakkumme koko komeudessaan eli Huovisen Leipomon Minttusuklaa-kakku <3.
Onneksi saatiin tosiaan tuo ylimmäinen pikkukakku täysin itsellemme kotiin, niin saatiin herkutella kunnolla ^_^.

 Ja tässä vielä sormuksistakin kuvaa ja näkyyhän nuo kynnetkin vähän, vaikka rajasinkin kuvaa taas reippaasti :D.
Sormukset siis suunniteltu ja tilattu PolarKorulta ja kynnet on oman kynnen geelauksena myös WellHottarilta (samoin ripsien pidennykset).

Tässä myös vielä kiva kuva heittokimpusta ^_^.

Ja veljeni halusi pienen ilotulituksen järjestää, niin hän sitten poikiensa kanssa ammuskeli yhtenä ohjelmanumerona paukut ennen sukkanauhan ja morsiuskimpun heittoa ja ennen häätanssia.
Kivasti saatiin tuostakin pari ihanaa kuvaa muistoksi, vaikka varmasti hankala oli ottaa kuvia tuolla pimeässä ulkona ^_^.

Tässä vielä viimeiseksi vähän yksityiskohtaa koristeista.
Lumihiutale-valot, hopea kaitaliina ja Blingit oli lainassa JH:lta ja kynttilät/tuikut tuli Maikkulan Kartanon puolesta :).
Kukkiahan meillä ei pöydissä ollut, eikä kyllä edes kaivannutkaan niitä :).
Ja pöydissä oli tosiaan ne glitter-lumihiutale-"pahveihin" tulostetut menu- ja ohjelmakortit.

Tässäpä siis nyt yhdessä postauksessa lähes kaikki jutut, mitä on tullut ostettua/tehtyä/käytettyä häiden tiimoilta!
Ihana päivä oli ja kaikki onnistui lopulta oikein hyvin (ja muut jutut jäi mieleen vain hauskoina kommelluksina :p).
Ja avio-arki on sujunut nyt reilun kuukauden verran oikein hyvin, mitä nyt ei hirveästi ehdi iltaisin viettää aikaa yhdessä, kun Mr.Insinööri värkkää koulujuttuja :). Tämänkin kuitenkin jaksaa sillä ajatuksella, että teoriassa hän saattaisi valmistua jopa ensi jouluun mennessä, jos vaan kurssit saa hyvin käytyä :).
Ja onneksi meillä on vielä elokuussa ruhtinaalinen 2 viikon mittainen häämatka eli löhöloma Turkkiin Sideen <3. Sitä nyt seuraavaksi odottamaan ^_^.

Tällaista siis tänne nyt ja palaillaan pian kosmetiikan pariin!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Aiwan ihanat hiukset! Ja WAU mikä hääpuku!!!! Fantastisen ihana!!! Ja häämatka mitä odotella, ihana :)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3
      Ja juuu, pitäähän sitä häämatka olla ^_^. Eipä tuota ollakaan lomailtu kovin usein yhdessä, viime kesänä oli huikea 4 päivää yhteistä lomaa ja niistä 2 päivää meni Qstockissa (eikä se kovin rentoa lomailua ollut :p).
      2013 oli sitten 2 viikon loma, josta viikko Turkissa :).
      Harvinaista herkkua siis tulossa!

      Poista
  2. Kyllä vaan edelleen välittyy tunnelma näistä kaikista kuvista! Ja aaaaw miten multa jäi huomaamatta tuo mun antama koru tuossa yhessä (tai varmaan useammassakin) kuvassa! ♥ Voih. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sun koru oli menossa mukana :D.
      Se vaan tarttui aina tehokkaasti tuohon mun puvun päällys-tylliin vähän väliä :D.

      Poista

Suositut tekstit