maanantai 16. helmikuuta 2015

Livbox Helmikuu 2015

Nyt sitten olisi viimein helmikuun Livboxin esittely vuorossa, kun eilinen ilta menikin yllättäen kyläillessä :).

Tällä kertaa boksin teemana oli ystävyys sekä ystävänpäivä ja värinä oli pirteä pinkki :).

Sisältö oli yllättävän painava ja syykin selvisi; 4 täysikokoista ja 1 näytekokonen tuote sekä pari pientä yllätystä paljastui tällä erää mustasta boksista!

Yllätyksinä oli koodi Ruutu+-palveluun, jolla saa 3kk katsoa maksutta sieltä sarjoja ja lisäksi Ibero-merkin kaunis kaulakoru "Love Life"-riipuksella. Riipuksia olen huomannut blogeissa ainakin 3 erilaista vaihtoehtoa :).

Ja kaulakoru on lähtenyt itselläni heti käyttöön, juuri parhaillaankin taas kaulassa :).
Mutta sitten kosmetiikan kimppuun!

Ainoana minikokoisena tuotteena oli 50ml Eucerin In-Shower Body Lotion Skin Conditioner suihkukroppavoide (ovh 13,50e/400ml).
Tästä ilahduin, mukava päästä testaamaan lisää näitä, kun ei ole tullut Nivean lisäksi ostettua vielä muita kokeiluun.
Suihkun puolella tämä jo odottaa, mutta vielä en ole ehtinyt korkata käyttöön :).

Ensimmäisenä täysikokoisena löytyi sitten 50ml Garnier Fructis Densify Lengths Plumper Leave-in Serum hiusseerumi (ovh 7,90e/50ml).
Kaikki hiusseerumit ovat ehdotonta plussaa, varsinkin volyymia lupailevat :D. Koostumus yllätti, sillä tämä ei ollutkaan öljymäistä niin kuin ensin kuvittelin, vaan sellaista vaaleaa läpikuultavaa, suht juoksevaa voidetta.
Eilen kokeilin ensimmäisen kerran, mutten pysty sanomaan vielä mitään isompaa... Liukasta (silikonia?) tavaraa oli ainakin. Tuli mieleen vähän edellisestä boksista saamani Cutrinin Volumizer, tosin se ei ollut näin silikonisen oloista.
Positiivisella mielellä kuitenkin lätkin hiuksiini :).

Toisena täysikokoisena oli 200ml Nivea Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water  misellivesi (ovh 5,95e/200ml).
Omistan vain yhden miselliveden, joka on Oriflamelta ja olen siihen ollut hieman pettynyt, niin en ole siitä nousseiden epäilysten takia ostanut näitä lisää kokeiluun... Mutta nytpä tämä tuli hyvään saumaan testattavaksi, voin vertailla noita kahta :). Eli käyttöön lähtee ihan varmasti kunnolla jossain vaiheessa!

Kolmantena täysikokoisena boksista löytyi Paese Kashmir Matte Mono Eyeshadow luomiväri sävyssä 605, joka oli tuollainen kalpean ihon/norsunluun sävyinen, ei kuitenkaan täysin puhdas valkoinen (ovh 4,95e/4g).
Tällaiset mattamaiset vaaleat mulla menee yleensä silmänalusten tummuutta häivyttämään. Tällä hetkellä siinä käytössä mulla on Sephoran enemmän beigeen menevä ihonsävyinen luomiväri. Pari kertaa tätä kokeiltuani myös tätä voin pitää siinä käytössä, toki tosi kiva sävy tämä on myös kulmaluulle korostukseen :).
Käyttöön siis tulee!!

Viimeisenä tuotteena oli sitten Lumenen uutuus-tuote, joka oli 30ml Nude Perfection Fluid Foundation meikkivoide sävyssä 3 Aamun Kajo, Fresh Apricot (ovh 19,90e/30ml).
Tämä ehkä oli näistä eniten plääh-tuote, vaikka mielelläni testaankin meikkivoiteita. Nyt vaan kaapissa on jo toistakymmentä purkkia meikki-/BB-/CC-voiteita, niin en tiedä, miten nopeasti saan näitä kulutettua (perhana kun piti mennä Avonilta tilaamaan ne parit meikkivoiteet viime vuoden lopulla...)!!
Lisäksi taisin saada nyt tummimman sävyn mitä on tarjolla, joten epäilen, että tällaisenaan tämä on liian tumma mulle.
Täytyy joku viikonloppu kuitenkin testata yksinään tämä ja jos on muuten hyvä, niin sekoittaa tätä mun yhden Maybellinen extra-vaalean meikkivoiteen kanssa :).
Eli eiköhän tämäkin käyttöön pääse tavalla tai toisella!

Tällainen oli Helmikuun boksi!
Mä kyllä tykkäsin tosi paljon, vaikka olenkin viime aikoina pienoisesta kosmeähkystä kärsinytkin!! Nyt oli ainakin tosi paljon täysikokoisia tuotteita sekä meikkejäkin eli siitä ei voi nyt kukaan nillittää :D. Tällaisia kun boksit olisi joka kuukausi, niin perfect!
Olen tosi tyytyväinen ja tilaus jatkuu edelleen :p. Mitäs muut oli mieltä??
Mun pitäisi varmaan lunastaa pisteillä ilmaiset boksit, kertynyt niitä pisteitä sen verran, että saisin jo 2 boksia ilmaiseksi :D.

Mutta tällä viikolla voisin taas jatkaa loppuneiden esittelyjä, vaikka niitä ei ole edelleenkään tullut juuri lisää, tällä hetkellä asiaa riittää 4 postaukseen...
Todella onnetonta siis nyt tämä purkkien tyhjentely... Mutta suunta on vaan ylöspäin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie tilasin tammi- ja helmikuun boxit pisteillä :D

    Yllättävän moni on saanut tuon 3 (itse sain sen sävyn 1), onkohan tässä edes hyödynnetty kauneusprofiilia? Kaulakoruissa on kolme eri tekstivaihtoehtoa ja ovat Iberon sekä Tesianin yhteistyönä tehty :) Tesianiin kuuluu kolme ex-salkkarilaista. Ja johan tuo koru oli reilusti boxin hintainen, kun Anttilassa oli 24,90 € tuo koru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, sä oot ollu aikaan saavampi noiden pisteiden suhteen :D.

      Hmm.. Kyllä mä luulen että varmasti parhaansa mukaan ovat profiilia käyttäneet, mutta kun saavat vain tietyn määrän kutakin sävyä, niin pakostakinhan se sitten menee joidenkin kohdalla plörinäksi :).
      Ennen mulle on kyllä tullut aina vaaleampi vaihtoehto, mutta nyt ei ollut arpaonni myöten :D. Mutta ei tosiaan haittaa, kun multa löytyy tuo yksi supervaalea meikkivoide, johon voin tuota Lumenea sekoittaa :).

      Aaaa, kiitos tosi paljon tuosta infosta korun suhteen!!
      Jotain oon sivumennen lukenut tuosta salkkari-yhteydestä, mutta en ole kiinnittänyt siihen sen kummemmin huomiota :).
      Omaan silmääni kyllä kaunis koru!
      Tosin en ehkä 25e maksaisi itse tuosta :p.

      Poista

Suositut tekstit