lauantai 14. helmikuuta 2015

Paketteja taas tullut...

Heissan jälleen!
Taas on mun postaussuunnitelmat menneet plörinäksi muiden juttujen tieltä :D.
Keskiviikkona tuli Livbox ja Avonin tilaus, joiden kanssa meni loppuilta. Torstai-illan suunnittelin pyhittäväni Livboxin tuotteiden kuvaamiseen, mutta Mr.Insinööri halusikin mun lukevan läpi kirjoittamansa 15 sivun tiedoston lopputyöstään, kun se oli jollekin äidinkielen/viestinnän kurssille. Piti siis katsoa kirjoitusvirheet läpi, joka oli aika mielenkiintoista ja hivenen haastavaa, kun aihe oli sellainen, etten ymmärtänyt joka toisesta sanasta yhtään mitään :D.
Eilinen ilta menikin postailun sijaan purkkeja kuvatessa ja sain myös yhden tilaukseni eilen, joka ehti sitten tähän postaukseen :).

Avonin 2.jakson tilauspaketti näytti tällä erää tältä ja ale-prosentitkin sain taas vaihteeksi :).

Tältä näytti sitten oma tilaukseni... Pari muutakin juttua tilasin, mutta ne menee lahjaksi, niin en laittanut niitä kuvaan :D.
Mutta tuli tosiaan taas tilattua "ihan liikaa" juttuja, joita en todellakaan olisi tarvinnut sanan varsinaisessa merkityksessä :p.
4.jakson kuvastojen lisäksi ostin pikkuisia muistilappuja, uuden kynsilakka-samplerin (mielestäni entinen tikku-systeemi oli parempi...), parit suihke-tuoksunäytteet, roll-on dödön, uuden Pearl shine-hoitolakan uutuussävyssä, uuden hiusten tehohoidon sekä hiuksiin jätettävän hoidon.
Hiusjutut olivat demoja, kun ovat nyt 3.jaksossa myynnissä uutuuksina. Sarjaan kuuluu myös shampoo ja hoitoaine.

Jälleen voin vaan sanoa, että tämä on täysin toivotonta... Nyt 3.jaksossakin olisi aika iso määrä "HALUAN!!!"-tuotteita, en mä taida saada miinuksille yhtään kuukautta :p. Onneksi tuossa 4.jakson kuvastossa ei ollut kuin VAIN 2 tuotetta jotka haluaisin, joten ehkä maaliskuu on kuitenkin osittain ok-kuukausi :p. Paitsi että tuon 3.jakson kamat tulee maaliskuun puolella...
Oh well, tämä helmikuu menee ainakin plörinäksi, tein tuossa alkuillasta nimittäin ihka ensimmäisen tilaukseni CosMerya-nettikauppaan, kun huomiseen asti oli -15% alekoodilla kaikki tuotteet (YSTÄVÄ15, pliiiis retkahtakaa nyt joku muukin :D)... Sieltä on tulossa sitten 10 tuotetta lisää -.-
Noh, mutta nyt mulla ei jäänyt enää mitään himottavaa sinne eli ehkä mun ei tarvitse enää tämän jälkeen tilata sieltä mitään, kun ostin nyt kokeiluun kaikki haluamani jutut (joo, saahan sitä toivoa) :D.

Noh, sitten retkahdin tuossa viime viikonloppuna jälleen kieppikoruja tilailemaan Käsintehdyistä uniikeistä koruista, kun voitin yhden kiepin huutokaupasta :D. Laitoin sitten muutaman muunkin tilaukseen, kuten kuvasta näkee...

Ja tässä sitten se huutokauppa-kieppi, pakko oli saada, kun siinä oli tuo skorppari-koru :p.
Sitten tilauksen mukana oli yllätyksenä vielä ihanat kissa-korvikset <3.
Mutta jospa nyt jälleen muutaman kuukauden malttaisin olla tilaamatta näitä, kun alkaa laatikosta jo "muutama" nuitakin löytyä :p.

Muutenpa täällä on sitten tämä päivä mennyt oikein kivasti, vaikka olenkin taas viikonlopun yksin, kun Mr.Insinööri lähti kotiinsa käymään.
Kävin kuitenkin viimein jumpassa!!! Tänään oli aamupäivällä 1½h Combat-maraton, niin sain kiskottua itseni sinne \o/ !!!
Yhtenä motivaattorina oli tosin tämä:
Tavattiin nimittäin tuon jälkeen MP:n kanssa ja pyöräiltiin Höyhtyälle syömään Minetti-jätskiä, kun siellä oli ystävänpäivän kunniaksi 2kpl 2 maun jäätelöä ja kahvit tarjouksessa 10e <3. Vihdoin siis pääsi tuonkin testaamaan ^_^.
Mä otin piiitkän harkinnan jälkeen Tiramisun ja Ananassorbetin ja MP:llä oli mansikkavalkosuklaata ja Mustikkasorbettia. Oli mielestäni ihania ja maistuivat sille mitä pitikin. Eivät olleet edes sellaisia ällömakeitakaan!

Hyvällä omallatunnolla siis herkuteltiin ja tulihan tuota pyöräiltyä yhteensä yli 12km tuon takia :D. Oli tosin aivan järkyttävässä kunnossa tiet, aivan pottupeltoa, kiitos jäätyneen loskan ja yöllä oli vielä 2-3cm satanut lunta sen jään päälle... Hengissä selvittiin ja kyllä vaan tuolla Combatissakin oli ihan huippua taas!!!
Niin mahtava fiilis tuosta kyllä tulee, etten tajua, miksen saa takaisin sitä kunnon inspiraatio-fiilistä, että kävisin jatkossa taas sen 3-4krt/vko jumpassa... Täytyy vaan toivoa, että se fiilis tulisi takaisin...
Mutta sainpahan mä myös hieronta-ajankin varattua torstaina, vihdoin ja viimein!!
Se tosin meni vasta loppukuulle, kun oli nyt vain 30-45min aikoja jäljellä. Ehkä nuokin käy tässä tuota pitempää aikaa odotellessa ensiavuksi, jos tilanne äityy pahemmaksi.

Ai niin, tähän loppuun vielä yllätys, joka meitä odotti toissapäivänä, torstaina töistä tullessa...
Älkää kysykö, en tiedä mitä on tapahtunut, mutta lelulaatikko oli täysin hajalla ja Siiri tuli keittiöstä vastaan kaulassaan tuollainen vihreä naru-nippu... Luojan kiitos se ei ollut siihen kuristunut missään vaiheessa...
Ihania yllätyksiä nuo katit osaa välillä järjestää :p.

Tällaista siis täällä päin tapahtunut viime päivinä!
Huomenna voisin sitten esitellä tuon Livboxin ^_^.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hahaha, ai meni sitten kaikki 10 tuotetta Cosmeryalle tilaukseen. :D Kiva kuulla että oli kaikin puolin mukava ystävänpäivä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo... Niin siinä kävi :p.
      Mutta siinä oli 4 kroppakuorintaa, joten ne kuluu varmasti tämän alku vuoden aikana :D.
      Ja oli kyllä kiva päivä eilen!!
      Tänään tosin taas muistan, että ilmeisesti mulla on jotain lihaksia vielä kropassa jäljellä :D.

      Poista
  2. Minullakin tuli "vahingossa jotenkin" ISO tilaus itelleni K2.... miten tässä nyt näin kävi? Ostin demotuotteita se uusi hiushoito, calming effects meikkivoide ja myös se mansikka saippua (joka kai oikeesti on kylpyvaahto?)... sit tuli vähän muitakin hommii tilattua ja jotenkin oon laittanu nro 3 siihen "kappalekenttään" niin sain 3 mascaraa 1 tilalle... hyvä minä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan huippua taas, etten ole ainoa, jolla tuntuu menevän ihan överiksi :D.
      Mä kans mietin sitä mansikka-kylpyvaahtoa, mutta aattelin, että se on saman tuoksuinen kuin aiemmin myynnissä ollut 500ml vaahto, niin sain järkeä taottua päähäni :D.

      Voi ei tuo ripsari-homma!! Voithan sä palauttaa ylimääräiset takas tai jos joku asiakas haluaa ostaa :).
      Mulla ei oo onneksi vielä tuollaista sattunut, että olisin vahingossa useamman tilannut. Päin vastoin oon pari kertaa unohtanut laittaa useamman kappaleen, kun olisi tarvinnut :D. Mutta niitä vahinkoja sattuu aina välillä :).

      Poista

Suositut tekstit