sunnuntai 2. elokuuta 2015

Elokuun toivottavasti loppuvat tuotteet

No niin, nyt oon vihdoin saanut pähkäiltyä, mitä otan häämatkalle mukaan ja mitä tuotteita toivon loppuvan tässä kuussa :).
Sain myös tuonne mun kansioon kuvattua jo nyt etukäteen purkkeja, niin ei tarvi alkaa siellä paikan päällä sitten niitä kuvailla, välttämättä (tosin kivemmat kuvauspuitteet siellä varmasti olisi :D).
Noh, katsotaan mitä tuleman pitää!

Tähän postaukseen otin vain tämän yhden kasan kuvan, koska parhaani mukaan aion yrittää saada kulutettua mahdollisimman paljon näistä, ettei tarvisi kovin paljoa takaisin roudata :D.
Suurinta osaa nuista oikean yläkulman näytteistä en ole edes tiedostoihini merkannut, niin niistä ei tule sen tarkempaa juttua. Jospa saisin niitäkin reissussa pois käytettyä ja varmaan aloitan käytön ensin niistä :).
Muuten tuotteet ovat melko pitkälti matkakokoisia eli uskon saavani melko hyvin niitä pois kulutettua myös.
Aurinkovoiteet ovat täysikokoisia ja niistä olen epävarma, mutta 3 ihan varmaa loppujaa niissäkin on ja toisaalta aion myös Mr.Insinöörille niitä lätkiä iholle, niin eiköhän nekin ehdi 2 viikon aikana huveta reippaasti :).
Aion tehdä myös pakkauspostauksen erikseen eli siinä on sitten nuista tuotteista vähän tarkempia kuvia :).

Nämä tuotteet sitten yritän kuluttaa tässä parin viikon aikana ja ne, mitä en saa tuossa ajassa kulutettua, otan mukaani reissuun (esim. palasaippuat ja naamatuotteet ainakin).
Kova luottamus mulla on kuitenkin, että ihan kiva kuukausi tästä on kulutuksen puolesta taas vaihteeksi tulossa :).
Harmi vaan, että tänne blogiin tulee sitten matkan ajaksi taukoa (ellei netti sitten pelaa hyvin siellä), niin pystyn vasta syyskuun puolella esittelemään matkalla loppuneet...
Mutta katsotaan, miten mimmin käy :). Olen saanut jo yhden purkin loppumaankin, toisaalta hommasin eilen pari purkkia myös varastoon :D.
Yritän esitellä ne huomenna!

Sain tuossa perjantaina myös järkytyksekseni tietää, että sitä mun BeautyBay-pakettia oli yritetty tuoda jo 27.7. DPD:n taholta, mutta eivät olleet rappuun päässeet ovikoodin takia ja mä en tyhmänä ollut laittanut tilauksen mukana puhelinnumeroani -.-
Ja sitten en ollut tajunnut seurata paketin kulkua, niin olin ihan paniikissa, kun luin että säilyttävät pakettia 7pv terminaalissa, jonka jälkeen lähettävät sen takaisin.
Kyllä kirosin itseni alimpaan helvettiin, kun en ollut jotenkin sisäistänyt, että se tuleekin kuriirin kautta (katoin vaan, että lyhyempi toimitusaikakin oli ilmainen, niin valitsin sen) ja etten ollut tajunnut seurata sitä kulkua, vaikka sain sähköpostia, kun paketti oli lähetetty ja siinä oli seurantakoodi... Oli kyllä niin blondi olo, ettei ole pitkään aikaan sitä ollut... Oletin jotenkin, että se menee postiin...
Laitoin toki sähköpostia heti sinne DPD:n paketteja hoitavalle firmalle, mutta eipä se viikonloppuna ole auki ja avaavat vasta nyt aamuyöstä 3 aikaan.
Huomenna aionkin herätä aikaisin, että ehdin hakea paketin (jos se vielä on siellä) sieltä terminaalilta ennen töihin menoa...
On tämä kosmetiikka-narkkarin elämä vaikeeta, kun oon ollut todella stressissä tuon paketin takia, tosin rahaa siihen kyllä upposi sen verran, että haluan kyllä paketin saada itselleni...
Katsotaan, miten käy huomenna vai hirtänkö itseni töissä kylmähuoneeseen muun muassa tämän asian takia (ja tosikoille tiedoksi, että tämä on mustaa huumoria ja meillä töissä monesti lausuttu sisäpiiri-vitsi :))!!

Tähän loppuun taas pitkästä aikaa katti-kuvaa :).
Neffi on nyt 4v9kk ja painaa tällä hetkellä 6,3kg. Pikku kissa siis edelleen :D. Paino on lähtenyt hyvin nyt nousuun, kun hankin sen nystyrä-kipon raksuja varten! Ei pääse niin hillittömästi ahmimaan niitä ja ei ole oksenteluakaan ollut läheskään niin paljoa, vaikka ruokamäärä on kasvanut :). Kivointa on kyllä ollut, kun on lähes 95% saanut nukkua arkisin jo herätyskelloon asti! Tosin pari kertaa on käynyt niin, ettei herätyskello olekaan herättänyt (akku loppunut kännystä), niin on tullut nukuttua pommiin, kun ei ole Neffikään tullut ruokaa vaatimaan aikaisin :D. Onneksi ei ole tarkkoja työaikoja, positiivinen puoli tutkimustyössä :).
Tällaista siis tänne tällä erää, joten palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Voi eiii, tuo BB:tilaus :'DD
  Meneeköhän se painon mukaan tai jotain, kun miun tilaus meni ihan normi postiin (maksikirje), kun en ollut kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tosiaan tiedä, minkä mukaan se menee, tuon painon vai ostomäärän mukaan...
   Mutta siinä oli tosiaan pidempi ja lyhyempi toimitusaika valittavissa ja molemmissa luki että ilmainen, niin tottahan mä sen lyhyemmän toimituksen otin...
   Täytyy muistaa seuraavan kerran ottaa kuitenki tuo pidempi aika, kun se on ilmeisesti se postiin menevä... Postissa kun ne säilyttää paketteja sen pari viikkoa, niin enemmän pelivaraa... Tosin seurantakoodia ei sitten ole saatavilla varmaankaan...
   Tai ainakin se puhelinnumero pitää yrittää muistaa laittaa!

   Poista
  2. Ärsyttävää kyllä, kun eivät ole soitelleet perään :/ Onneksi täällä on alaovi auki, niin pääsevät pudottamaan edes sen lapun luukusta. Tuo hakuaika on kyllä säälittävän lyhyt ja saa melkeinpä aina (ainakin Joensuussa) tapella niiden toimitusaikojen kanssa -_- Mikään ei tunnu niille käyvä. DHL on paljon ystävällisempi.

   Joo, se hitain on Postiin menevä.

   Poista
  3. Eihän ne voinu soittaa, kun en ollut laittanut puhelinnumeroa tilauksen mukaan :/.
   Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! Sain aamulla pakettini ja oli mukava mies terminaalilla :).

   Poista

Suositut tekstit