keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kropan kosteutusta kesälläkin

En jaksanutkaan alkaa kuvaamaan tämän päivän silmämeikkiä, mutta loppuneista ja käyttöön ottamistani tuotteista kertyy kyllä sopiva kuvamäärä tähän postaukseen :).
Pidemmittä puheitta tässä tulee esittelyyn pari vartalotuotetta!

Ensimmäisenä sain käytettyä tämän 100g Peppy Galore Fruit Punch Body Moussen.
Tämän otin heti saatuani jo käyttöön, kun päiväys oli lyhyempi ja kun säilöntäaineita ei tästä löytynyt.
Käytin tämän kuitenkin kropan sijaan jalkavoiteena, kun ajattelin tämän olevan normaalia tujumpi voide.

Ja kyllä tämä melko tiukkaa tavaraa oli koostumukseltaan! Kovin pehmeää moussea tuo ei ollut, enemmän tuli mieleen kermavaahto kovaksi voiksi vatkattuna :D.
Tuo koostumus toki teki tästä jännemmän käyttää, kun tuollaista koostumusta ei ole aiemmin ollut itselläni käytössä :).

Ja sisällöltäänkin tämä oli ehtaa tavaraa! Tuoksu oli tosiaan kivan hedelmäinen.
Ja kyllä tämä jalkavoiteena meni, kun laittoi kosteutta sitovat sukat jalkaan hetkeksi. Tuosta olen eri mieltä, että imeytyisi nopeasti ja olisi kevyt koostumukseltaan. Kyllä tämä sitä voita ennemmin oli ja jonkin aikaa sai imeytymistä odottaa!
Mutta huomasin, että kosteutti kyllä käsien kynsinauhojakin, muutaman kerran sivelin tätä siihen käyttöön ihan tarkoituksellakin.
Enää tätä ei saa, kun firmaa ei enää ole. Mutta positiivinen kuva tästä tuotteesta jäi ja ehkä olisin uusintaostoakin voinut harkita.
Tämä olikin nyt viimeinen omistamani Peppy Galore-tuote! Nyt hieman harmittaa, etten aiemmin "herännyt" merkkiä ostamaan... Onneksi nuita firmoja löytyy vaikka kuinka kokeiltavaksi :).

Seuraavaksi päätin ottaa jalkavoide-käyttöön (vaikka niitä oikeita jalkavoiteitakin löytyy kyllä varastosta 3-4kpl...) tämän Fruttinin Cranberry Choc-käsivoiteen, ihan vaan tuoksun takia...
Tästä tulee enemmän juttua toivottavasti jo ensi kuussa, jos saisin sitten tämän loppuun (ja voisin niitä oikeita jalkavoiteita ottaa viimein käyttöön)!

Toinen kroppatuote, jonka sain käytettyä, oli sitten tämä 125ml Avon Senses-sarjan vanhempi Summer Breeze Indulgent & Reviving After Shower Moisture Mist.
Nimestä sain itse jotenkin sellaisen käsityksen, että tämä olisi ollut joku tuoksusuihke, mutta suihkemainen kroppaemulsio tämä tosiaan oli.
Kuvittelin, että saisin tämän nopeasti käytettyä, kun a) määrä oli noin vähäinen ja b) yleensä emulsiot ovat kevyitä (ja tässä vielä päivämääräkin paukkunut yli vuosi sitten).
Mutta niin tämä vaan yllätti ja tämän käytössä taisi mennä reilu kuukausi... Okei, satunnaisesti käytin in-shower-suihkuvoiteita, mutta silti en uskonut näin pienen määrän kestävän näin kauan! Riittoisaa oli siis!
Ja kylläpä tämä myös kosteutti hyvin pienellä määrällä ja silti imeytyi suhteellisen nopeaa. Voisin sanoa, että aika loistava tuote itselleni kesäkäyttöön! Talvella tuskin riittäisi tehot, mutta kesälle oikein kiva!
Tuoksu oli myös hedelmäinen, mutta ei kovin voimakas (päiväyksen takia?) ja levitys oli suihke-muodon takia tosi helppoa.
En tiedä... Mä kyllä pidin tästä! Kaapissa on vielä toisessa tuoksussa samantyyppinen tuote, katsotaan, milloin sen saan käyttöön ja onko yhtä hyvä :).
Näitä kosteussuihkeita saisi enemmänkin tulla myyntiin Avonille ja tässä koossa! Ei ehdi kyllästymäänkään, vaikka mulla tämä nyt kesti lähes yhtä kauan kuin normaalit 200-250ml voiteet :D.

Käyttöön otin taas seuraavan "päiväys-pommi"-rasvan... Ei mulla nämä "pommit" taida päästä ikinä loppumaan, kun kuukaudet kuluu ja koko ajan tulee seuraavia jonoon :p.

Sitten tänään tajusin, että pakko mun on ottaa nämä melko vanhat Lushin hierontapalatkin jo käyttöön! Tuon "suklaalevyn" oon tainnut ostaa ensimmäisen Britti-Lush tilauksen mukana ja siitäkin taitaa olla... jokunen vuosi...
Eli näitä kahta palaa ja tuota Avonin voidetta käytän seuraavat, ehkä pari kolme kuukautta (toivottavasti ei kauempaa!)...
Ja onhan mulla yksi hierontapala ollut yökäsivoiteenakin käytössä tässä viime vuoden puolelta jo (ja loppua ei näy...)!
Pulassa tosiaan olen siis näiden rasvojen kanssa :p.
Nooh, asia kerrallaan!

Tässäpä nämä tämän kertaiset oli! Pariin postaukseen on tällä hetkellä tuotteita, tosin ehkä voin ne vielä yhdistää yhdeksi, kun lisää loppujia ei ole ennen matkaa näkyvissä...
Pitäisi se pakkaus-postauskin tehdä (ja ensinnäkin aloittaa se purkkien pakkaaminen...). On tässä onneksi postailuihin aikaa myös sunnuntainakin, kun lento lähtee vasta myöhään illalla tuolloin :).
Katsotaan, mitä teen seuraavaksi :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Aika herkun näköinen tuo Peppy Galore! Mun varmaan pitäs tehdä jonkinlainen inventaario kroppavoiteiden (ja muidenkin) tuotteiden suhteen, niitä kun ei vaan tuu käytettyä vanhimmasta uusimpaan... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyllä mielenkiintoinen koostumukseltaan ^_^.
   Suosittelen käyttämään vanhimmasta päästä, ei ne vaan ikuisuuksiin säily, niin saa ne vielä käytettyä :).

   Poista
 2. Onko sinulla muuten kokemusta siitä Avonin Magic Tan itseruskettava vaahto-hommasta? Mietin pitäisikö talveksi ostaa joku itseruskettava voide niin onko vaahto parempi/helpompi käyttää kuin joku normi voide? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole valitettavasti koskaan uskaltautunut kokeilemaan miltään merkiltä itseruskettavia (pelottaa, etten saa niitä tasaisesti laitettua, varsinkin tuon mun käsivammani takia), niin ei siis ole myöskään Avonin vastaavista kokemusta :/.
   Osta kokeiluun, nehän voi sitten palauttaa 3kk sisällä, jos ei toimi? :)

   Poista

Suositut tekstit