sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kasvoja taas puunattu

Heissan!
Nyt olisi jälleen esittelyvuorossa pari loppunutta purkkia ja ne ovat kasvoille tarkoitettuja.

Ensiksi sain loppumaan tämän vanhemman 150ml Oriflame Pure Nature Organic Acai & Pomegranate Antioxidant Face Wash kasvojen puhdistusgeelin.
Tämä oli koostumukseltaan violetinpunertavaa, melko juoksevaa geeliä, joka ei ihan hirmuisesti vaahdonnut kasvoilla. Tuoksu oli mukavan marjaisa, josta tykkäsin paljon.
Käytin tätä niin aamuputsarina kuin iltaisin kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena ja kyllä kasvovesilappuun jäi vähän vielä likaa kaksoispuhdistuksen jälkeen, varsinkin jos pesin kasvot vain lavuaarissa (en siis suihkussa). En jaksanut aina ottaa avuksi konjac-sientä tai vastaavaa, niiden avulla saan puhtaampaa jälkeä.
Ihoa tämä ei jättänyt kovin narskuvaksi.
Aamupesussa toimi ehkä paremmin, varsinkin kun tuoksukin piristi mieltä.
Jos olisi vielä myynnissä, niin aamuputsaukseen voisin ehkä ostaa uudelleen.

Nyt sitten päätin ottaa pitkästä aikaa käyttöön aamulle ja illalle oman puhdistusaineensa. Aamu-käyttöön lähti Lumenen vaahto ja iltaan kaksoispuhdistuksen 2.osaksi Clarinsin puhdistusmousse. Nyt meneekin hetki näiden käyttöön :).

Toisena kasvotuotteena loppui sitten Marisalta diilauksena hankkimani 250ml Bourjois Vitamin Enriched Toner kasvovesi.
Vaaleanoranssia vettä, mukava hennon hedelmäinen tuoksu ja hyvin tämä puhdisti meikin ja lian rippeet kasvoilta (ei jäänyt kauas Clinique 2:n taakse), eikä kuivattanut kasvoja. En mä tästä oikein mitään huonoa sanottavaa keksi :D.
Pullon koko ehkä voisi olla vähän pienempi, ettei kyllästymisen uhkaa tulisi :D. Tykkäsin siis tästä ja voisin kyllä mielelläni enemmänkin testailla merkin tuotteita ja ostaa myös tätä uudelleen! Tämä olikin ensimmäinen kosketus merkkiin ja siis hyvä sellainen :).

Nyt on lähtenyt kasvovedeksi käyttöön tämä Oriflamen Amazonia kasvosuihke, mutta käytän tätä ihan vanun kanssa. Kasvovesiä minulta ei enää löydykään tämän lisäksi kuin Clinique 2 (puoleksi käytetty jätti), Oriflamen toinen pullo ja pari minikokoista lähdevesi-suihketta. Olen hieman yllättynyt tästä tilanteesta, mutta tämähän on positiivista :D. Luulin vain niitä löytyvän vielä enemmän varastosta ja varastolistani mukaan pitäisi olla yhteensä 4 täysikokoista ja 4 miniä vielä jäljellä... Pitää siis vielä penkoa kaappeja, olenko unohtanut jotain :p.

Tällaista tällä erää!
Eilinen meni taas jumituksia tuskaillessa ja sama toki tänään on jatkunut, mutta kävin meidän taloyhtiön kellari-kuntosalilla cross trainerilla vähän liikkumassa ja imuroitiin myös kämppää, niin sai vähän hartioille liikettä.
Laitoin eilen myös sähköpostilla kyselyä kalevalaiselle jäsenkorjaajalle, mutta pitää kuulemma soittaa ajanvarausta sinne sitten. Alan siis olla hieman jo epätoivoinen :p.
Fysioterapiasta on jäänyt pikkuisen huonot kokemukset, kun opiskeluaikana kävin 5 krt (kun huimauskohtaukset alkoi) kaupungin fysioterapeutilla ja se oli vain pelkkää uimista, olisin toivonut vähän monipuolisuutta siihen...
Toki jos tuo jäsenkorjaus ei auta, niin pitää sitten ensi vuoden puolella (tämän kuun jälkeen loppuu palkka-pätkä ja näin ollen työterveys) käydä työterveydestä pyytämässä lähete ja toivoa, että löytäisin paremman fysioterapeutin. Ainakin nyt mulla on paremmat valmiudet pyytää monipuolisempaa harjoitusta.
Onkos teillä kokemusta jommasta kummasta ja lähinnä niska-hartiaseudun vaivoihin?
Tosin olen varma, että varmaan syy löytyy lopulta sitten jostain pienestä jalkapohjan lihaksesta, joka on täysin jumissa ja säteilee hartioihin asti ;D. Minähän en oo koskaan uskaltautunut hierouttamaan jalkapuolta hieronnassa, joten sieltä se syy sitten ilmeisemmin löytyy...
Mutta joo, toiveena on, että tulevalla viikolla pääsisin jälleen pitkästä aikaa Fressillekin ja varsinkin Pilatekseen, kun viimeksi hieroja suositteli sitä mulle. Itsekin olen tuota kaivannut todella paljon, mutta aikataulut ovat olleet huonot, että pääsisin järjestetyille tunneille :/. Nyt on varmaan pakko siihen taipua, että saan tämän kropan kuosiin taas!
Mutta nyt lopetan tämän valituksen ja palaan taas seuraavalla kerralla kosmetiikan pariin :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit