sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Suihkeella lähemmäs Karibian paratiisia?

Heissan taas pitkästä aikaa!
Viikko vierähti nopeasti, kun yritin päästä kuntoilun makuun jälleen, tuli taas lisää lihasjumeja (pää ei ole kunnolla kääntynyt oikealle moneen päivään :p) ja lisäksi työstressi lisääntyi potenssiin 100, kun tutkimussuunnitelma muuttui viime viikolla melko paljon ja näyttää siltä, että vuoden päästä tähän aikaan mulla pitäisi olla väitöskirja valmis, väitelty ja tutkintopaperit vetämässä...
Sitten tietysti oli juhannus (3pv vapaa tuli tarpeeseen!) ja yritin aikaa viettää mahdollisimman paljon Mr.Insinöörin kanssa, kun hän tänään lähti kotiinsa auttamaan isovanhempien hoidossa, kun äitinsä on ollut sairaana.

Nyt siis voin taas keskittyä blogiin rauhassa :D.
Tällä kertaa esittelen vain yhden loppuneen, muissa jäljellä olevissa postauksissa taitaa olla muistaakseni useampia tuotteita :).

Sain sitten loppumaan jälleen vartalosuihkeen, nyt oli vuorossa 100ml Avon Caribbean Paradise Body Mist.
Nämä on itselläni näköjään tosi nopeita käyttää, tai sitten suihkin aika paljon kropalle näitä pyöräilyhikoilun takia :D.
Melko makea tuoksu tässä oli, mutta luuloistani poiketen ei ollut ihan niin hedelmäinen kuin olisin halunnut. En sitten tiedä, veikö alkoholi (jota yleensä näissä Avonin suihkeissa on) osan makeudesta mennessään, mutta jotain kukkaistakin tässä mielestäni oli (en nyt ehtinyt katsoa, mitä tämä sisälsikään).
EdT-tuoksunakin tämä minulta löytyy eli sen käytän kyllä pois (ja sitten löytyy myös sisällystä), mutta ei tätä jää ikävä. En siis ihan päässyt Karibian tunnelmaan tällä suihkeella, mutta ei tämä missään huono ollut! Hyvin pystyi pois käyttämään, eikä tarvinnut vessatuoksuksi siirtää :D.

Avonilla myös jatkan uudella vartalosuihkeella (näitä vielä riittää varastossa), mutta jälleen käytän samalla Victorias Secretin kolmea suihketta aina välillä :).


Tällaista tänne siis kaikessa lyhykäisyydessään :).
Yritän saada kaikki loput postaukset tehtyä näinä viimeisinä päivinä, niin saadaan tämä kuukausi pakettiin :).
Toivottavasti teillä meni juhannus-juhlinnat rauhallisesti :D!!
Palataan siis taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit