keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Nyyyh, laineri teki äkkikuoleman...

Tästä seuraavasta "loppuneesta" tuotteesta ei ole kovin paljon sanottavaa tai kuvia, koska se otsikon mukaan teki siis äkkinäisen kuoleman, mistä olen hieman surullinen...

Kyseessä on siis tämä Avon Always On Point Eye Liner, Molten Plum silmänrajauskynä.
Näissä Avonin Always On Point-rajauskynissähän on se periaate, että kynä on aina "teroitettu", sillä korkki teroittaa ja nostaa lisää kynämateriaalia näkyviin aina kiinni laittaessa.
Eilen aamulla kävikin sitten niin, että rajatessa luomiani terä katkesi, enkä saanut enää lisää tulemaan kynän sisältä, vaikka kuvittelin, ettei se nyt vielä voi olla täysin loppu... Tai sitten se yksinkertaisesti oli :D.
Noh, tämän äkillisen katkeamisen takia minulla ei ole kuvaa tästä yksin luomilla, mutta otan kyllä opikseni ja voisin alkaa kuvaamaan nuo mun rajauskynät luomilla ASAP, ettei käy enää samoin uudelleen...
Mutta tykkäsin sävystä, joka oli sellainen hohtava luumuun/punertavaan menevä violetti/lila. Samoin tuo kynän periaate on kiva ja mullahan on vaaleassa sävyssä vielä toinen samanlainen rajaus! Voisin yrittää kytätä, josko tätä sävyä olisi vielä Avonilla myynnissä...

Toinen juttu, minkä ajattelin tähän esitellä on se minun viime torstain ostos Sokokselta:

Oon tätä Lancôme Juicy Shaker Pigment Infused Bi-phase Lip Oil huuliöljyä katsellut jo jonkin aikaan ja nyt sitten aattelin sen ostaa. Myyjän kanssa päädyin nyt tähän 301 Meli Melon sävyyn, vaikka varmasti mikä tahansa olisi ollut yhtä kiva, aika neutraalejahan nämä huuliöljyt yleensä on sävyiltään :).
Nyt mulla löytyy huuliöljyjä siis Lancômelta (1kpl), Lumenelta (1kpl) ja Yves Saint Laurentilta (2kpl) :D.

Vaan nyt lähden taas koneelta hetkeksi, hartiat on kyllä aivan jumissa :/. Eilen jäi puistojumppa kokematta jälleen (Fressi järjestää nyt kesällä tiistaisin Combat, Attack, Balance ja Sh'Bam-tunteja Ainolan puistossa klo 18, säävarauksella) ja piti tyytyä meijän kellarin kuntosaliin ja lattialla makaamiseen putkirullan kanssa... Saa nähdä miten tuo reagoi, kun tänään oli virkistyspäivä töissä ja käytiin pelaamassa sulkapalloa ja pyöräilin vähän reilut 25km päivän aikana kaiken kaikkiaan :p.
Huomenna mulla on onneksi 45min hieronta aamupäivästä, jonka takia teen huomisen töitä täällä kotosalla, ettei tarvitse ees taas ajella töihin. Ensin aattelin pitäväni lomapäivän, mutta hommaa löytyi sen verran, ettei pysty nyt siihen :/.
Eli eipä tänne mitään uutta tällä erää, palaillaan taas asiaan, purkkeja alkaa vähitellen loppua myös :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Voi apua, en hoksannu katsoa Sokokselta noita huuliöljyjä, jokin aika sittenhän himoitsin Lancômelta, mutta vähän ajan kuluttua ostin sitten ihan vaan Lumenen... =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä syy eksyä Sokokselle uudelleen pian :D.
   En tiedä olisiko nuo sattuneet olemaan tarjouksessa silloin outlet-päivinä, mutta ostin tuon tosiaan normihintaan, kun ei ollut ehtinyt ale alkaa :).

   Poista

Suositut tekstit