keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Silmillekin tungettu jotain tässä kuussa

Heipsbäääää!
Eilen oli pakko pitää välipäivä, kun kävin vihdoin Fressin järjestämässä puistojumpassa ja jotenkin oli illalla sitten väsynyt olo. Se sitten todennäköisesti ennakoikin tämän aamuyön jäätävää migreenikohtausta...
Vieläkin meinaa olla sellainen ei-normaali-olo ja hartiat hieman jumissa, niin yritän seuraavat loppuneet esitellä suht nopeasti.

Hoksasin tämän vanhan Avon Anew Solar Advance Eye & Lip Sunscreen SPF30 aurinkosuojan silmänympäryksille ja huulille kaapissa ja päätin ottaa nyt kesäksi käyttöön.
Kävikin niin, että silmänympärysvoidetta ei ollutkaan enää puristettavissa kovin moneen kertaan ja lisäksi huulikiilto oli aivan liian tahmeaa mun makuun, niin sainkin heivata tämän pois nopeasti.
Silmänympärysvoide oli tosi kiva, varsin suuri plussa tuosta korkeasta SPF:stä, näitä kun ei kovin monella merkillä ole.
Annostelu oli hieman hankalaa, kun tuubi oli aika kovaa muovia ja nokka oli melko leveä.
Silmämeikki pysyi kuitenkin pohjustajalla normaalisti silmissä tätä käyttäessä.

Tässä kuvaa huulikiillosta huulilla.
Antoi siis pientä sävyä (tähän laitoin tarkoituksella tosi runsaasti, että sävy näkyy), mutta oli makuuni aivan liian tahmeaa kamaa, vaikeuksia oli saada huulet erilleen tämän kanssa :D.
Silmänympäryksille voisin ostaa lisää, mutta huulikiiltoa en, vaikka rannalla ulkona ollessa, hyvä laittaa huulillekin tuota suojaa.
Kätevä periaate tässä oli kuitenkin, niin harmittaa, ettei ole tullut enää uudelleen myyntiin.

Toinenkin rasva käytetty, kyseessä oli tämä The Body Shop Vitamin E Eyes Cube Anti-fatique Eye Stick silmänympärysvoidepuikko.
Tässähän oli viilennyskin ideana, mutta en muistanut kuin pari kertaa käyttää jääkaapissa, niin muuten tämä ei viilentänyt.
Vaan mä tykkäsin tästä jotenkin tosi paljon (siksi olen kynnellä kaapinut niin vähiin kuin pystyin :D)!!
Kosteutti hyvin ihon, mutta samalla silmämeikki pysyi kivasti paikallaan.
Pienesti helmiäistäkin tuossa oli, niin saattoi pikkuisen heijastaa valoa, ettei silmänaluset ihan yhtä tummilta näyttäneet :).
Voisin ostaa kyllä uudemmankin kerran, jäi sen verran hyvä fiilis!!

Sitten sain käytettyä 50ml Sephora Waterproof Eye Makeup Remover silmämeikin poistoaineen.
Samanlainen kuin muutkin 2-faasiset silmäputsarit minulla eli puhdistaa silmämeikin oikein hyvin; sekä naaman pesusta jääneet rippeet että suoriltaan pelkästään tällä kaikki poistaen.
Ei ole mitään pahaa sanottavaa, mutta en tiedä tarvitseeko tätä enää pyytää diilauttamaan ulkomailta :D. Toinen pullo odottaa vielä kaapissa eli se tulee varmasti käytettyä, mutta eiköhän tämä ole nähty :).

Olen ottanut nyt vuorostaan käyttöön tämän Marraskuussa Livboxista tulleen Nivean version.
Tämä kestääkin hieman pidempään nyt, kun on isompi pullo :).

Noh, eilen sitten päätin, että tämä Maaliskuun 2015 Livboxista tullut 4,5ml minikokoinen Isadora Flashing Volume Instant Effect Mascara sävyssä 20 Black on tullut tiensä päähän.
Alkoi jo olla kuivaa ja paakuttavaa :D.
Huhtikuussa otin tämän käyttöön eli reilut pari kuukautta kesti, mikä on oikein kivasti minikoolle!
Enpä sitten taas muistanut ottaa kuvia pelkästään tämä ripsillä, mutta esimerkiksi Chocolate Bon Bons- tai Sweet Peach-meikkikuvissa voi nähdä tätä ripsillä.
Kyllä mielestäni sain ihan kivan näköiset ripset tehtyä, kun tämä oli koostumukseltaan suht voidemaista, eikä liian märkää.
Voisin ehkä vielä täysikokoisena testata yhden tuubin joskus, käyttäytyykö isommassa koossa värimassa ja harja samalla lailla :).

Tänä aamuna otin käyttöön seuraavana jonossa olleen 4,8g minikokoisen Too Faced Better Than Sex mascaran, jonka sain aikanaan Marisalta diilauksien kaupanpäällisenä :). On tämä ainakin vuoden (ellei pidempäänkin...) odottanut jo vuoroaan :D.
Katsotaan, kuinka kauan tämä kestää ja täytyykin yrittää muistaa ottaa heti kuvat tästä ripsillä :).

Tässäpä oli nämä tämänkertaiset loppuneet!
Nyt meneekin yksi postaus ja yhteenveto jälleen heinäkuun puolelle, mutta ei se mitään! Pakkohan sitä on pitää välipäiviä silloin, kun kroppa niin sanoo. Yritän kuitenkin huomenna saada seuraavan postauksen julkaistua :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Onpas hauska tuo Avonin juttu :D Voisi kyllä myydä nytkin, jos olisi valikoimassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo on todella kätevä oivallus! Toivottavasti tulisi joskus uudelleen myyntiin :).

      Poista
  2. Apua onko siitä jo noin kauan kun toi nivean meikinpoistoaine tullut boksissa mullaki se odottaa viel käyttöä
    Blogissani muuten kynsiaiheinen arvonta jos oot kiinnostunu http://eekunelm.blogspot.fi/2016/06/arvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta, minäki luulin, että se ois ihan vasta tullut boksista, vaan niin se aika vierii :D.

      Ihanan näköinen arvonta!
      Harmi vaan, kun en pysty kynsiäni koristelemaan toisen käteni vamman vuoksi (juuri ja juuri pystyn lakat levittämään), niin ei mun kannata osallistua :).
      Hyvin oli jo kuitenkin osallistujia, joten eiköhän sieltä löydy enemmän kynsiä harrastava voittaja, jolle tuotteet tulee tarpeeseen ^_^.

      Poista
    2. Haha, musta taas tuntuu, että tuo Nivean silmämeikinpoistoaine ois tullut boksista ainakin jotain vuotta aiemmin. :D Musta siitä on ikuisuus! Mulla oli tarkotus ottaa se sillon seuraavaks käyttöön ja otinkin, mutta musta tuntuu että korkkasin sen kuitenkin kauheen myöhään boksista tulon jälkeen... Ja on kestänyt mun mielestä jo ainakin vuoden. :'D Ei sillä, uus suosikkini se on kyllä! :)

      Poista
    3. Hahah, mullakin vaihtelee nuo tunnelmat aina tuotteesta riippuen :D. Välillä tuntuu, että vastahan se tuli ja välillä tuntuu menneen ikuisuus :).
      Mulla on nuo silmäputsarit kuluneet nyt vähän nopeampaa, kun oon misellivettä runsaammin käyttänyt naaman putsaukseen :D.

      Poista

Suositut tekstit