lauantai 19. marraskuuta 2016

Lisää hiljaisuudessa tulleita

Heissan taas!
Nyt on ollut suoraan sanottuna pää ja kroppa siinä pisteessä, ettei ole ollut energiaa kirjoitella postauksia, vaikka blogi on mielessä päivittäin ollutkin.
Taidan vaan olla siinä tilanteessa, että ensi viikolla sanon ohjaajille olevani joulukuun "työttömänä" ja ottaa aikaa vain itseni parantamiseen, jos saisi muun muassa tuon tinnituksenkin loppumaan hetkeksi.... Hieman meni viikolla myös sukset ristiin heidän kanssa, kun päätin ensimmäistä kertaa 5 vuoteen perua oman joulukuisen seminaari-vuoroni ja heidän mielestään muun muassa sähköpostistani sai kuvan, että minulla on asenneongelma tätä tohtorintutkintoa kohtaan ja olen heitä kohtaan vihamielinen... En olisi ilmeisesti saanut _perua_ vaan minun olisi pitänyt tajuta _siirtää_ vuoroni (tosin se olisi ollut viimeinen kerta tälle vuodelle eli en olisi voinut edes kirjaimellisesti siirtää, kun keväällä alkaa taas vuorot uudelleen kuitenkin). Noh, työkavereilta olen anteeksi pyytänyt itsekkyyttäni, vaikka heilläkin on ollut tekemistä ja silti seminaarinsa tehneet.
Taitaa vaan olla stressitasot nyt niin korkealla, että jos en nyt oikeasti ota kunnon lomaa, niin se tulee varmasti kostautumaan :/. Ottaa kyllä niin itsetunnon päälle myöntää olevansa "huonompi" kuin muut...
Vaan työkaverit tuntuivat ymmärtävän asian paremmin kuin ohjaajat ja kehoittivat myös pitämään loman, kunhan en luovuta ja jätä tässä vaiheessa kesken tuota tutkintoa, joten ehkä mä tästä selviän :). Tosin aina on mahdollista, että ohjaajani sanovat, etteivät enää halua mua ohjata, joten sitten jään oikeasti työttömäksi. Katsotaan siis, miten käy ensi viikolla!

Mutta se työjutuista tällä erää, oon täällä nyt "juhlistanut"synttäreitä nukkumalla univelkoja vähemmäksi, käymällä äitini luona pikavisiitillä ja pyykkäämällä Mr.Insinöörin kanssa :D. Jos ootte Instagramia seuranneet (anzuanssu85, pitäisi näkyä myös koneella), niin eilen sain Mr.Insinööriltä etukäteissynttäri-lahjan, josta en hoksannut ottaa kameralla tänne nyt kuvaa :). Pullo lempivalkoviiniäni, Pätkis- ja Fazerina-boksit sekä Sonata Arctican uusi The Ninth Hour albumi digipack-versiona (1 extra-biisi) <3. Valkoviiniä aioin muutenkin ostaa eilen ja Sonatan levy on ollut jo viikkoja ostoslistalla, joten lahja meni kyllä täydellisesti nappiin <3. Kyllä tuo mies osaa yllättää edelleen, vaikka välillä tuntuukin, ettei se mun höpötyksiä kuuntele :D.

Vaan nyt itse otsikon aiheeseen!!
Sopivasti eilen sain myös hakea muutamat tilaamani jutut, tuli siis lahjoja itseltäni itselleni :D.

Ensiksi 15.jakson Oriflamen 1 tuotteen minitilaus. Mun piti jo useampana päivänä tämä hakea välittäjältäni, mutta nuo työjutut aiheuttivat sen, että mun muisti pätkii tällä hetkellä aivan täysin, enkä siis yksinkertaisesti muistanut sitä hakea (tähän esimerkkinä myös, että unohdin muutama päivä sitten kotiin tullessani laukkuni pyörän tankoon illaksi, onneksi pyörä oli kellarissa ja tavarat ja lompakot edelleen kassissa...).
Mutta ihastuin siis tähän Giordani Gold-sarjan Bronzing Pearls Compact Powder Heritage Edition korostuspuuteriin sävyssä Natural Radiance. Monesti olen niitä puuterihelmiäkin katsellut, mutta koska omistan jo Avonilta niitä ja ovat samantyyppisiä, niin olen jättänyt tilaamatta :D. Tätä kiinteää versiota en nyt pystynyt kuitenkaan vastustamaan, oli sen verran kaunis tapaus <3.

Sitten tuossa muuan viikko takaperin päätin tehdä itse ensimmäisen kerran tilauksen suoraan ColourPopille, kun nyt on loppuvuoden siellä postikulut ilmaiset yli 50$ tilauksille ja 9.99$ alle (normaalisti postarit ovat 25$).
Hyvin oli pakattu paketti!!

Ja koska sopivasti heille tuli myyntiin Limited Edition-kokoelma ColourPop x Hello Kitty, niin en voinut sitä vastustaa ja minun piti saada tuo Mama's Apple Pie Kit-luomivärinelikko ja yksi sävy Ultra Glossy Lip huulikiilloista.

Tällaiset ne siis olivat:
* Ultra Glossy Lip Gloss, Supercute
* Supershock shadows:
   - Rainbow (glitterinen
     valkea, hopealla ja
     vaaleanpunaisella
     glitterillä)
   - Friendship File (metallinen, lämmin, persikkainen
     beige hopealla ja vaaleanpunaisella glitterillä)
   - Small Gift (helmiäinen, keskisävyinen(?),
     persikkaisen vaaleanpunainen)
   - School Bus: (helmiäinen tumma laivastonsininen)

En ole vielä ehtinyt testata nuita, mutta huomenna olisi tarkoituksena tehdä meikki näillä ^_^. Hyvä tuuri kävi myös luomivärien kanssa, kun olivat pysyneet ehjinä, koska koostumushan nuissa on sellainen voidemaisen ja puuterisen välimaastosta.
Kaikki meni myös tilauksen suhteen oikein hyvin. Mulla tuli tuotteet tekemään 5$ ale-koodin jälkeen 19$ ja postarit oli sitten tosiaan tuo 9.99$. Mulle tuli toissa päivänä tullista saapumisilmoitus, mutta laitoin sähköpostilla lähetyksen vapauttamispyynnön (liitin tilausvahvistuksen ja lähetystunnuksen siihen), niin se vapautettiin postin matkaan, eikä tosiaan tullut alveja maksettavaksi.
Eli jos tuotteet ovat alle 22e, niin ei haittaa vaikka postarit ovat sitten enemmän. Sitten jos tuotteet menee yli tuon 22e, niin alvit pitää maksaa ilmeisesti (?) kokonaissummasta, jossa on postikulutkin mukana.
Saattaa olla, että hyödynnän vielä tuon yli 50$ tilauksiin tulevat ilmaiset postarit ja tilaan muutamat muut himoitsemani tuotteet, joita olen jo kuukausia kuolannut ^_^. Tuolle 50$ tulee alveja maksettavaksi ilmeisesti noin 11-12e, mutta tuohon 50$ saakin kivasti tuotteita ^_^. Tosin laskeskelin, että jos tilaisin tällä hetkellä kaikki himoitsemani tuotteet, ne tekisi 74$ :'D. Sitten mulla ei kylläkään olisi enää niin paljoa "tahtoo saada"-tuotteita sieltä, jos nuo saisin ;)... Pohdintoja pohdintoja...

Mutta tässäpä oli nyt jotain kuulumisia tällä erää! Nyt täytyy lähtä laittamaan pyykkejä kuivumaan. Katsotaan, josko huomennakin saisin postausta aikaan, yksin tulen todennäköisesti olemaan päivän, niin siinä kyllä ehtisi jotain kirjoitella :). Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Miulle tulossa myös tuo Hello Kitty luomarisetti, niin söpö! :3

  Oriflamen kuvaston 17 luomivärihelmet (tuli tuosta korostuspuuterista mieleen) on ehkäpä mielenkiintoisin tuote perjantaina alkavassa jaksossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii mahtavaa, tuo on kyllä niin ihana ja tykkäsin kyllä sävyistä!! Pitäisi tässä jossain vaiheessa laittaa noilla tehty meikki tänne :).

   Ooo, pitääpä katsoa huomenna, onko nuo luomarihelmet samantyyppiset kuin mitä omistan ennestään Giordani Gold-sarjasta, niitä oli muutama vuosi takaperin myynnissä 3 sävyä, itse ostin hopeansävyiset :). Ja mähän rakastuin silloin täysin myynnissä olleeseen siveltimeenkin, piti ostaa niitä 3 vai 4kpl :D.

   Poista

Suositut tekstit