torstai 3. marraskuuta 2016

Vuoden toiseksi viimeinen ennuste-katsaus

Heissan ja pahoittelut heti ensiksi muutaman päivän katoamista!!
Tämä ei ollut tarkoituksena, mutta huomasinpa tuossa alkuviikosta, että meillä menee leffaliput (edellisten Hullareiden) vanhaksi jo nyt alkukuusta, eikä kuun puolessa välissä niin kuin kuvittelin, niin tuli hieman kiire alkaa katsomaan meneillään pyöriviä leffoja :D.
Tiistaina käytiinkin sitten katsomassa Marvel-leffa Doctor Strange, jonka kyllä tunnisti Marvel-leffaksi, mutta oli kuitenkin oikein viihdyttävä ja visuaalinen ^_^. Eilen käytiin katsomassa Luokkakokous 2 ja kyllähän sekin jaksoi naurattaa ykkösen tavoin :p. Onhan se huumori siinä tietynlainen ja tuossa kakkosessa oli kyllä nyt sellaista juttua, ettei kovin tiukkapipoinen kannata olla sitä katsoessaan :D.
Liput on vielä yhtä leffaa varten ja varattiin viikonlopuksi paikat Suicide Squadiin, kun ei muuta keksitty :). Katsotaan, millainen se on :).

Muuten täällä on päivät mennyt edelleen koneella istuessa ja väikkäri-yhteenvetoa kirjoittaen. Tämä viikko on ollut mun mielestä pikkuisen vähemmän tuottelias kuin viime viikko, kun iski ihan järkyttävä väsymys ja tukkoisuus ja lisäksi on pitänyt etsiä ja lukea lisää artikkeleja ja ymmärtää lukemaansa. Kyllä sitä tekstiä tulee sana kerrallaan ja rivi riviltä, taulukoitakin oon nyt pari lisää tehnyt ja niiden kanssa tapellut :D. Onhan tuo melkoista touhua, kun ei kirjoittaminen (saati englanniksi ja vielä tieteellistä tekstiä) ole vahvinta osaamistani, mutta en aio itselleni asettaa muita tavoitteita kuin että selviän hengissä ja saisin oikeasti tuon edes välttävästi tehtyä, se todellakin saa riittää :D.

Vaan mennäänpäs tämän pitkällisen höpötyksen jälkeen otsikon aiheeseen eli sain kuvattua mahdollisesti tässä kuussa loppuvia tuotteita, joita ei arvatenkaan ollut kovin montaa.

Tässä ensi "kroppa"- ja hiustuotteet...
Suihkugeelit saan todennäköisesti loppumaan, mutta käytän samalla myös sitä Lushin eräpäivääntynyttä Comforter-suihkugeeliä. Katsotaan siis, mitä loppupeleissä saan käytettyä.
Blingi-käsisaippua loppuu varmasti ja aion tosiaan pullon ottaa täyttö-käyttöön, kun entisen täyttöpullon heivasin pois.
Hiusnaamio loppuu myös varmasti, siinä taitaa olla korkeintaan 2-3 käyttöön enää tavaraa jäljellä.

Tässä on sitten kasvojen puhdistustuotteita.
Lumenen ja Iroisien putsarit on vähän niin ja näin, mutta päätin ne kuvata ja kokeilla, onnistuisinko haasteessa :D.
Lumenen mini-miselli ja Clearskin-liinat loppuu varmasti, enkä usko, että Clearskin-laput ja silmäputsarikaan kauas jää!

Viimeisenä sitten kasvojen hoitoa ja meikkejä.
Uskoisin, että nyt viimein huulirasvat loppuu, samoin Dermalogica ja primer. Muut menevät siihen epävarmuus-kategoriaan, mutta toivon kipinä kyllä löytyy niitäkin kohtaan ja yritän tehokäyttää vähemmäksi niin paljon kuin pystyn :D.

Eli kovin iso saldo ei ole nyt tiedossa, toivon ainoastaan, ettei nyt aivan valtava plussailusaldo tulisi tästä kuusta :D. Lähden siis yrittämään 15 täysikokoista ja 5 minikokoista tuotetta!
Mietin tuossa, että tulevia juttuja on tietysti Livbox ja Jolie-box. Saa nähdä, onko niissä nyt enemmän isompia tuotteita :D. Sitten Avonille tein eilen pikkutilauksen, mutta itselleni tilasin vain 2 juttua! Oriflamelle aattelin myös laittaa tilauksen, mutta mielessäni on vain 1 tuote :). Tyyntä myrskyn edellä, vai miten se meni :D. Tosin saa nähdä, mitä Avonin 16.jakson kuvastossa sitten on, siitä varmaan teen tilauksen myös tässä kuussa, jos saan asiakkailta tilauksia.
Ai niin, unohdin jo, että yhden tuotteen olen ennustuskuvien ulkopuolelta saanut jo käytettyä eli ehkä tästä ei täysin plussa-ilotulitusta tule kuitenkaan... Toivossa on hyvä elää :D.
Mutta palaillaan asiaan, lähden nyt kuluttamaan nuita pesuaineita ennen kuin Blindspot alkaa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. heei. miten tota Dermalogican tuotetta pitää käyttää? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytin tätä päivävoiteen alla, kun tykkään yöksi käyttää sitten öljyä :).
   laitoin tätä siis 5-6 tippaa ihon puhdistuksen ja hoitoveden jälkeen ennen päivävoidetta :). Piakkoin tulee juttua tästä, kun on loppunut :D.

   Poista
 2. Missä vaiheessa sulla alkaa väikkäriprojekti olla? Millä fiiliksillä olet siitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, sillähän mallilla se, että pitäisi ilmeisesti viimeistään tulevan vuoden elokuussa väitellä :D. 3.juttu siihen on vielä aika pahasti kesken, mutta se nyt ei etene vähään aikaan minusta riippumattomista syistä. Oon sitten tuota yhteenvetoa nyt tehnyt ja se pitäisi viimeistään maalis-huhtikuussa saada esitarkastus-kuntoon :p. Juhannukseen mennessä pitäisi saada painoon, kun eivät Heinäkuussa lomien takia paina kirjoja...
   Hirvittää ja kauhistuttaa kieltämättä ja oon miettiny, pitääkö mun jotain rauhoittavia sitten hommata itse väitöstilaisuuteen, että selviän ilman paniikkikohtausta :D.
   Toki mitäänhän ei ole vielä kirkossa kuulutettu, että ainahan voi tapahtua mitä vaan, mutta eiköhän tämä suurella todennäköisyydellä tule suoritettua loppuun :p. Ainakin toivon niin... Jospa tuo kirjoittaminen ei ala kompastella tässä..

   Poista

Suositut tekstit