keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Tuoksumatka Miamiin ja terapiaa huulille

Onneksi oli vielä yksi vähän kuvia sisältävä postausvaihtoehto! Edelleenkään olo ei ole maailman parhain, joten pikaisesti tulee taas parit loppuneet!

Tämä 50ml Avon Miami Party Eau de Toilette hajuvesi kohtasi loppunsa myös jo alkukuusta.
Tämä oli muistaakseni vuonna 2012 kesätuoksuna ja olen yleensä tykännyt tosi paljon näistä, niin tämäkin piti aikanaan ostaa kokeiluun. Jos en nyt aivan väärin muista, niin tämä taisi tulla menneenä kesänä takaisin myyntiin, mutta ei tullut toista pulloa hommattua silloin.
Tämä kuuluu kukkais-hedelmäiseen kategoriaan, jossa on Fragrantican mukaan:
* Alkutuoksu: Kumvatti, Veriappelsiini ja Pitahaia (lohikäärmehedelmä)
* Sydäntuoksu: Vesililja, Syklaami ja Palmunlehti
* Pohjatuoksu: Myski, Meripihka ja Tiikkipuu
Tykkäsin tästä tuoksusta, vaikkei voittanutkaan vanhempaa Brazil Beat-tuoksua, joka on mielestäni hedelmäisempi.
Tämä oli kyllä suhteellisen kevyt tuoksu ja vaikka suihki välillä tätä 3-4 suihkausta, niin pyöräilyn jälkeen ja muutenkaan en kuullu työkaverilta, että olisi ollut liian voimakas.
Tätä siis pitää tarvittaessa lisätä. En osta varmaankaan enää uudelleen, jos myyntiin tulee, kiva oli kuitenkin tämä pullo käyttää.


Wuhuuu, taas yksi huulirasva vähempänä! Kyseessä oli Oriflame LipSpa Therapy Lip Balm sävyttävä huulivoide, sävyssä Caring Nude.
Tätä tuli käytettyä vessassa hampaiden pesun jälkeen. Kohtuudella kosteutti, mutta olisi voinut kosteuttaa enemmänkin, koska tunnin päästä sai olla jotain lisäämässä huuliin.

Sävyä tämä toi hillitysti, mistä kyllä tykkäsin!
Sain tämän joskus muistaakseni Oriflame-välittäjältäni lahjaksi. Kiva oli kokeilla, mutta en varmaan osta uudelleen, varastotkin huomioiden :D.

Nyt otin vessaan käyttöön sitten tämän uuden, tässä kuussa Jolie-boksista tulleen huulivoiteen. Nyt meneekin taas hetki, ennen kuin tuo loppuu, tavaraa kuitenkin on 15ml :p.

Tällaista pikaista siis tänne!
Nyt alkaa lihasrelaksantti vaikuttamaan, niin täytyy lähteä koneelta hetkeksi pois!
Yritän huomenna saada viimeiset marraskuun loppuneet esiteltyä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit