tiistai 8. marraskuuta 2016

Hiljaisuudessa Hankittuja

No niin, nyt tuli sitten taas hieman tahaton paussi... Alkoi loppuviikosta niskaa ja hartioita vihloa sen verran taas tuo väikkärin kirjoittaminen ja viikon jumppa-tauko, että jälleen piti kotosalla yrittää välttää isompia koneella istumisia.
Eilen pääsin käymään combatissakin taas tauon jälkeen ja pikkuisen tuntui tuo vihlonta helpottavan, niin nyt voin tämän pikkupostauksen taas tehdä :).
Eilen ja tänään oli taas pakettipäivät, Livbox tuli eilen ja tänään pieni Avon-tilaukseni sekä kissoille jäätävä ruokatilaus Zooplussalta :). Livbox-postauksen teen seuraavana, mutta nyt aattelin parit kuvat näyttää täälläkin, että mitä on tullut joulukuuksi hankittua (Instassahan ne ovat olleet jo aika päiviä sitten näytillä :D).

Eli joulukalentereitahan siis tuli hankittua :D.
Viime kuun lopussa ostin siis tämän English Tea Shopin tee-kalenterin Kuudes Maku-liikkeestä, maksoi muistaakseni 13,90e.
Ihanan jouluisia näytti olevan maut tässä, joten innolla odotan, millaisia ovat!
Näitä on ilmeisesti myös mainostettu olevan Sokoksella, mutta sen tarkempaa tietoa ei ole. Nopeasti nämä on ainakin täällä päin myyty loppuun.

Ja viime viikollahan mä sain sitten tämän ihanuuden, eli LookFantastic kosmetiikka-joulukalenterin <3. Odotan kyllä niin innoissani, mitä täältä löytyy ja hei, YKSI Extra-luukkukin joulupäivälle!!! Oijoi, jospa tämä ei tuottaisi pettymystä, niin kuin viime vuoden Sephoran kalenteri vähän teki!
Joulukuussa siis postauksia, jos ei muusta, niin ainakin näiden kalenterien sisällöistä :D.
Vähän tässä vielä pähkäilen, pitäisikö hommata suklaakalenterikin näiden lisäksi...
En ole myöskään kissoja unohtanut! Heillekin tuli tänään Zooplussalta herkkukalenteri ja toinen on tulossa vielä Oriolashopista ;D.
Mr.Insinöörin unohdin, mutta eipä hän ole koskaan ollut innostunut tällaisista kalentereista :p. Ehkä sille pitäisi se suklaakalenteri hommata sitten :D.
Jokos teillä on kalenterit hommattu???

Tänään tosiaan sain hakea tekemäni 15.jakson Avonin tilauksen.
Tällä kertaa en ottanut paketista kuvaa, koska siellä oli vain nämä ja äidilleni 2 tuotetta :D.
Piti tehdä tilaus vain noiden joulukuvastojen takia :p.
Eli tilasin itselleni alella uudistuneen True Colour Glimmerstick Diamonds Eyeliner rajauskynän sävyssä Jade Metallic ja demotuotteena oli uusi Senses Decadence Limited Edition Creamy Fantasy Salted Caramel & Almond Shower Creme suihkuvoide.
Rajaus näyttää kivalta hohtavan vaaleanvihreältä ja suihkari oli aika mielenkiintoisen tuoksuinen, täytyy vielä käytössä kokeilla ennen lopullista tuomiota :D.

Tällaista tänne päin, mitäs teille kuuluu??
Yritän saada seuraavaksi Livboxin esittelyyn! Huomenna ehkä tulee myös Jolie-box, mutta sitä en ehdi kuvata, kun aion käydä jumpassakin töiden jälkeen :). Katsotaan siis, ehdinkö postata mitään, kun olen vasta puoli 8 jälkeen kotona!
Nyt alan selailla nuo joulukuvastot läpi, että varmasti saan mielihaluja :D.
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Ei oo kalenteria hankittuna, vitkuttelin liian kauan ja L'Occitanen kalenterit myytiin loppuun nettikaupasta =( Laitoin kyllä kyselyä heille tulisiko niitä vielä lisää (tuskin). En sitten tiedä olisiko Sokoksella niitä... Tuskissani selasin ebaytaki, mutta liian kalliita olis postareineen nuo kalenterit. Muitakin kivoja kosmekalentereita näkyi, mutta osa aivan liian hintavia ja osassa taas ne postarit nostaa hintaa. Ja ku mulle nyt vaan on tullu pakkomielle lokkitanen kalenterista niin mikään muu ei taitas tuntua miltään =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, onpa harmi että ne ehdittiin loppuunmyydä :(.
      Nykyään saa kyllä olla todella silmät tarkkana ja skarppina ja laittaa heti tilaukseen, jos jonkun tietyn kalenterin haluaa... Kantapään kautta viime vuodesta itsekin oppineena laitoin sitten heti tuon LF:n tilaukseen, etten varmasti jää ilman :D.
      Tosin mulla ei ollut mitään tiettyä kalenteria pakkomielteenä saada :).
      Ensi vuonna sitten paremmalla onnella :D.

      Poista
  2. Mäki kävin monta kertaa kuolaamassa tuota LF-kalenteria, mutta tilaamatta jäi. Taidan tyytyä ihan suklaakalenteriin :) Kissoille toki vois cosma-kalenterin tilata :D
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaakalenteri on aivan hyvä vaihtoehto ^_^.
      Kissoillekin tietysti pitää jotain kivaa olla :D. Meillä ovat kyllä tykänneet kun nyt on 2 vuonna ollut niille kalenterit ^_^.

      Poista
  3. Kicksin kosmiskalenteri ostettiin siskon kanssa 1/3-2/3 suhteessa, kun oli "vaan" 45 €... olisi himottanut Yves Rocherin ja The Body Shopin kalenterit, mutta rajansa tuhlaamisellakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oisin viime vuonna ostanut tuon Kicksin kalenterin, mutta sekin ehdittiin myydä loppuun silloin :/. Vaikutti kyllä myös tosi kivalta kalenterilta!!
      Se siis oli nytkin mulla vaihtoehtona, mutta päädyin nyt kokeilemaan seuraavaksi tuota LF:ää :). Ensi vuonna sitten jotain muuta!
      Tuo YR:n kalenterikin on poltellut mielessä, varmaan mä sen jonain vuonna vielä tilaan :D.

      Poista
  4. Mie ostin myös tuon teejoulukalenterin, mutta sen 25. luukun version. Yllätyin, kun menin Sokokselle ja siellä nököttikin kaksi erilaista vierekkäin :D Verkkokaupasssa oli vain tuota punaista (mutta samanhintaisia kuitenkin).

    Innolla seuraan LF -kaltsun luukkuja, mitä sieltä tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooooo, WAU! Harmi etten tiennyt tuosta toisestakin teekalenterista! Noh, pitää olla ensi vuonna skarppina :D.

      Juu, luukkujen sisällöt tulevat varmasti nähtäville tänne ^_^.

      Poista

Suositut tekstit