perjantai 10. helmikuuta 2017

Jolie-Box Helmikuu 2017

Heissan taas!
Tässä jälleen oon illat viettänyt lattialla istuen ja Tens-laitetta, putkirullaa ja kipukoukkua käyttäen, kun korvat veti tukkoon ja soimaan eilen :/.
Hartiat ja niska siis jälleen kunnolla jumissa, mutta koska tänään sain hakea helmikuun Jolie-boxin, niin otan riskin ja esittelen sen nyt heti :p. Onpahan tässä koko viikonloppu aikaa sitten maata lattialla :D.

Teemana oli nyt keskitalven hemmottelevat tuotteet eli paljon kosteuttavia juttuja talvikuivalle iholle.
Boksista löytyi 2 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta sekä 3 näytettä.

Ensimmäisenä täysikokoisena oli Evolve Organic Beauty Hyaluronic Serum 200 kasvoseerumi (33,90e/30ml).
En ole päässyt aiemmin testaamaan hyaluronihappo-seerumeja, mutta vihdoin tämäkin asia korjaantuu :D.
Tosin vielä hetkeen en valitettavasti voi avata tätä, vaan mun on pakko vanhemmat purkit ja pullot käyttää ensin... Tosin voisin ehkä kuitenkin testata tätä tuolle mun irti kuoriutuvalle nenälle, kun se on nyt melko huonossa kunnossa ollut :/. Kaikki keinot käyttöön!!

Toisena täysikokoisena löytyi Iroisie Soin Botanique Lissant Botanical Anti-wrinkle Smoothing Care silottava päivävoide (45,90e/40ml).
Lupaa kiinteyttää, silottaa ja kosteuttaa ja on siis tarkoitettu varsinkin kuivalle iholle sekä ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Kohderyhmää siis olen :p.
Tässä tosin luki tuossa laatikossa, että olisi Day and Night eli voiko tätä kuitenkin käyttää myös iltaisin... Saatan ehkä testata, kunhan joskus saan käyttöön :D.
Mielenkiintoiselta vaikuttaa, mutta kun päivävoiteitakin on ehtinyt kertyä "muutama" kaappiin, niin tässäkin tulee menemään hetki ennen kuin saan korkata :).

Sitten laskin minikokoiseksi tämän 30ml Alpaderm Primordial Water from the Alps Cleanser & Make-up Remover miselliveden.
Jolielta löytyy tältä merkiltä muutama kasvovoide, mutta ei tätä misellivettä. Merkin omilta sivuilta löytyi hinta 11e/30ml.
Niin kuin olen aiemminkin jo sanonut, niin en ole saanut misellivesiä toimimaan meikinpoistossa, joten tämän tulen käyttämään kasvovetenä tai aamupuhdistuksessa :). Tai noh, ehkä kertaalleen voin meikin puhdistuksessakin testata :D.
Se, mikä yllätti oli lasipullo!! Täytyy toivoa, etten riko käytössä sitten, kömpelö kun olen :p.

Toisena minikokona oli tämä 30ml Pai Camelia & Rose Gentle Hydrating Cleanser puhdistusvoide (36e/100ml).
Mukana oli myös Pai Muslin Cloth musliinipuuvillaliina (4e/kpl).
Puhdistusainetta levitetään kuiville kasvoille ja kasvot pyyhitään kuumalla vedellä kostutetulla liinalla. Silmämeikin voi putsata vanulapulla, johon on laitettu tätä voidetta.
Vaikuttaa myös oikein mielenkiintoiselta tuotteelta! Toimii varmaan kaksoispuhdistuksessakin :). Ehdottomasti lähtee käyttöön!

Viimeisenä sitten näytteet, boksista löytyi:
* 1,5ml Patyka Lotus & Cotton Quenching Serum rauhoittava seerumi (45e/30ml)
* 5ml Weleda Almond Sensitive Skin Body Wash suihkuvoide (11,90e/200ml)
* 1,5ml Weleda Almond Sensitive Skin Hand Cream käsivoide (Sokos 11,90e, OriolaShop 11,40e ja eleven 9,80e/50ml)

Tällainen oli siis tämän kuun Jolie-box, miltä näytti teidän silmään?
Mä tykkäsin tästäkin boksista tosi paljon ja noh, arvo ylittyi jälleen todella reippaasti :)! Kun nämä merkit ovat edelleen suht outoja itselleni, niin on tosi innostavaa päästä kokeilemaan lisää tuotteita (vaikkakin hieman jälkikäteen, kiitos varastotilanteen :p).
No mutta, nyt lopetan höpöttelyt tähän, seuraavalla kerralla palataan asiaan loppuneiden kanssa, tosin on mulle pari muutakin tuotetta tullut tänään, esittelen ne sitten seuraavalla kerralla myös :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit