lauantai 4. helmikuuta 2017

Innostunut Ennustelee!!

Vaikka tätä helmikuuta on jo 4 päivää ehtinyt mennä, niin vielä ehtii hyvin mietiskellä, mitä saisin tässä lyhyemmän kuukauden aikana varastoista pois! Täytyy sanoa, että varovaisen innostunut olen nyt, vaikken mitään huippumäärää purkkeja löytänytkään!

Hiustuotteita ei ollut tällä erää kuin nämä 4 minipurkkia, mutta uskallan sanoa, että loppuvat aivan 100% varmasti, vaikkakin nuo hoidot ovat olleet mun käytössä ihan pirun riittoisia :D. Katsotaan, saanko esitellä nämä samassa yhdessä postauksessa, vai kirjoittelenko sitten yksittäin :).

Kasvoille hoitotuotteita ei myöskään löytynyt suuren suurta kasaa, mutta parempi nämäkin kuin ei yhtään!
Näistä vaan en uskalla sanoa 100% varmasti, että tulevat loppumaan, ovat olleet niin riittoisia kuitenkin...
Lushin näytettä en ole alunperin edes listannut listoihini, mutta halusin ottaa tähän mukaan, sen verran upea tuote kyseessä <3. Se tulee nyt kuitenkin loppumaan varmasti!

Kropan hoitotuotteita löytyi jo ihan kunnon kokoisia :D.
Näistä uskallan sanoa kaikkien muiden aika varmasti loppuvan, mutta käsivoide on vähän siinä rajoilla, kun käytän samaan aikaan Lushinkin voidetta. Yritetään kuitenkin :).

Tämä on ensimmäinen juttu, josta olen todella innoissani!!
Peräti 2 hajuvettä, joita olen myös käyttänyt 99% vain hajuvesi-käytössä! Ihan yksittäisiä kertoja olen suihkinut myös vessatuoksuksi, mutta muuten niitä on käytetty vain itseeni :D.
Toki tuo Avonin tuoksu on jo aivan älyttömän vanha, niin onhan sen aika jo loppuakin viimein :p. Nina Ricciä käytän lähinnä nyt viikonloppuisin kotona, mutta kunhan Avonin tuoksu loppuu, niin siirtyy tuo myös arkikäyttöön :).
Kroppasuihkeitahan tulee aina suihkittua, mutta tuo on myös siinä rajoilla, ehtiikö tässä kuussa loppua. Kokeillaan tätäkin :).

Ja tässä sitten toiset innostuneisuuteni syyt; meikkituotteita jopa tämän verran!!
Ja peräti 2 kynsilakkaa!!!
Dependiä on jäljellä enää D-kirjaimeen asti ja Lumene on yllättäen paksuuntunut selvästi, joten se täytyy varmaan tämän kuun jälkeen heivata pois, vaikka noin puolet vielä pullossa onkin.
Huulipunaa ja -kiiltoakin löytyy! Ne menee tosin myös rajatapauksiin, mutta sen verran hyvällä mallilla niidenkin kulutus on, että yritetään nyt niitäkin :). Primer loppuu aika varmasti.
Avonin vaaleanpunainen rajaus liittyy seuraavaan juttuun...

...nimittäin tähän!
Oon jo tammikuussa aloittanut projektin, mutta esitellään nyt aikomukseni täällä blogissakin "virallisesti" eli otan tavoitteekseni kuluttaa tämän Avonin todella vanhan True Colour Mono Eyeshadow luomivärin tämän vuoden aikana loppuun tai ainakin todella vähiin.
Oonhan tätä täälläkin aina satunnaisesti näyttänyt pannu-postauksissa, mutta tammikuussa aloin oikeasti kunnolla käyttämään siihen malliin, että loppuunkulutus on tähtäimenä :).
Nyt tein jopa tussilla tuon rajankin, että saa seurattua sen avulla kulumista. Ja kulumista tapahtuukin, kun osaksi meni luomiväriinkin tussia :p. Nooh, ehkä se siitä.
Voisin melkein aina näihin kuukauden ennustuksiin laittaa tästä tilannekuvaa :).
Nyt siis jatkan vaan meikkailuja, joihin saan aina tämän sävyn tungettua tavalla ja toisella mukaan :D. Pitäkää siis peukkuja!!

Mutta tämän kuun tavoitteeksi otan siis nyt 15 täysikokoista ja 7 minikokoista tuotetta, ei siis paha!
Ja toki nyt yritän ostoshimoja hillitä ihan oikeasti!
Suht hyvä alku on ainakin, sillä esim. Avonilta en ole nyt 2 ensimmäiseen jaksoon tilannut mitään ja Oriflamelta tein pienen listan 2.jaksosta, mutta nyt jakso ehti vaihtua, enkä muistanut listaa välittää eteenpäin :D. 3.jaksossa taas ei oikein löytynyt mitään kovin innostavaa. Avonin seuraavan jakson kuvasto pitääkin sitten katsoa ensimmäistä kertaa netistä paperiversion puuttuessa 3.jaksosta, kun en tosiaan sitä tilausta tehnyt, jossa olisin seuraavat kuvastot saanut itselleni!
Saa nähdä sitten, mitä Bette-boxista ja Joliesta tulee tässä kuussa. Jospa olisi jotain nopeasti käytettäviä minituotteita paljon :D.

Tällaisia suunnitelmia siis täällä vaihteeksi! Nytpä alan seuraavaksi lakkailemaan kynsiä nuilla 2 lakalla :D. Kuluu kuluu kuluu !!!
Huomenna palataan asiaan sitten sen ensimmäisen plussan kanssa, joka taitaa olla tähän astisen elämäni kallein ostamani yksittäinen kosmetiikka-/meikki-tuote...
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Oo, tuoksut on kyllä sellaisia, että ne ei lopu ikinä tai jos loppuu, niin tulee yllättäen :D

  Mie yritän käyttää nyt minisuihkeita pois, niitäkin kun on kertynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo tuoksut on kyllä ikuisuustuotteita!
   Mä alan varmaan myös käyttämään taas näytteitä enemmän kunhan nuo kaksi isoa oon saanut loppumaan ^_^.

   Poista

Suositut tekstit