keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Kyllä ne suihkugeelitkin pikku hiljaa vähenee!

Nyyyh, en tainnut tälle päivää saada mun kovasti odottamaani pakettia, kun Mr.Insinööri on edelleen töissä :/. Nooh, pakko huomenna pyöräillä hakemaan se sitten töistä tullessa, haluan sen saada jo käsiini :D. Nyt en vaan jaksanut jumpasta tullessa koukata, kun oli niin pirun kylmä viima, että oon vieläkin jäässä...
Muuutta, tässäpä nyt sitten toiseksi viimeinen pieni satsi tammikuun roskia!

Yllätin jälleen itseni, sillä sainkin käytettyä loppuun tämän 500ml IDC Institute Scented Fruits Mandarine Hand Wash nestemäisen käsisaippuan!
Luulin oikeasti, että tämän loppuminen olisi tullut vasta nyt helmikuussa eteen, vaan niinpä olin väärässä :).
Olihan tuohon kulumiseen selkeä syykin: tämä oli koostumukseltaan mielestäni melko lirua ja tuoksusta tunnisti kyllä mandariinin/sitruksen, mutta se oli kyllä aivan onnettoman vaisu, juuri ja juuri nenän edessä käsiä pitämällä sai tuoksusta kiinni :/.
Pesutehot olivat normaalit. Purkin muoto ja koko oli aika epäkäytännöllinen meidän lavuaarin reunalle...
Ostin tämän viime syksyn Sokoksen 3+1 Päiviltä, joten kovin montaa euroa tämä ei keventänyt onneksi lompakkoa.
En taida kuitenkaan ostaa uudelleen näitä, kun tuoksu oli niin onneton :/.

(Jeeeee, pääsin kuin pääsinkin tässä välissä käymään postipisteellä, ennen kuin kauppa meni kiinni :D)

Tämä 200ml Fruttini My Daydream Is Strawberry Shower Gel suihkugeeli ei loppunut, mutta täytin sen säästämäni vanhan muotoisen roikkuvan pullon tällä :).
Tämä taisi olla viime kevään Marisan diilauksia Sokokselta, kun tänne ei ollut Sokos ehtinyt aueta.
Ja joo-o, kyllä tämä makealta mansikalta tuoksui, omaan nenääni ei onneksi ollut sellainen esanssinen/teollinen, mitä pelkäsin.
Muuten oli ihan normaali suihkari, vaahtosi runsaasti pesukukassa.
Jos ei suihkareita olisi niin hirvittävää määrää ennestään, niin voisin kyllä ilolla lisääkin ostaa. Nyt käyttelen siitä roikotuspullosta tätä pois (miljoonan muun suihkugeelin kanssa) :).

Viimeisenä tällä erää sain ihan loppuun asti käytettyä tämän 50ml minikokoisen Rituals... Happy Buddha Sweet Orange & Cedar Foaming Shower Gel Sensation suihkuvaahdon.
Nämä Ritualsin vaahdothan alkavat olla jo legendaarisia ja tästä tulee tosiaan geelimäisestä olomuodosta runsasta, kermavaahtomaista vaahtoa, jota rakastan. Tuoksukin oli todella piristävän sitrusmainen, tykkäsin!
Ainoa vaan, että käytin tämän liian runsaalla kädellä, kun tästä ei riittänyt 6 kertaa enempää... Holvasin yhdellä käyttökerralla täysin vahingossa varmaan 3 kerran geelit kropalle... :D. Eli olisi kyllä useampaan kertaan riittänyt, jos olisin osannut annostelijaa käyttää oikein :p.
Tämä oli jälleen Marisan diilauksia ulkomailta, mutta onneksi Ritualsia pystyy nykyään tilaamaan myös elevenin nettikaupasta!! Varmasti tulen jossain vaiheessa ostamaan tätä lisää!!

Oukrait, tässäpä tämä myöhäisillan pitkäksi venynyt postaus, joten palaillaan huomenna viimeisen satsin kanssa asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit