keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Pikkuinen ColourPop-tilaus tauolla

Hengissä ollaan :D.
Pahoittelut 10 päivän postaustauosta, pääosin olen ollut vain todella saamaton, vaikka purkkeja on kyllä muutamia loppunut tässä välissä :). Tosin olin myös osan ajasta vähän mieli maassakin, kun Mr.Insinöörin kanssa ei ole pystynyt viettämään kovinkaan paljoa aikaa ja se oli viime viikolla Virossa työreissussakin. Ne vähäiset hetket olenkin yrittänyt hänen kanssa viettää, kun on onnistunut :). Ja muuten vaan olen sitten aivottomana netissä surffaillut :p.

Vaan kuten otsikostakin voi päätellä, ei tästä kuusta tullut taaskaan täysin ostolakollista :p. Muutamat tilaukset on siis tullut tehtyä ja tässä siis esimmäinen!
Harmittelin ennen ystävänpäivää, kun ColourPopille tuli 5 Duo-settiä niitä pressattuja luomivärejä ja ihastuin 2 sävyyn 2 duossa... En kuitenkaan halunnut niitä duoja ostaa sen takia ja ajattelinkin, että nyt ne jäi saamatta...
No kappas vaan, ystävänpäivänä ollessani ylhäisessä yksinäisyydessäni (kun Mr.Insinööri oli lähtenyt sinne työreissuun), huomasin ennen nukkumaan menoa ColourPopin uutiskirjeen sähköpostissa, että nuo duot oli tulleet yksittäisinä luomiväreinä myyntiin ja muitakin uusia sävyjä oli tullut samalla myytäväksi...
Eipä siinä kauaa nokka tuhissut, kun tilaus oli naputettu ja menin tyytyväisenä nukkumaan :D.
Tänään oli paketti tullut ovelle asti, eikä ollut jäänyt tulliinkaan (edellisellä kerralla yhtä pieni tilaus jäi tulliin, niin piti pyytää vapautusta)!! Ihmettelin kuinka nopeasti tämä tuli nyt, sillä pari päivää sitten paketti oli vielä Japanissa :D.

Noh, mikäs siinä, nämä 4 sävyä (Metallic Pressed Powder Eyeshadow) tuli tilattua ja tuttuun tapaan 4 luomivärin ostosta sai tuon paletin ilmaiseksi. Sävyt:
* Play by Play (duochrome peach with green gold flip)
* Up and Up (duochrome teal with green flip)
* Double Date (metallic lavender)
* Pinky Promise (metallic wine)

Tässä sävyt vielä paletissa ja salamalla otettuna.
Nuo Double Date ja Pinky Promise sävyt olivat niissa ystävänpäivä-duoissa ja oon kyllä niin iloinen, että sain ne ostettua erikseen ja mukaan sain 2 muuta kivaa sävyä.
Hoksasin vaan tilauksen teon jälkeen, että olisin voinut yhden supershock-luomivärinkin tilata, kun olen sitä katsellut :p. Noh, seuraavalla kerralla sitten.
Nämä tuli postareineen maksamaan yhteensä 28,95e, en pidä summaa pahana (varsinkaan sen Natasha Denona-paletin jälkeen :D). En silloin olisi ehkä 50$ edestä keksinyt muita juttuja, niin katsoin parhaimmaksi jättää tilaus vain tähän :).

Tällaista siis tänne kuuluu, huomenna saan seuraavan tilauksen käsiini ja samalla teen myös vielä yhden tilauksen :D. Mutta loppuneitakin odottaa 4 postauksen verran, oon saanut ne jaoteltua nyt kivasti, niin ehdin ne varmasti esitellä ennen kuin kuukausi loppuu :D.
Palataan siis jälleen asiaan, ehkä jo huomenna, jos ei kovin myöhään mene!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Siis mun helmikuun loppuneiden saldo on tähän mennessä käsivoide, käsisaippua, hammastahna ja yks ikuisuus-kasvoputsari. :D Limboin kuukausi kyllä ikinä!!! :'D 4-5 tuotetta lisää kyllä ehin saada vielä loppumaan ja heitin jonkun verran tooooosi vanhoja tuotteita pois . 2 vkoa on tosin menny tässä elämäni kipeimmässä kunnossa, joten ei oo kosmetiikatkaan ollu mielessä kertaakaan! Vähän isompaa saldoa oisin kuitenki odotellu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, ettei nyt sulla onnistunut kuluttaa purkkeja tässä kuussa :/. Vaan eikö sulla oo melko hyvät kuukaudet kuitenkin takana, niin oot vaan tottunut jo liian hyvälle ;D.
   Ja onhan se ymmärrettävää, että jos on sairas, niin tällaiset jutut ovat viimeisenä mielessä :(.
   Yritähän parantua siellä, niin jos sitten maaliskuussa taas uuteen nousuun ^_^ *hali*

   Poista

Suositut tekstit