sunnuntai 13. elokuuta 2017

ColourPop-tilaus nro2 ja Avon 10/2017 tilaus

Heipsböö!
Tässäpä viimein seuraavaa postausta ja jatketaan plussailulla :D. Aika huonosti vielä loppunut tuotteita, niin ei ole ollut postailuintoakaan...

Tein taas 10.jaksosta pikkuisen tilauksen Avonille, mutta pystyin hillitsemään itseni aika hyvin ^_^.
Tilasin vain tuon 3kpl setin hainhampaita hiuksille, sitten tuollaisen "aurinkovoide"-rasian tavaroille ja puhdistusöljyn kokeiluun.
Harmitti, etten älynnyt tuon rasian olevan noin iso, mutta ehkä se ajaa asiansa sitten rannalla ym. paikoilla :).

Sitten se ColourPop-tilaus.
Mähän tein tämän tilauksen pari päivää ennen sitä edellisessä postauksessa esitellyttä She-palettia, mutta tämä oli kuitenkin haettavissa päivän myöhemmin.
Mulla oli pitkään ostoskorissa tuo Crystal Lip Balm, Aquamarine sekä Super Shock Shadow Banana Daiquiri ja kun nuo Pressed Powder-paletit tuli tarjoukseen, päätin ottaa mukaan vielä tuon Sonya Esman Gemini by Night Pressed Powder palette-luomiväripaletin...

Paletissa tykästyin lähinnä tuohon Moscow Sunrise-sävyyn, joten päätin sen perusteella sitten ottaa, vaikka muuten paletti olikin tosi neutraali minun makuun :D.

Sainpas peräti jonkinlaiset swatch-kuvat otettua nuista!! Kerrankin :D.
Noissa olen pyyhkäissyt kerran sormella luomivärejä pohjustamattomaan ihoon, huulirasvaa laitoin suoraan puikosta, kun oli aika hentoa. Huulissa kyllä näytti kivalta, mutta siitä en tietenkään muistanut ottaa kuvaa :p.

Tein kuitenkin vielä silmämeikin näillä uutuuksilla ^_^.
Taas UDPP, NYX Milk ja Avon ColorTrend Peach Nectar pohjalla.
* Sisänurkka: SSS Banana Daiquiri
* Ulkonurkka: Moscow Sunrise
* Luomivako: Golden Gate Bridge + Manhattan Coffee Run
* Kulmaluu: The Hidden Hills
Toimi kivasti ainakin omasta mielestäni :).

Tässäpä tämä esittely näin "pikaisesti".
Joskohan nyt rauhoittuisi ihan hetkeksi tämä luomivärien hamstraus :D.
Mehän ollaan yhdestä täysin remontoitavasta ok-talosta tehty tarjous, jota ei myyjät (perikunta) tosin valitettavasti hyväksyneet, mutta jatketaan sen kyttäämistä ja käydään näytöissä niin kauan kuin niitä on :p. Toivotaan, että hintaa vielä laskisivat ja haluaisivat saada sen nopeaa myydyksi :p. Se kun on ollut jo jonkin aikaa myynnissä ja hintaa ehtivät jo laskea kertaalleen...
Tai sitten jotkut rikkaat maksavat lähes sen pyynnin ja remppaavat vielä kalliimmalla, enkä minä saa vieläkään sitä omaa kosmetiikkahuonetta :p. Jänniä viikkoja ja kuukausia tässä siis edelleen eletään.
Mutta palaillaan taas kosmetiikan pariin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit