lauantai 5. elokuuta 2017

Elokuun Ennustukset

Heissan!
Viimein olisi aika esitellä taas mahdollisia loppujia tälle elokuulle!
Ihan hitusen olin jälleen pettynyt, miten vähän sain tuotteita kasaan, mutta toivon kuitenkin niitä loppuvan hieman enemmän kuin mitä tähän sain näytille :).

Hiustuotteita löysin nämä 4.
Kératase onkin tuttu jo viime kuulta, mutta silloin en saanut vielä sitä loppumaan. Nyt se varmasti tapahtuu :).
Kuivashampoo loppuikin itse asiassa tänä aamuna :D. Todennäköisesti saatan saada vielä toisenkin kuivashampoon täten tässä kuussa käytettyä! Katsotaan, miten käy!
Suihkeista en mene vannomaan, ehtivätkö loppua, mutta jälleen parhaani yritän :).

Kropalle tarkoitettuja tuotteita löysin tällaisen kasan.
Ensiksi tuttuun tapaan tuo kroppakuorinta loppuu varmasti, mutta toista purkkia en ehdi tälle kuulle käyttää kuitenkaan :).
Conforter, palasaippua, minivoide ja suihkutettava kroppavoide loppuvat myös ihan varmasti.
Takana näkyvän täytettävän käsisaippua-pumppupullon otin mukaan kuvaamaan loppuvia suihkugeelejä, sillä olen aika varma, että saan ainakin 2 muuta suihkaripulloa tyhjennettyä siihen sekä suihkussa roikkuvaan Fruttinin täyttöpulloon :).
Kroppasuihkeesta en ole täysin varma, ehtiikö loppua, mutta paljosta ei varmasti jää kiinni :).

Viimeisenä hieman sekalaista seurakuntaa.
OMG, 2 hajuvettä yrityksessä mukana :D. Avonin tuoksuja molemmat ja suht iäkkäitä jo, vasemmalla Scentini ja oikealla Jet Femme Holiday. Scentiniä oon nyt yrittänyt päivittäin käyttää, kun huomasin kuinka "vähissä" on jo ja se on muutenkin todella kevyt tuoksu, ettei ainakaan kukaan ole töissä tullut sanomaan sen häiritsevän. Jet Femmeä käytän nyt vessatuoksuna, kun olen huomannut tuoksun jo hieman muuttuneen, mikä harmittaa ihan hirveästi :/.
Tea Tree-putsari ja BB-voide ovat epävarmoja, mutta uskon saavani nekin melko vähiin. GlamGlow on esimerkkinä, koska en tiedä vielä tarkalleen, mitä kuorintoja/naamioita aion yrittää ottaa kunnolla kulutukseen.
Sephoran yönaamio loppuu varmasti, jos nyt päätän ottaa sen käyttöön, siitäkään en tiedä vielä.
Ripsarin saatan vaihtaa tämän kuun aikana, alkaa hermot mennä jo paakuttamiseen :D.
Ja Isadoran irtopuuteria yritän pelkästään käyttää nyt, että saisin loppumaan sen viimein, on nimittäin ollut mulla melkoinen murheen kryyni...

Elikkäs ei mitään huimaa kasaa siis tosiaankaan ole nyt luvassa, mutta ainahan tämäkin on eteenpäin, vai mitä :)? Lähden siis kokeilemaan ainakin 13 + 3 täysikokoista ja 5 minikokoista tuotetta tälle kuulle.
Yritän myös tässä kuussa vältellä liikoja ostoksia, JOS saadaan selvyys siihen asunnon ostoon...
Huomenna käydään katsomassa taas pari asuntonäyttöä, joista toista käydään jo 3.kertaa katsomassa :D. Maanantaina käydään myös vielä yksi näyttö katsomassa, mutta itselle on nyt aikalailla selkiytynyt, että haluan kuitenkin maksaa sijainnista mieluummin :).
Mutta pitäisi kuitenkin saada vielä uusi tarjous omalta pankilta, kun edellinen ehti mennä umpeen. Sekin siis nyt täysin epävarmaa, saadaanko enää uudelleen sitäkään :p. Alkaa kyllä harmittamaan ihan pirusti, jos ei enää saadakaan lainaa, nyt kun potentiaalinen asunto olisi ehkä löytynyt :/.

Vaan katson, jos huomenna saan jälleen seuraavan postauksen tänne. Se olisi sitten Bette Boxin esittely, jonka sain käsiini eilen!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. No onhan tuossa jo hyvä määrä! :O Todellakin eteenpäin pääsee tuollakin kasalla. :)

  Mihin käytät tota Terre D'Oc:in minivoidetta? Mä en oikein osaa käyttää sitä mihinkään... Mulla on omastani jo se taivaallinen tuoksukin haihtunut, niin ei houkuta käyttämään. :'D Huulille oon joskus laittanut, ihan ok siinä mutta kuluu hitaasti. Tuota ei voi laittaa kuin pienille alueille kun ei imeydy, mutta ei oikein tehokosteuttajanakaan toimi. Ideoita? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo ihan jees määrä, mutta kun viime kuukausina kulunut enemmän, niin tuntuu ihan onnettomalta määrältä :D.
   Hoksasin sitten, että 2 tuotetta jäikin vielä pois kuvasta :p.

   Mä oon tuota Terre D'Ocia käyttänyt kynsinauhoille ja nyt sitten urakalla jalkapohjiin ja kosteuttavat sukat päälle joksikin aikaa. Ei ihan älyttömän hyvin siinäkään kosteuta, mutta vähän edes auttaa eteenpäin (ja kuluupahan pois :p).

   Poista

Suositut tekstit