sunnuntai 20. elokuuta 2017

Suihkugeelikaaos hivenen pienempi

Tässä on tullut nyt muutama päivä elettyä kaikkien hirveiden uutisten keskellä ja selattua niitä ihan liikaa, että nyt on vaan päästävä pakoon hetkeksi sitä kaikkea kauheutta ja uppoutua kosmetiikan höttöiseen pumpuliin...

Purkkeja on kyllä loppunut surkean vähän tähän mennessä, mutta yksi iloa aiheuttava asia on kuitenkin suihkugeelit! Niitä on tyhjentynyt peräti 4kpl :D.

Tämä 250g Lush Comforter Moisturising Shower Cream on tosin ainoa, joka on suihkukäytössä nyt loppunut :p.
Tästä olen jo aiemmin 100g minikoon käyttänyt, eikä mulla aiempaan ole juuri lisättävää...
Rakastan edelleen täydestä sydämestäni tämän ihanan marjaisaa tuoksua <3. Ja kyllä tämä pesukukan kanssa vaahtosi todella runsaasti, varsinkin kun välillä tuli ehkä hitusen liikaa laitettua :D...
Tosin sen huomasin käyttäessäni kroppakuorintaa, josta jäi se öljyisempi fiilis kropalle, niin silloin tämä ei meinannut vaahdota juuri ollenkaan. Muuten ei mitään ongelmia.
Aion todellakin ostaa/tilata uudelleen, kunhan saan hyllyjä ensin tyhjemmäksi muista suihkareista ;).

Tämän 250ml Avon Sweet Vanilla Bubble Bath joulun erikoiserän kylpyvaahdon tyhjensin suihkun puolella roikkuvaan Fruttinin suihkugeelipulloon, josta käytän niin käsisaippuana kuin myös ihan suihkussa tuotetta.
Makean vaniljainen tuoksu, mun puolesta enemmänkin voisi tuoksua, mutta kyllä nytkin selvää siitä sai. Ei ollut mielestäni kuitenkaan jouluinen, eikä päässyt lähellekään The Body Shopin Vanilla Chai-tuoksua, vaikkei tämäkään huono suinkaan ollut :D.
Puhdistusteho ja vaahtoavuus hyvät, ei valitettavaa.
Voisin ostaa uudelleen, jos joskus tulee myyntiin uudelleen, mutta ne varastot...

Tämän 500ml Avon Warm Vanilla & Fig Bubble Bath kylpyvaahdon käytin käsisaippuana.
Tuoksussa ei ollut sinällään mitään vikaa, sellainen hedelmäisen vaniljainen kiva tuoksu, mutta ei vaan 110%:sti iskenyt. Näillä varastoilla se tarkoittaa siis käsisaippuaksi joutumista itselläni sitten :). Ilman näitä jättivarastoja olisin kyllä suihkussakin voinut hyvin käyttää eli oli kyllä ostamisen arvoinen!

Viimeisimpänä täytin toissapäivänä käsisaippuapullon tällä 250ml Patyka Neroli Divin Shower & Bath Body Wash suihkugeelillä, joka tuli viime joulukuussa Jolie-Lux Boxista.
Kuten näkyy, en ole edes sinettiä ottanut pois paikoiltaan, koska nuuhkaisin tätä suoraan pullon suusta ja siirsin suoraan käsisaippuaksi.
Tässä oli valitettavasti täsmälleen sellainen migreeniä aiheuttava kukkaistuoksu, jota inhoan yli kaiken.
Nyrpistän nenääni nyt joka kerran jopa käsiä pestessä, tässä on taas liian voimakas se tuoksu :D. Tekee siis tiukkaa käyttää edes käsisaippuana, mutta ei viitsi heittää roskiinkaan kallista tuotetta :p.
Silloin kun tämä tuli LuxBoxista, niin osa muistaakseni rakastui tähän tuoksuun, joku taisi sanoa haistavansa tässä jopa sitrusta?! En voi käsittää, miten niin täysin erilailla voikin ihmiset tuoksut kokea :D. Mun nenään ei kyllä tullut sitrusta lähimainkaan, vaan hyvin tunkevan tunkkainen kukkainen haju, jonka ajatteleminenkin meinaa saada mulle päänsäryn aikaan :D.
Puhdistustehot ovat ihan normaalit kuin muissakin suihkugeeleissä.
Ei siis ollut ollenkaan mun juttu ja nyt vaan toivon, että täyttöpullo tyhjenisi mahdollisimman nopeasti tästä :D.

Tällaisia täällä siis kulutettu! Onko teillä kokemusta jostain näistä? Haluaisin tosi paljon kuulla kokemuksia varsinkin tuosta Neroli-suihkarista, oonko ainoa, joka voi lähes pahoin sen haistaessaan :D?
Mutta huomenna tulee aamulla sitten ajastettua postausta, luvassa olisi muiden ihanien bloggaajien kanssa yhteinen postaus-aihe ^_^! Olkaahan paikalla sitten!
Nyt taidan jatkaa vielä hetken tätä kosmetiikka-pumpulissa seikkailua ennen paluuta todellisuuteen!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Huomasithan, että Comforter poistuu Lushin valikoimista? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄÄÄÄÄ ?!???!!
   EI PERHANA OLE TODELLISTA :O ??!!

   Poista
  2. No samaa mietin miekin, kun sitä poistuvien tuotteiden sivua katsoin.

   Tietääkseni Comforter on kuitenkin aika suosittu ollut.

   Poista
  3. Todella syvältä tämä homma :'(

   Poista
 2. Mähän ostin tuon Patykan suihkarin sieltä löytötavarapaikasta ja mietin oliko aito/vanhentunut kun tuoksu oli niin kamala. Mutta sä kommentoit siihen postaukseen ja se hälvensi mun epäilykset, tuossa tuoksu vaan on paha =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, nyt mä muistin sen sun postauksen!
   Tuossa kyllä oli tosi inha tuoksu :/.

   Poista

Suositut tekstit