tiistai 20. helmikuuta 2018

Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette ja JOIK-kalenterin 18.-20.luukut

Heipsböö!
Nyt on rehellisesti sanoen mennyt aika taloa epätoivoisesti lämmittäessä ja täällä yläkerrassa ei meinaa tareta kirjoittaa, kun sormet ovat niin jäässä :p.
Alkaa huumori hiljalleen loppua, kun ei näillä pakkasilla pysy lämpö täällä :/. Tänään kun lähdin töihin, ulkona oli -22C ja sisällä oli +15.8C. Appiukko lämmitti päivällä pari takallista puita (lämpöä oli enää +15C silloin, kun tuli), niin lämpötila oli vajaa pari tuntia sitten vasta +16.3C...
Saa todellakin toivoa, että nämä pakkaset hellittäisivät pian, kun ei kellariin saa lattiaakaan valettua ennen (ja sitä myöten saisi edes hieman lämpöä pysymään sisällä).
Eli tällä viikolla taitaa postaukset pysyä minimissä :D.

Muuutta mennään kivempiin juttuihin eli otsikon aiheeseen.
Mä siis tapasin rakkaan R:n viikonloppuna kaupungilla lounaan merkeissä ja käytiin piipahtamassa Sokoksella -20% omistaja-alen houkuttelemana. Ensisijaisesti menin katsomaan, olisiko niitä Batisten uutuuksia vielä ilmaantunut hyllyyn. No niitä ei sitten ollut, mutta tyhjin käsin en lähtenyt pois :D.

Nämä ja vanua sekä vanulappuja lähti matkaan :D. Käsisaippuaa olisi löytynyt jos minkämoista, mutta pysyin tiukkana ja tyydyin vain tuohon yhteen pulloon :D.
Olin todella iloinen, kun bongasin tuon ihanan Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette luomiväripaletin sieltä <3. Viime vuoden puolelta olen kuolannut Instagramissa sitä :D. Kyseisestä henkilöstä en tiennyt tätä yhteistyötä ennen, mutta seurantaan lähti, kun on ilmeisesti värikäs persoona :D.

En kestä, niin kaunis jo tuo palettipakkaus oli <3.
Kuvat ikkunan edessä ilman salamaa ja sitten salaman kanssa.

Päällimmäisen muovipakkauksen takaosa.

Ja itse sisältö, on niin mun sävyt tässä, etten vaan voinut todellakaan jättää ostamatta <3.

Tässä on vielä tarkemmin sävyt tänne itselleni muistiin :).

Oon tässä nyt tämän alkuvuoden tehnyt sillä tavalla, että olen ottanut viikoksi käyttöön aina yhden luomiväripaletin. Käytössä on ollut nyt tähän mennessä ColourPop Dusk 'till Dawn, ABH Prism, Too Faced Chocolate Bon Bons, Too Faced Sweet Peach, Urban Decay Naked Heat ja viimeiset 2 viikkoa käytin 3 pikkupalettia yhdessä; Z-palettia, jossa oli 4 yksittäistä luomiväriä (kultaa, sinertävää, harmahtavaa ja violettia), Illamasqua LookFantastic ja MUS Microshadow Trio Colors.
Nyt täksi viikoksi lähti käyttöön tuo ihana uusin UD sekä kaveriksi ColourPop x Sonya Esman Gemini by Night ja tässä on kuvaa tämän päivän meikistä, joka on ollut tasan 11 tuntia korjailematta sekä olen kävellyt tuolla -22C pakkasessa. En valitettavasti ehtinyt aamulla ottaa kuvaa, mutta halusin kuitenkin tähän laittaa näytille, millaisia sävyt ovat:

Pohjustajana UDPP ja lisäksi laitoin alle taas liikkuvalle luomelle NYX Milk Jumbo Pencil-kynää ja yläluomelle/kulmaluulle Avonin ColorTrend Peach Nectar-kynää.
Luomivakoon käytin CPxSonya Esman-paletin Golden Gate Bridge + Manhattan Coffee Run + Moscow Sunrise sävyjä tuossa järjestyksessä.
Näiden päälle ja kulmaluulle sivelin vielä UDxKL-paletin Brixton-sävyä.
Liikkuvalle luomelle tuli sisänurkasta ulkonurkkaan: Leo, LCW, TRM+13th Floor
Rakastan nuita sinisiä <3.
Hyvin näköjään kyllä pysyy liikkuvalla luomella sävyt, mutta yläluomi on näköjään päivän mittaan ottanut sävyä itseensä :D. En siis katsonut itseäni peilistä kotiin tullessa kovin tarkasti :p.
Katsotaan, ehtisinkö joku aamu ottaa parempia kuvia tuoreeltaan, mutta todennäköisesti mahdollisuus ähän on vain viikonloppuisin :/.

Eilenkin meikkasin tällä paletilla, tein yksinkertaisen meikin Lime Time ja 13th Floor sävyillä liikkuvalle luomelle, luomivakoon tuli Tajin-sävyä. Ihanan värikäs paletti kerrassaan <3.
Voin kyllä suositella kunnon väri- ja shimmer-luomivärien rakastajille!

Mutta vielä sitten tähän loppuun taas 3 viime päivän JOIK-kalenterin luukut:
18.päivä luukusta ilmaantui 50ml minikokoinen Sweet Orange & Mint Body Oil (hinta 7,30e/100ml).
Jälleen kropalle voidetta... Kieltämättä aika monta tullut kalenterista, jospa tämä olisi viimeinen :D. Onneksi ovat kuitenkin olleet näitä 50ml minikokoja!!

Eilen tuli 30g näyte White Chocolate Bath Truffle kylpysulasta (?).
Tätä ei löytynyt MyLookin sivuilta, eikä taaskaan pakkauksessa ollut merkintää koosta, mutta epäilen painon olevan tuota luokkaa.
Tämä vaikutti vähän samantyyppiseltä kuin mitä Lushilla on ne kylpysulat, niin nimesin tämän nyt niin :p.
Ehdottomasti kiva ja odotan testaamista (ja sitä päivää, kun pääsen sinne omaan ammeeseen lämmittelemään :p).

Tänään luukusta paljastui täysikokoinen Silky Lip Balm, Velvety Red. Tätä sävyä en bongannut nyt MyLookista, mutta esim. tämä sävy on hinnaltaan 6,90e/7g.
Ehdin jo testata, kun luulin ensin tämän olevan huulipuna, mutta hurjasta ulkonäöstään huolimatta sävyä ei tule huulille kovinkaan paljoa, muuten vaikutti ihan kivalta huulivoiteelta! Tulee kyllä käytettyä!

Mutta nyt lähden ruokkimaan katit ja laittamaan takkaan tulen, josko tänne vielä tulisi lämpöä!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hui! Siellähän talon lämpö on laskenut aika alas! Itsellänihän toki on kylmä, vaikka sisällä olisi se + 22 astettakin tai enemmän :D Ei ole vaikea päätellä kummalta vanhemmalta olen tämän perinyt.

  Tuo luomiväripaletti on kyllä ihana! Toki tuolla tavalla on vähemmän sävyjä, mutta kivan erikoinen asettelu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo kovemmat pakkaset on saaneet aina lämmöt alas täällä :/.
   Nyt onneksi on jo pysynyt +18-19C, kun takkaa poltettu ahkerasti ja pikkuisen säädin pattereita lämpimämmälle (vaikka sähkölaskut onkin kauheita nyt...).
   Jos jotain positiivista, niin oon nukahtanut todella helposti iltaisin, ei ole tarvinnut unta hakea niin kuin yleensä :D.

   Tuo paletti on aivan huippu <3. Nyt oon kaikki sävyt testannut, eikä ole kyllä mistään pahaa sanottavaa <3. Varsinkin nuo Leo ja Brixton ovat aivan ihania, kun saa muita sävyjä muokattua erilaiseksi!

   Poista

Suositut tekstit