lauantai 10. helmikuuta 2018

Bette Box Helmikuu 2018 ja JOIK-kalenterin 8.-10.luukut

Heissan!
Nyt oon taas saanut paketteja haettua, niin aloitetaan (tai noh, jatkoahan tämä on...) plussailu nyt tällä Helmikuun Bette Boxilla :).

Taidan olla viimeisten joukossa esittelemässä jälleen, mutta laitetaan tuttuun tapaan ei-paljastava aloituskuva, kaiken varalta :).

Boksia hakiessa huomasin sen olevan melko painava, ja syykin selvisi sen avattuani:
4 täysikokoista, 2 minikokoista ja parit extra-tuotteet!

Sydäntalvi ja ystävänpäivä olivat teemoina vahvasti edustettuna.
Täysikokoisina löytyi hiuksille:
* Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Conditioner hoitoaine (ovh. 13,90e/250ml)
* Herbina Gloss & Shine Moisturising Shampoo (ovh. 3e/200ml)
Jee, kerrankin hoitoaine on shampoota isompi :D!
Shampoo oli ehkä vähän blaah, koska todella paljon löytyy vielä shampoita käyttämättä, mutta hoitsikasta ilostuin! En ole koskaan kuullutkaan tuosta merkistä, joten ilolla kokeilen ja käytän. Ja toki Herbinan shampoot on olleet hyviä eli tietty mä senkin hyvillä mielin käytän :D.

Kasvoille löytyi:
* Bio2You Natural Nutritive Sea Buckthorn Cream kasvovoide (ovh. 29,70e/50ml)
* 15ml Lumene Harmonia Nutri-recharching Purifying Peat Mask turve-kasvonaamio (ovh. 24,90e/75ml)
Myöskään Bio2You-merkkiä en ole ollenkaan testannut, joskus kyllä kuullut, mutten ollenkaan ole siihen perehtynyt. Kiva päästä siis tätäkin kokeilemaan, vaikkakin kasvovoide-katastrofi odottaa räjähtämistään kaapissa... En siis vielä avaa kokeiluun :).
Kasvonaamiot ovat aina mielenkiintoisia, mutta onneksi tuli minikoko nyt! Naamioitakin on päässyt kertymään varastoon ja voi olla, että tämän otan aktiiviseen käyttöön vasta lämpimämmillä keleillä. Katsotaan testin kautta ensin, kuinka puhdistava ja kuivattava sitten todellisuudessa on :).

Ja sitten oli ystävänpäivään liittyen kuumempiin tunteisiin:
* Carmex Classic Moisturising Lip Balm (ovh. 2,55e/7.5g)
* 10ml RFSU Sense Me Oh Yes! Stimulating Gel intiimigeeli (ovh. 9,90e/40ml)
Tuo Carmex oli todellinen pettymys, purkkiversio on tullut jo 2 kertaa aiemmin (toinen kirsikkaisena), niin olisi ollut kiva, jos olisi tullut edes puikkona tai vastaavana... Kirsikkaversion olenkin antanut pois ja tämä edellinen normi-purkki on töissä (jossa käytän huulikiiltoja/-punia) eli katsotaan, mitä teen tälle purkille... Nyt se saa mennä odottamaan päätöstä vajaan 40 muun huulivoiteen joukkoon :D.
RFSU-geeli tulee varmaan käytettyä, jos vaan muistaa, mielenkiintoinen on kieltämättä ;D.

Extra-tuotteina oli täysikokoinen Mentos-karkki"tuubi" ja 1ml näytepussukat Lumenen seerumista ja kasvovoiteesta.
Karkit oli hyviä (puolet jäljellä :D) ja pussukoille hymähdin, kun juuri olen entisiä saanut pikkuisen vähemmäksi käytettyä :p. Kyllähän noita ilomielin toki testaa!

Tällainen oli tämä sydäntalven boksi!
Kyllä mä ihan tykkäsin tästä, mutta ehkä viime kuun boksista pidin enemmän. Nyt ehkä tuli taas enemmän suoraan varastoon meneviä tuotteita eli eivät pääse heti testiin. Tää nyt vaan on tällaisen kosmenarkkarin ikuinen ongelma, eipä sille mitään mahda :D. Täytyy vaan yrittää varastoja käyttää pienemmäksi, joka on helpommin sanottu kuin tehty :p.
Miltäs teidän silmiin näytti?

Ja sitten vielä lisää plussia eli JOIK-kalenteriluukut!
8.luukusta tuli Vanille Et Noisette Scented Sachet tuoksuhelmipussi (MyLookissa 7,20e/30g).
Jeeee, yksi tuote vähemmän listoilla :D. Tykkäsin siis ja tykkäsin toki muutenkin, kylppärin oveen lähti roikkumaan, kun kissojen hiekkalaatikko on siellä, joten jos tämä toisi vähän parempaa tuoksua (ja varsinkin kun Siiri ei ole pitkään aikaan enää juurikaan tehnyt isompaa tarvetta laatikkoon, vaan kylppärin lattialle...).

Eilen luukusta paljastui 10ml minikokoinen Silky Facial Serum kasvoseerumi (19,90e/30ml).
Kaikki seerumit ovat tervetulleita, varsinkin näin talviaikaan! Pakko oli kuitenkin laittaa tämä odottamaan, koska mulla on avattuna jo muutama minikokoinen seerumi, pitää ne siis käyttää ensin pois :).
Innolla odotan tätä kuitenkin, tässä minikoossa oli kuulapää eli varmasti on tosi kiva käyttää ja levittää kasvoille ^_^.

Tänään luukusta tuli noin 30g näyte Luxurious Citrus Bathmilk kylpymaitojauheesta (13,50/380g).
Olin todella iloinen tästä, sillä voin testata tämän jalkakylvyssä ja jos totean hyväksi, niin voin sitten ostaa täysikokoisena, kun kellariremppa on valmis ja kylpyamme on saatavilla :D.
Tosin tuolla MyLookin sivulla ohjeessa lukee, että 3-4 lusikallista laitettaisiin kylpyveteen vain :o. Sehän olisi varmaan sitten tuo 30g?! Tuntuu jotenkin yllättävän vähäiseltä ammeeseen laitettuna!
Nooh, katsotaan siis, millainen on :).

Eipä tässä tämän kummempia!
Huomenna voisin seuraavaksi kirjoitella elevenin tilauksen tänne :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Piti tulla nyt tänne kirjottamaan kun tässä viime kauneusbokseja käyn läpi, niin tuo Bio2Youn kasvovoide on ollut itelleni aivan täydellinen!!! Rakkautta ensi kokeilulla. :D Mullakin on todella katastrofi kasvovoiteiden suhteen enkä niitä oo edes pitkään aikaan käyttäny, mutta en malttanut olla kokeilematta pari kertaa tuota voidetta... :'D Ja se oli siis kuin mulle tehty ja nimenomaan tähän talveen ja kylmimpään aikaan, 10+ arvosanaksi! En ees voi tarpeeksi kehua! Täytyy pitää mielessä tuo JOS joskus elämässä tulee vielä tarve ostaa kasvovoide... :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, onko se sulla siis hyvin kosteuttanut kasvoja? Onko meikin alla käyttäytyny hyvin?
      Noh, aikaisintaan ensi talvena pääsen kokeilemaan, nytkin jo alkaa kosteuttavammat voiteet vähitellen tehdä sen, että otsasta puskee rasvaa mulla :p. Joutuu alkaa miettimään rutiineja uudelleen kevättä kohti!

      Poista
    2. On kosteuttanut tosi hyvin! Eikä oo yhtään niin paksu ku oisin luullu, ainakaan kylmillä keleillä ku oon käyttänyt. :D Oon käyttäny vaan yövoiteena, päivällä en varmaan ees kokeilis. En oikeen muutenkaan käytä kasvovoidetta päivällä, enkä etenkään sillon ku meikkaan. :/ Tiedän, ei oo hyvä juttu! Mulla vaan kasvot hikoo miljardi kertaa enemmän jos on voidetta naamassa ja se ahistaa niin paljon etten pysty hereillä käyttää voiteita... :/ :'D Ja sit jos on puuteria naamassa ni ne on lähteny max. tunnissa pois jos alla on voidetta.

      Voi olla et toi alkaa sulla sit olla jo liian tuhti tähän kevääseen. :)

      Poista
    3. Aaaa, aivan!
      Siinä tapauksessa täytyy katsoa, kokeilisinko yökäyttöön tuota jossain vaiheessa!
      Pitää kuitenkin ensin vanhempia purkkeja käyttää pois :).
      Huii, mä en pystyisi ilman rasvaamista kuitenkaan olemaan :D. Posket varsinkin tarvitsee kosteutusta!
      Mähän siis kerrostan nyt tuotteita, hoitovettä, seerumiä/öljyä ja viimeisenä kasvovoide :D. Ihme kyllä kasvot ei ole ihmeemmin rasvoittuneet (tai lähinnä otsa), toki kesällä ja ilmojen lämmettyä voi olla eri asia :p.

      Poista

Suositut tekstit