lauantai 3. helmikuuta 2018

Tammikuun viimeiset ja JOIK-kalenterin 3.luukku

Sainpas itseäni niskasta kiinni, joten tässäpä tulisi tammikuun viimeisten loppuneiden satsi, jotka menevät voiteiden puolelle!

Tämän 5ml näytekoon Avéne XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cream voiteesta sain käytettyä käsirasvana ja viimeisellä kerralla levitin loput sääriin.
Tämähän tuli Joulukuun Bette Boxista.
Olisi pitänyt vähän tiiviimmin ja säännöllisemmin käyttää käsillekin, mutta kun oli 3 muutakin käsivoidetta samaan aikaan käytössä, niin tämän tehot jäi vähän epäselväksi...
Mun pureskeltuihin kuiviin kynsinauhoihin ei yksinään riittänyt ainakaan kovin pienellä määrällä, varmaan olisi pitänyt useampi "kerros" laittaa, että olisi hyödyn saanut.
Tällaiset mininäytteet ovat hieman turhia, kun ei näistä riitä paljoa kokeiltavaksi, 20-30ml pullot olisivat parempia.

No sain kuin sainkin myös ihan kropparasvan käytettyä, joka oli tämä 50ml minikokoinen Hugo Boss Jour Pour Femme Perfumed Body Lotion. Tämä on tullut jo Syyskuussa 2013 Livboxista, jossa oli myös kyseinen tuoksu hajuvesinäytteenäkin, mutta hajuvedestä en tykännyt.
Pelkäsin, että tämä kroppavoidekin olisi ollut liian voimakkaan tuoksuinen, mutta onneksi se ei sitten ollutkaan! Ei tuoksu mun lemppariksi yltänyt, mutta ihan kropalle käytin tämän rasvan ja yllätyin myös kosteutustehosta! Kivan pehmeän ihon jätti.
Jos tällä koostumuksella saisi jonkun muun tuoksuisen voiteen, niin voisin ostaa käyttöön :D.

Tämän näköinen pullo lähti sitten seuraavaksi käyttöön!
Käytän myös samalla saamaani TBS:n vadelma-voita, lähinnä säärille tässä vaiheessa. Saa noita vanhoja voiteita nopeammin käytettyä pois, kun muulle kropalle käyttää, mutta ei myöskään tuo avattu TBS ehdi vanheta kovin kauaa kaapissa :).

Sitten sain myös käytettyä käsirasvoja vähemmäksi!
Ensiksi loppui olohuoneessa pitkään käytössä ollut 100g Lush Handy Gurugu Hand Cream.
Tuoksultaan tämä oli sellainen... hmmm... ehkä kukkainen, mutta makeutta oli myös seassa muistaakseni vaniljan muodossa.
Tämäkään tuoksu ei lemppariksi yltänyt, mutta ihan miellyttävä oli käyttää.
Kosteutustehot ei tuntunut aivan riittävän talveksi, piti pari kertaa laittaa ja siltikin tuntui, että tämä lähinnä pehmitti kädet, ei niinkään kosteuttanut. Sama ongelma siis, mihin olen tormännyt niin useiden käsivoiteiden kanssa...
Kesäajalle tämä olisi varmasti riittävä.
Ei varmaan hetkeen tule hankittua uudelleen, jo ihan varastojenkin takia :).

Olohuoneessa törröttää nyt tämä hurja 300ml (vai 250ml?) törppö Dermosilin lakritsi-käsirasvaa!
Saa nähdä, ehtiikö tuoksuun kyllästyä jossain vaiheessa, tosin onneksi aikaa tulee vietettyä paljon myös täällä yläkerrassa, jossa on oma rasvansa :).
Tulee vaihtelua, samoin kun töissäkin on oma voide käytössä.

Sain myös toisen käsirasvan kulutettua, joka oli tämä 45ml minikokoinen TonyMoly Magic Food Banana Hand Milk.
Tämä oli käytössä sitten täällä yläkerrassa työpöydällä :).
Tuoksu oli aivan ihana, selvä makea banaani <3.
Ja onhan tuo pakkaus aivan mahtava myös :D.

Hoksasin kerrankin ottaa kuvaa koostumuksesta, joka ei nimestään huolimatta ollut maitoa, vaan tuollaista suhteellisen kiinteähköä voidetta.
Harmi vaan, ettei tässäkään kosteutustehot riittäneet ollenkaan talven korppukäsille.
Jouduin laittamaan tätäkin melko paljon käsiin ja siksi tämä varmaan loppuikin näin "pian".
Tuoksun takia voisin kyllä joskus ostaa uudelleen vaikka kesäksi.

Tähän työpöydälle on sitten lähtenyt käyttöön saman merkin käsivoide 30g minikoossa ja persikan tuoksuisena sekä mallisena :).

Ja sitten viimeisenä taas luukkua, eli JOIK-kalenterin 3.luukusta tuli 50ml minikokoinen Cleansing & Softening Rasberry Bon Bon Shower Oil suihkuöljy.
Jeeee, tämän pääsee taas suoraan testaamaan suihkussa :D. Olen pikkuhiljaa alkanut lämmetä myös näille suihkuöljyille, kun on päässyt testailemaan eli ilomielin myös tämänkin kokeilen ja käytän.

Kävin tänään siellä kaupungillakin ja ostin yhden kuivashampoon! En kuitenkaan päätynyt Batisteen, vaikka se olikin jo kädessä :D. Tarjouksia en nähnyt isommin ja en väen paljouden takia jaksanutkaan kauaa Sokoksella kiertää. Onneksi ei tullut enempää ostettua, kun olen jo elevenille laittanut muutaman purkin ostoskoriin odottamaan :D.
Paljastan tämän ostoksen sitten myöhemmin, kunhan päästään Helmikuun kimppuun, huomenna vielä vuorossa Tammikuun yhteenveto :).

Nyt voisin lähteä katsomaan, uskaltaisinko ja osaisinko sytyttää takkaan tulen, täällä näytti olevan huikeat vajaa +16C lämmintä :D. Pelottaa vaan ihan sairaana, että palohälytin alkaa huutamaan ja kissat (minä mukaan lukien) saa siitä sydärin, enkä yllä sitä hälytintä sammuttamaan -.-
Pari kertaa on näin käynyt, Mr.Insinööri tosin silloin lämmitti takkaa, kun se lisäsi sinne puita ja se jotenkin pyörittikin savua sisään päin, kun luukun aukaisi...
Kauheat traumat tuosta sitten jäänyt, vaikka mun ei tarvitsisikaan muuta kuin laittaa vaan se ensimmäinen yksi satsi sinne ja antaa niiden olla...
Noh, katsotaan rohkaistunko sytyttämään, ainahan puut voi sinne valmiiksi laittaa :p.
Onneksi kynttilöitä voi polttaa (ja niitä oon laittanutkin palamaan), niin ne eivät ole saaneet palohälytintä huutamaan :D.

Palataan siis asiaan, jos en onnistu polttamaan taloa ensin ;D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit