perjantai 2. helmikuuta 2018

Pitäähän sitä kroppaakin kuoria (ja JOIK-luukku nro2)

Tuttuun tapaan, kuten otsikkokin sanoo, kului myös tammikuussa vartalokuorintoja loppuun.
En kuitenkaan saanut aivan tavoitettani täyteen, kun tuli paljon käytettyä myös kuorintahanskoja, mutta onhan se parikin purkkia eteenpäin!

Loppuneet olivat "yllättäen" joulukalentereiden minituubeja. Ensimmäisenä loppui 70ml Rituals... The Ritual of Sakura Organic Rice & Cherry Blossom Softening Rice Scrub, joka tuli siis Rituals... joulukalenterista.
Hieman epäillen suhtauduin tähän, koska ajattelin riisin olevan hellävaraisempaa kuorintana, mutta jälleen olin väärässä!
Toki, aina voi olla lisääkin kuorivuutta mulle, joka tykkää raapivuudesta, mutta kohtuullisella annostuksella tämä toimi oikein kivasti. Muistaakseni 3-4 kertaan riitti mun annostuksella.
Tuoksukin oli miellyttävä, makean kukkainen, vaikkei lemppariksi yltänytkään. Tämä ei myöskään ollut niitä "öljyisen tunteen" jättäviä kuorintoja, mutta tuntui silti hieman kosteuttavan ihoa.
Voisin joskus ostaa täysikokoisenakin käyttöön vaihteluksi!

Ritualsin perään sain käytettyä tämän elevenin kalenterista tulleen 50ml Decléor 1000 Grain Body Exfoliator kuorinnan.
Tästä oli samantyyppiset mietteet, mutta hyvin tälläkin oli kuorintatehoja! Myös tästä riitti 3-4 käyttökertaan.
Tämä on kuitenkin sen verran kallista, että tuskin tulee omalla käytöllä tähän laitettua niin paljoa rahaa, 2 kertaa halvemmalla löydän yhtä hyviä ja jopa vielä parempiakin kuorintoja.
Kiva tätä oli kyllä kokeilla!

Ja tähän loppuun JOIK-kalenterin 2.luukun sisältö, joka oli 30ml Moisturising Day Cream päivävoide.
Tätä saa 50ml koossa hintaan 17,90e MyLook-nettikaupasta, mutta laskin tämän täysikokoiseksi listoihini, kun on myös 30ml normikokojakin joskus kasvovoiteista olemassa :).
Tätä en nyt aukaise ja testaa vielä, vaan pullo menee jonoon :D.
Silti odotan mielenkiinnolla käyttöä, kun merkistä ei ole paljoa kokemusta :).

Todennäköisesti huomenna kirjoittelen viimeiset tammikuun loppuneet tänne ja varmaan se yhteenveto tulee sittenkin omana postauksenaan :D.
Nyt lähden tv:tä katselemaan hetkeksi, kun hartiat meinaa jumittaa tosissaan!
Palataan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mie käytin myös tuon kuorinnan ja oli yllättävän kiva! Tuoksu ei ehkä omaan nenään ollut kovin mieluisa, mutta käytti kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ritualsin? :)
   Joo, itselläkin kukkaiset tuoksut aika poikkeuksetta tökkii, mutta ilmeisesti riisi toi siihen enemmän pehmeyttä, niin pidin tuoksua ihan miellyttävänä. Ja kirsikankukka on ehkä niitä harvoja kukkaistuoksuja joita siedän parhaiten :D.

   Poista

Suositut tekstit