torstai 11. lokakuuta 2018

Bette Box Lokakuu 2018

Heipsan!
Nyt on viimein muutamaksi päivää stressi hellittämässä, kun sain viimein eilen lähetettyä ohjaajille viimeisen jäljellä olleen kappaleen väikkäristä!
Täytyy sanoa, että aika kauheaa tekstiä siitä 3 sivusta tuli, kun epätoivoisesti väänsin sitä iltaisin/öisin ja yritin ymmärtää kaikkia geenejä, proteiineja, niiden reaktioreittejä ja vaikutuksia käytettäviin lääkkeisiin ja lääkkeiden sivuvaikutuksiin ja äääää!! Aivot meinasi sanoa poks toissa iltana ja itkuakin meinasin alkaa vääntämään siinä samalla kun tuntui, ettei vaan tajua mitään, eikä mikään mene enää aivoihin perille asti...
Noh, täytyy kerätä nyt voimia tässä ensi viikkoa varten, kun saan ehkä ohjaajien kommentit koko höskästä.
Ja huomenna olisi jälleen työkaverin väitös ja illalla karonkka-bileet, jälleen varmaan pienessä ahdistuksessa menee päivä, kun kuvittelee itselle tuon tilanteen ja kun se ehkä on taas yhden askeleen lähempänä... Hyhh :p.

Mutta nyt otsikon aiheeseen!
Syyskuun Bette on mulle ilmeisesti lähetetty uudelleen, mutta jostain syystä sitä eivät voineet lähettää merkitsemääni pakettiautomaattiin... Tämä Lokakuun boksi tuli siihen automaattiin kyllä ilman ongelmia toissa päivänä...
Eli nyt sitten tuli vähän eri järjestyksessä boksit!

Bettehän ilmeisesti uudisti Syyskuussa tätä korttia?
Nyt on hieman hankala kuvata kortin tuoteselitykset, kun se on "tarinan" muodossa, niin täytyy alkaa kuvaamaan vaan pelkät tuotteet :).
Lokakuun teemana taisi olla rentoutuminen.
Mä myönnän, melkein purskahdin itkuun, kun avasin boksin pikaisesti siinä ahdistuksen ja kirjoittelun keskellä ja luin tuon lapun (kertonee jotain stressin tasosta...).
Tuo sanoma pitäisi kyllä muistaa nyt tulevina päivinä ja viikkoina (ja oikeastaan koko ajan)!
Osui ja upposi siis!

Sisältö näytti sitten tällaiselta.
3 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta sekä 4 näytettä.
Ihan jees!

Yksi meikkituote löytyi, joka oli tämä Manna Kadar LipLocked Priming Lip Wand, Merlot huulikiilto/puna (ovh. 24$/2.5g).
Katsoin sävyn ja päätin olla avaamatta, on liian tumma mun makuun. Tämä lähti suoraan eilen työkaverille, joka on huulipuna-addikti ja tykkää käyttää värikkäitä punia :). Meni siis parempaan käyttöön!
Muuten olisi kyllä ollut itsellenikin mielenkiintoinen tuote!

Toinen täysikokoinen oli tämä Herbina Kevyt Kasvovoide (ovh. n. 5e/50ml).
Nouuuu, just jälleen kun oon saanut yhden voiteen ja muutaman näytepussin vähemmäksi, niin taas tulee boksissa täysikokoinen naamarasva...
Tämäkin jää siis avaamatta ja lähtee varastoon odottamaan käyttövuoroaan, joka on ehkä joskus 1-2v päästä...

Kolmas täysikokoinen tuote ei ollut kosmetiikkaa, vaan yllättäen hygieniatuote eli o.b. ProComfort Tampon tampoonipaketti (ovh 3,07e/16kpl pkt).
Ööööhh... En nyt oikein tiedä tästä, en käytä tampooneja, tosin nyt on varmaan kokeiltava ja käytettävä tämä paketti... En halua hukkaankaan heittää...
Mielestäni olisi voinut olla tämän tilalta vaikka intiimipesuaine tai vastaava. En tiedä, kuuluuko kuukautissuojat kosmetiikkaboksiin...

Ensimmäinen minikoko oli tämä 15ml Lumene Ajaton Nordic Ageless Radiant Youth Pressed Serum tiivistetty kasvoseerumi (ovh n. 50e/50ml).
Hinta oli lapussa väärin (17,90e), esim. Kicksin sivuilla normaalihinta oli 49e, mutta tällä hetkellä oli tarjouksessa reilu 39e.
Tämä oli todella kiinnostava, seerumit ovat aina tervetulleita, varsinkin nyt talven lähestyessä!
En kuitenkaan tätä(kään) voi vielä avata, pakko nyt käyttää käytössä olevat sekä muutama vanhempi ensin pois.

Viimeisenä sisältötuotteena oli 30ml minikokoinen Natura Siberica Taiga Daily Protection Hand Cream käsivoide (ovh 5,90e/75ml).
Merkkiä en ole koskaan käyttänyt vielä ja käsivoiteita alkaa nyt kulua taas enemmän eli ilolla tämän otin vastaan!
Katson, otanko tätäkään vielä tässä kuussa käyttöön, kiinnostaisi kyllä :).
Tämä olisi voinut ennemmin olla täysikokoinen ja tuo Herbinan kasvorasva minikoko...

Näytteinä oli sitten nämä:
* 1ml Kenzo Flower by Kenzo EdP
* 1.5ml Lumene Kaunis Invisible Illumination Instant Glow Fresh Skin Tint, Universal Medium sävyvoide
* 5ml Novexpert Expert Vitamin C Exfoliator kasvokuorinta
* 5ml Novexpert Expert Exfoliator Novexpert Hyaluronic Acid Repulp Mask kasvonaamio

Kenzo menee vessatuoksuksi, tuo on tainnut olla jo parikin kertaa aiemmin boksissa :/. Ei sovi mulle käyttöön, liian kukkainen.
Muut vaikutti myös mielenkiintoisilta, varsinkin Novexpertin tuotteet. Katsotaan, milloin ehdin kokeilla ne :).
Tällainen oli boksin sisältö, mitä te tykkäsitte?
Mä kyllä kaiken kaikkiaan pidin tuotteista, vaikka yksi lähtikin jo eteenpäin ja parista tuotteesta nurisinkin :D. Hyvä fiilis jäi silti!
Nyt jään jännittämään, saanko mä sen Syyskuun boksin vihdoin vai minne se seikkailee tällä kertaa...
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti on ollut jo helpottuneempi fiilis. <3 Ja toivottavasti saat pian syyskuun boksin! Jopas on ollut epäonnen boksi... Ja vaikee täyttää se kyselylomakekin! (oon katkera ku ite vaan iha unohdin täyttää syyskuun kyselyn :D).

    Joo boksi oli kiva, itelleni ihan uusia tuotteita! :) Sain saman sävyisen huulikynän ja mulle just paras sävy. <3 (vaikka onhan noita sävyjä jo ennestään...) Kasvovoide ihan ok, mut mun mielestä vähän liian kevyt tähän vuodenaikaan vaikka rasvoittuvalle iholle onkin... Jotenkin jo tossa nimessäkin "kevyt" ei ehkä tuu mielee lokakuun boksiin... :'D Tamponit vähän myös ihmetytti ja arvasin et nousee älämölö. :D Muuten ok mut itseä vähän mietitytti että ois ollut edes asettimellisia (tai EDES Vuokkosten uusia luomupuuvillaisia), koska nuo on jotenkin vähän säätämistä ja ite päässy just eroon omistani... :'D

    Seerumi ja käsivoide huippukiinnostavia! Tosin käsivoide tuoksuu ihan hampulle, siis huonommalla tavalla kuin esim. TBS:n hamppuvoide, niinkun yrttisemmältä, niin se on vähän huono puoli. Mut ei se nyt menoa haittaa. :D

    Näytteet oli tosi jees myös! Tykkään kyllä tosta Kenzosta vaikka sitä on jo monesti tullu... Jos se on sulla vielä marraskuun lopussa ni voithan sä sen vaikka mulleki lähettää vaihtarina postissa jos tuon sulle Puolasta jotain. ;) Sit voi postikulut vähentää siitä mun diilauksesta. En oo viel matkalaukkua varannu mut luulen et varaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku se oliki mun toiselle kaverille jolle lupasin alustavasti kattoa kosmetiikkaa Puolasta. :DDD Mut joo oli sunki kanssa näemmä puhetta, ainaki tosta Skinfoodista. :'D

      PS. Ziaja on puolalainen merkki et sitäki saa varmaan superhalvalla... ;)

      Poista
    2. En tiedä onko niinkään helpottunut fiilis, kun koko ajan pyörii mielessä, että millonhan saan ton kirjan esitarkastukseen... Kun se sinne lähtee, niin sitten voin ehkä oikeasti rentoutua ja keskittyä muuhun hetkeksi :p.
      Vielä en ole kommentteja saanut, joten suurella todennäköisyydellä ei taida ehtiä tässä kuussa esitarkastukseen, kun se pitäisi ehkä kielentarkastuksessakin käyttää ensin :/... Nooh, päivä kerrallaan, ei se muu auta!

      Eilen tuli viesti, että boksi on haettavissa :D. Täytyy katsoa, ehdinkö ja jaksanko tänään sitä hakea!

      Mä ehdin jo vessatuoksuksi suihkia ton Kenzon, eilen sekin loppui :D.
      Ja jos tosiaan tota Skinfoodia löytyy, niin sitä voisit katsoa sit reissusta ^_^.

      Poista

Suositut tekstit