keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Holy Grail kasvojen puhdistusvoide löytynyt, mutta...

Heipsan taas!
Oon jälleen vältellyt koneella istumista viime viikonlopusta asti, sillä korvat alkoi voimakkaasti tinnittämään ja niska-hartiaseutu meni aivan jumiin... Joka päivä oon vaan odottanut huimauskohtausta, jota ei vielä ole tullut (vaikka tuo tinnitys on sitä ennakoinut)... En tiedä helpottaisiko oloa, jos se vaan nyt tulisi, koska olo on tosi tympeä :(.
Päätin kuitenkin aloittaa näiden loppuneiden esittelyjä, kun pystyn tässä sohvalla istuessa läppärillä naputtelemaan.
Sain myös tänään haettua sen Syyskuun Bette Boxinkin, joten senkin yritän tänne saada jossain vaiheessa! Nyt on kuitenkin pakko mennä hetki näillä lyhyemmillä postauksilla.

Mulla on jo useita tuotteita ehtinyt loppua, mutta otin syystä esittelyyn tämän eilen loppuneen 100ml Skinfood Black Sugar Perfect Cleansing Balm kasvojen puhdistusvoiteen.
Siis tämä oli tähän mennessä käyttämistäni puhdistusaineista (kaksoispuhdistuksen 1.vaiheen putsareista) paras!
Olomuodoltaan tämä oli sellaista valkeaa/läpikuultavaa voita/balsamia.
En hoksannut kuvata, mutta purkissa oli välikansi ja sen päällä pieni spaatteli, jolla oli helppo ottaa ja levittää tuota balmia.
Käytin tätä siis kuivalle iholle levittäen ja pyöritellen sekä silmämeikille. Lämmön vaikutuksesta suli öljyksi iholle, mutta siitä huolimatta veden kanssa muuttui maitomaiseksi ja huuhtoutui todella mahtavasti pois iholta ihon jäädessä vain mukavan pehmeän tuntuiseksi. Vähän toki siinä pyöritellessä silmät sumeni hetkeksi, mutta ei tämä kirvellyt yhtään.
Kaikki silmämeikki lähti täydellisesti pois, eikä tarvinnut erillistä silmämeikinpoistoainetta enää.
Tämän jälkeen pesin normaalisti 2.vaiheen putsarilla vielä ihon, mutta ei kyllä sitäkään olisi tarvinnut tehdä.
Yksi miinus tässä on: tätä on saakelin vaikea saada ja viime viikolla Marisa informoi, että SkinFood on mennyt konkkaan!!
Tämä on just niin tätä!!!
Yritin tuossa aiemmin päivällä googlettaa, mutta vain parilta nettisivulta (toinen korealainen ja toinen brittiläinen) sekä parilta ebay-myyjältä löysin tätä vielä myynnistä. Sitten oli muutamalla Sephora-sivustolla eli olisikohan paikan päällä Sephora-liikkeissä vielä myynnissä...
En tiedä, mä haluaisin tätä jemmaan muutaman purkin, että voisin rauhassa etsiä korvaavaa tuotetta (taas uudelleen)...
Varmaan myös turhaa tituleerata tätä HG-tuotteeksi tuon takia, mutta kun tämä oli just niin täydellinen...

Noh, korvaavan etsintä alkaakin heti, kun olin kaappiin tilannut tämän Avonin version.
Katsotaan, voisiko tämä olla yhtä ihana!
Ja pliiiss, jos teille tulee vielä tuota SkinFoodin versiota vastaan netissä jostain luotettavalta sivulta, niin vinkatkaa mulle! Ja toki saa mulle vinkata kaikkia samantyyppisiä tuotteita myös!
Kyllähän mä jo puolivakavissani mietin Paypal-tilin tekemistä ja sinne ebay-maailmaan syventymistä vihdoin ihan vaan tuon putsarin takia...

Tällaista siis tänne tällä kertaa!
Mä toivottavasti pian taas jatkan postailua :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit