torstai 18. lokakuuta 2018

Ziaja Goat’s Milk Moisturising Day Cream

Heipsan!
Nyt olisi seuraavan loppuneen esittelyn vuoro :).

Ei vaan taaskaan tunnu yhtään erävoitolta, vaikka sain tämän 10ml minikokoisen Ziaja Goat’s Milk Moisturising Day Cream päivävoiteen käytettyä, kun nyt Lokakuun Bettestä tuli taas täysikokoinen ja lisäksi Syyskuun boksista tuli 15ml kasvovoide...
Tämä Ziajakin on yllättäen tullut jo tasan vuosi sitten, Lokakuun 2017 Bette Boxista...
Luulin ennuste-postauksessa, että tämä kestää vielä pitkään, kun kyseinen purkki vaikutti syvältä, mutta heti seuraavalla käyttökerralla tulikin pohja näkyviin. Hieman "tuhlausta" mielestäni tuo purkin koko, kun vain puolet on voide-käytössä...
No itse voiteesta sitten tykkäsin todella paljon!
Optimaalinen käyttöaika olisi tosin ollut varmaan keskitalvella, mutta kyllä tämä oli näin vähitellen kuivumaan alkaneelle iholle hyvä meikin alle, kunhan muisti laittaa vain ihan pienen (herneen koon) määrän.
Tuoksu jännitti itseäni ennen purkin aukaisua, mutta onneksi se olikin yllättävän hento, aika voidemainen!
Kuten tuossa boksipostauksessa sanon, niin täysikokoinen tuubi odottaa vielä käyttöään, mutta en nyt tässä muista, ovatko nämä täysin samoja ja identtisiä, vai onko jotain eroja.
Mielenkiinnolla käytän varmasti sen tuubinkin, mutta jälleen kerran totean, että tuskin itse ehdin ostamaan täysikokoisia uudelleen, siitä tuo Bette taitaa pitää huolen :p.

Nyt päätin ottaa sitten käyttöön tämän vähän vanhemman Bettestä (tai olikohan jopa Livboxista) tulleen Acon kasvovoiteen. En muistanut ottaa kuvaa, mutta päätin ottaa tuonne kylppäriin myös vastatulleen toisen Ziajan minikokoisen oliivi-version, jota käytän myös.
Pitää katsoa, mihin suuntaan ihon kunto menee tässä ja millainen sää tulee olemaan tulevina viikkoina ja kuukausina. Se siis sanelee, mitä voiteita tulee käytettyä ja toki yritän myös kertyneitä näytepussukoitakin saada edelleen vähemmäksi.

Milloinhan mä pääsen näiden kasvovoiteiden (oli sitten päivä-, yö- tai 24h-voiteita) kanssa voiton puolelle, siis niin että voisin oikeasti hyvällä omalla tunnolla ostaa aivan itse jotain... Sitä päivää odotellessa!
Palaillaan taas seuraavan loppuneen kanssa asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Miulla on sellainen ongelma, että päivävoiteita löytyy jemmoista, mutta yövoiteita ei :D Piti kuule ihan vartavasten ostaa yövoide! :'D

    Sain viime vuoden TBS kalenterista tulleen yövoiteen viimein loppuun, kyseinen tuote antaa kyllä rahoille vastinetta riittoisuudellaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, tuo ois kyllä niin kiva tilanne, että saisi ostaa luvan kanssa kasvorasvaa :D.
      Mulla ennen ei ollut yövoiteita, mutta nyt niitäkin on hiljalleen kertynyt, samoin 24h voiteita, joita voi käyttää niin yö- kuin päivävoiteina :D.

      Poista
  2. Mä oon tainnut kans joskus törmätä tuollaiseen Ziajan kaltaiseen 'huijauspurkkiin' =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieman kyllä ärsyttää tuollaiset huijauspurkit :D.

      Poista
  3. Puolassa on kuule varmaan aika halpaa Ziajaa. ;) :D Niin ja ostin lennolle nyt myös matkalaukun, ni ei tarvii välittää nesterajoista! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä houkuttele :D.
      Pitää katsoa, onko mulla varaa edes mitään halpaakaan pyytää sieltä, remppakustannuksia tullut nyt aika reippaasti ja Neffikin pitäisi eläinlääkärissä käyttää :p. Pitää viestitellä!

      Poista

Suositut tekstit