sunnuntai 27. tammikuuta 2019

Kat von D Lock-it Powder Foundation

Hellou!
Tällä kertaa esittelyssä olisi vain yksi loppunut tuote!

Nyt on kulutettu tämä 9g Kat von D Lock-it Powder Foundation, 46 Light meikkipuuteri, jonka diilautin Marisalta jo vuonna 2016 :D.
Tämä oli tosiaan vaalein sävy, mitä oli tuolla Köpiksen Sephorassa tuolloin tarjolla ja kuten tuossa postauksessa sanoin, niin hitusen liian tumma oli mun ihosävylle, mutta ei ollut ihan mahdoton ero onneksi.

Nämä kuvat (salamalla) olin ottanut jo tuolloin 2016 joulukuussa :D.
1.kuvassa on näin kuvasta katsottuna oikealla puolella KvD Lock-it Powder Foundation meikkipuuteri.
2.kuvassa meikkipuuteri on molemmilla puolilla.
3.kuvassa olen laittanut päälle Laura Gellerin Baked-meikkipuuterin Porcelain-sävyssä sekä NYXin HD-irtopuuterin.
Laura Gellerin meikkipuuteri on taas ollut hivenen liian vaalea mun iholle, niin näitä kahta oli hyvä käyttää yhdessä :).
4.kuvassa on sitten muut meikit ja esim. TBS:n aurinkopuuteri, muita en ollut nimeltä merkannut, enkä tosiaan enää 2v taakse muista meikkirituaaliani silloin :D.

Tykkäsin kyllä tämän KvD:n meikkipuuterin tuomasta peittävyydestä varsinkin nyt, kun poskiin on ilmaantunut finnejä. Tasoitti myös ihonsävyä ja oli tosi riittoisaa.
Mustia silmänalusiani ei totutusti saanut tämäkään yksinään peittoon, mutta nykyään onnistun hieman paremmin tuossa peitossa kuin tuolloin pari vuotta sitten.

Siihen kysymykseen, että ostaisinko/diilauttaisinko tätä uudelleen, niin laadun puolesta voisin kyllä mieluusti käyttää lisää.
Kuitenkin mua on alkanut arveluttaa KvD:n arvot ja mitä myrskyjä hänen joistakin some-julkaisuistaan on tullut vuoden sisään, esim. mielipiteet rokotuksista, niin en tiedä haluanko enää tukea henkilöä, jolla on niin erilaiset mielipiteet kuin itselläni ja mitä itse olen tutkijana oppinut...
Ei mulla tosin olekaan KvD:n tuotteita muita kuin nuo 2 mono-luomiväriä, jotka diilautin meikkipuuterin kanssa samaan aikaan, sekä Highlighter-paletti. En roskiin heitä tietenkään niitä, vaan aion normaalisti kuluttaa ne.
Uusia tuotteita en sitten varmaan tule enää hankkimaan, niin paljon kuin muutamat tuotteet kiinnostaisi kokeillakin :/.

Meikkipuuterit ovat olleet kyllä helppoja käyttää, kun on voinut tehdä pohjan istuen meikkipöydän ääressä, eikä tarvitse rampata alakerrassa käsien pesulla. Tosi vähän oon viime kuukausina käyttänyt nestemäisiä meikkivoiteita juuri kyseisen syyn takia ja kun kylppärin vessassa joudun lavuaarin päällä makaamaan, jos peilistä haluan jotain nähdä :p.
Toki pakko niitä nestemäisiä on nyt alkaa käyttämään, kun tuubeja löytyy laatikosta niin jättimäinen määrä... Pitäisi vaan saada ratkaistua tuo käsien sotkeutumisongelma, että voisin meikkipöydän ääressä sen tehdä.
Kumpihan olisi "ekologisempaa": ostaa miselli-/ kasvovettä ja kostuttaa niillä talouspaperia vai ostaa meikinpuhdistusliinoja ja niillä putsata kädet enimmistä sotkuista...? Toki nyt löytyisi kasvovettä kyllä ennestään eli ei tarvisi ostaa lisää tällä hetkellä ja halvemmaksi varmaan tulisi tuo kasvovesi-talouspaperi-kombo :). Vaihtoehto on toki jatkaa hyötyliikuntaa ja rampata portaita edestakaisin :p.
Vaikeita elämän päätöksiä :D.

Oukkei, seuraavaksi tulee taas isompi satsi tuotteita esittelyyn! Katsotaan, jos huomenna saan postausta jälleen tehtyä.
Huominen tosin on aika ratkaiseva päivä monelta osin, joten jää nähtäväksi, miten henkiset voimat riittää vielä kosmetiikkahömppään.
Palataan kuitenkin pian asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit