maanantai 7. tammikuuta 2019

Vuoden alun melko köyhät ennustukset

Heipsan ja hyvää uutta vuotta!!
Päätin tarkoituksella pitää muutaman päivän hiljaiselon, kun tuli taas niska-hartiavaivoja. Remontti on myös vähän edennyt, eilen saatiin kylppärin lattialaattojen saumat tehtyä ja mulla on sen jäljiltä peukalo lähes tunnoton :D. Mikä lie lihas tai hermo mennyt täysin jumiin :p.

Mutta niin, mä otin nämä ennustekuvat jo viime viikolla, mutta ne masensi mut sen verran, ettei tullut kummoista inspiraatiota kirjottaa... Todella onneton määrä taitaa tässä tammikuussa purkkeja loppua :(.

Tässä on kaikki kasvoihin liittyvät, mitä löysin. Tosin hoksasin, että pari tuotetta unohtui eli ne pitää laskea mukaan.
Jälleen siellä tuttuja purkkeja roikkuu mukana, mutta myös jotain uutta!
Tuosta Valo-sy-voiteesta en tiedä yhtään, paljon tavaraa on jäljellä. Kuitenkin aloin käyttämään sitä samoihin aikoihin viime kuussa loppuneen Mossan sy-voiteen kanssa, niin epäilisin senkin olevan jo vähissä.
Huulirasva loppuu ihan varmasti, nyt jo kynnellä kaivan jämiä eli kauaa en enää sitä tee :p.
Katsotaan, laitanko tuon ripsarin viimein vaihtoon tässä kuussa, vaikkei se ainakaan vielä osoita kuivumisen merkkejä.

Ja tässä sitten onneton määrä kroppa- ja hiustuotteita...
Ehkä olisin tähänkin voinut ottaa mukaan pari hiustuotetta (täysikoko ja mini), joita oon nyt ahkerasti sittenkin alkanut käyttää...
Noh, näiden uskon kaikkien loppuvan tässä seuraavan 3 viikon aikana!

Lähden siis kokeilemaan, jos saisin kaiken kaikkiaan 11 täysikokoista ja 12 minikokoista tyhjenemään. Pari kertakäyttötuotetta olenkin jo käyttänyt eli aivan tyhjin käsin ei olla enää loppuneiden kanssa :).
Seuraavaksi voisin esitellä sen Colourpopin tilauksen!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit