tiistai 29. tammikuuta 2019

Muutamat silmänympäryksille tarkoitetut tuotteet

Heissan!
Jatketaan nyt loppuneiden kanssa, vaikkei mieliala ole edelleenkään mikään täydellinen. Kiva oli kuitenkin saada ajatukset blogiin ja kuvien muokkailuun.
Tässä on tulossa suureksi osaksi tuotteita, jotka sain kulutettua sy-alueelle yhtä lukuunottamatta.

Aloitetaan sillä poikkeuksella eli alkukuusta päätin taas käyttää kertyneitä kangasnaamioita vähemmäksi, kun viime kuussa säikähdin kuivahtaneita sy-lappuja.
Nappasin käyttöön tämän jo Elokuussa 2016 Jolie Boxista tulleen L’atelier des Délices Moisturising Fiber Mask kangasnaamion.
Hyvä että nappasinkin käyttöön, koska ei nämäkään loputtomiin kosteina pysy!
Pidin tätä naamalla ehkä 20min ja ei tuohon kankaaseen enää jäänyt seerumia jäljelle juurikaan, että olisi vielä toistamiseen voinut käyttää!
Kasvot jäivät kuitenkin kosteutetuiksi ja oli kiva vielä tuon jälkeen kerrostaa päälle vähän muuta seerumia ja kasvovoidetta.
En ehkä itse ostaisi uudelleen, koska hinta on aika "kirpeä", 11,50e :/. Ei ollut niin maata mullistava, että haluaisin tuota hintaa pulittaa.
Tuossa kuvassa näkyy myös seuraavaa "loppunutta".

Eli se on tämä Bio2You Anti-ageing Eye Gel Patch silmänympärys-alueen geelilaput, jotka tuli viime vuoden Huhtikuussa Bette Boxista.
Voin sanoa, etten oikein tykännyt, yhtenä syynä tuo, että nämä valuivat koko ajan pois paikaltaan.
En myöskään huomannut mitään niin selkeää, erilaista vaikutusta, mitä ei sy-voiteet tai nuo kangasnaamiot tekisi.
Jäi vain sellainen plaaaahhh-fiilis.


Sitten tulee itselleni pieniä yllätyksiä.
Sain kaksin kappalein tyhjennettyä näitä 100ml Lumene Sensitive Touch Gentle Eye Makeup Remover silmämeikin poistoaineita.
Tämä tuli Livboxin mukana Syyskuussa 2016, toisen putelin sain Marisalta lahjaksi.
Tuossa Livbox postauksessa sanoin, että tykkäsin tästä yhden käyttökerran jälkeen.
En nyt sitten runsaamman käytön jälkeen oikein tykännytkään :D.

Olen tuolla Lumenella täyttänyt tätä kätevää Dermosilin pulloa (siinä on pumppu, niin helppo kastaa vanulappu).
Pienet meikinrippeet tämä puhdisti ihan hyvin, mutta jos oli ollut runsaampi silmämeikki, enkä ollut käyttänyt öljypuhdistusta (suihkussa ja suihkun ulkopuolella eri aineet käytössä), niin jämiä jäi aika runsaasti silmien ympärille. Tällä joutui melko paljon hankaamaan sitten sy-aluetta ja mulla kyllä saattoi selvästi ärsyttää/kirvellä silmiä, jos runsaammin käytin.
Eli mun käytössä tämä ei ainakaan ollut mikään hellävarainen, mikä kummastutti todella.
Tuossa Dermosilin pullossa Lumenea on vielä pitkäksi aikaa käytettäväksi, mutta sainpahan nuo pullot tyhjäksi ja pois kaapista!
En aio ostaa enää uudelleen.

Melko alkukuusta loppui myös yllättäen tämä 15ml Mia Höytö Valo Eye Cream silmänympärysvoide pumpullisella pullolla, jonka olen tainnut ostaa Hullareilta silloin, kun Stocka oli vielä täällä Oulussa eli olikohan se jotain 3v sitten :D.
Tämä oli aivan ihana <3. Täydellinen yöksi eli kosteutti todella hyvin, mutta ei turvottanut sy-aluetta, eikä myöskään ollut liian täyteläinen meikin alle.
Käytin tätä kuitenkin 98% iltaisin meikkien pesun jälkeen :).
Voisin kyllä ehdottomasti ostaa uudelleen iltakäyttöön! Onneksi Sokoksellakin myydään kyseistä merkkiä!

Myös toinen sy-voide koki loppunsa, joka oli tämä 5ml minikokoinen JOIK Eye Contour Cream.
Tämä tuli JOIKin kalenterista, jonka aukaisin vuosi sitten Helmikuussa.
Aloin käyttää tätä ensin päivisin, mutta kun huomasin luomivärinpohjustajaa laittaessa sen rullautuvan pois, niin siirsin iltakäyttöön.
Lopulta mietin, että koska tämä on luonnonkosmetiikkaa ja lisäksi tuo viime kesä oli helteineen niin tappava, niin en sitten viitsinyt jättää tätä pidemmäksi aikaa enää käyttöön. Käytin siis myös kaulan ja dekolteen alueellakin.
Tämä ei kosteuttavuudeltaan yltänyt lähellekään tuota Mia Höytöä eli siksikin halusin saada tämän nopeasti pois varastosta.
Voisin ehkä joskus ostaa testiin vielä ihan "tuoreeltaan" eli sitten, kun varastossa ei ole käyttöään odottavia sy-voiteita, eikä mahdolliset helteet pilaa voidetta. Nyt on hieman vaikea sanoa tästä juuta tai jaata.

Viimeinen yllätys tuli eilen, kun ajattelin rajata silmät tällä Avon Always On Point Eyeliner, Molten Rose rajauskynällä ja tuo viimeinen pieni muru tipahti kynähylsystä pois.
Tässä mekanismi oli sellainen, että sävyn terä teroittui, kun korkin rullasi käytön jälkeen paikalleen eli sävymateriaali "työntyi" aina ulospäin.
Nyt siinä oli enää 2mm pituinen muru jäljellä, joka ei enää hylsyssä pysynyt, kun se "työntävä juttu" (todella ammattimaisen kuuloista :D) oli tullut näkyviin kynän kärkeen.
Sävy oli tuollainen pronssimaisen ruusukultainen, todella kaunis sävy! Hyvin sopi myös yhteen ColourPopin Super Shock Shadow Weenie-sävyn kanssa.
Harmittelin eilen kyllä, kun en voinutkaan tätä enää käyttää. Näitä ei ole enää Avonilla myynnissä, valitettavasti :(.

Tässäpä oli tämänkertaiset, yhteen postaukseen on vielä loppuneita jäljellä!
Pitäkää peukkuja, että huomenna saisin postauksen aikaiseksi myös :D. Ne tuotteet tosin ovat sellaisia, joista ei ole montaa sanaa sanottavana.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit