lauantai 27. huhtikuuta 2019

Vartalolle hoitoa kuorinnalla ja voiteilla

Heissan!
Nyt on rutistettu remppaa niin hyvin parin päivän aikana, että eilen päästiin viimein kokeilemaan kunnolla saunaa ja kylpyhuoneen suihkua (Mr.Insinööri testasi jo edellisenä päivänä, mutta itse halusin ensin hinkata seinät ja lattian miten kuten puhtaaksi remppapölystä) <3. Ai hitsi, että oli kyllä uskomatonta päästä ihka omaan puusaunaan ja tilavaan suihkuun (sen jälkeen, kun on lähes 1½v suihkutellut 90x90cm kopissa) :D. Kyllähän siitä ihan nätti tuli, vaikka mietityttikin etukäteen kaikki, miten värit ym. menee yhteen. Itsellä kun ei ole sitä lahjaa, että näkisin sen lopputuloksen mielessäni, miltä mikäkin näyttäisi. Oon vaan katsonut, että noista jutuista tykkäisin ja sitten vaan tekemään ja toivomaan, että ne toimii todellisuudessakin :D.
Ja siis puuttuuhan tuolta kaikkea "pientä" vielä, kuten purkkien säilytyshyllyt, penkki, naulakot, amme, listat saunan oven ympäriltä, listat ikkunan ympäriltä ja ovi itse kylppäriin :D... Mutta nuo on niitä pieniä fiilauksia enää :D. Pääasia on se, että siellä voi kuitenkin jo saunoa ja suihkutella, mikä on tärkeintä <3.
Mr.Insinööri lähti aamulla pyörähtämään kotikotonaan, niin saadaan sieltä nyt toivottavasti ainakin diy-naulakkoja varten puulankkuja ^_^.
Noh, tämäpä remontista tällä erää! Seuraavaksi kosmepurkkeja.

Viimeinen kolmesta 50ml minikokoisesta The Body Shop Honeymania Body Butter vartalovoiteesta on nyt kulutettu loppuun.
Olen siis 2 jo käyttänyt aiemmin, jotka ottivat viime kesän tappohelteistä osumaa.
Tämä viimeisen purkin sisältö näytti normaalilta vartalovoilta, mutta tuoksu tässä Honeymania-sarjassa ei vaan edelleenkään ollut omaan makuun.
Kosteutustehot oli hyvät eli jopa jalkapohjat tulivat pehmeiksi.
Oon kuitenkin iloinen, että nämä ovat viimein pois tuolta varastosta ja seuraavia mini-rasvoja onkin jo käytössä! Ne tulevat toukokuussa tänne esittelyyn, kun loppuvat varmasti silloin :).

Jeeeejeee!
Täysikokoinenkin kroppavoide käytetty, vuorossa oli tämä 250ml Victoria’s Secret Amber Romance Amber & Crème Angelaise Hydrating Body Lotion, joka oli taas Marisan diilauksia.
Tätä käytin tarkoituksella vain "erityis"tapauksissa, mutta nyt kun tämä oli loppumassa, niin käytin useammin saadakseni pois varastosta.
Tuoksu oli kiva makea, mutta ei kuitenkaan liikaa.
Kosteustehot olivat yllättäen todella hyvät, vaikka aluksi epäilinkin, että nämä olisivat vain hyvältä tuoksuvia ja muuten erittäin kevyitä voiteita. Riitti hyvin itselleni myös talvisin käytettäväksi, mutta kuivemmalla iholla voi tarvita lisäkosteutusta.
Voin kyllä mielelläni ostaa lisääkin näitä Victoria’s Secretin kroppavoiteita, mutta se jää tulevaisuuden haaveeksi, kun ensin täytyy saada se kuuluisa kroppavoide-katastrofi haltuuni :D.

Viimeisenä tässä joukossa loppui totutusti vartalokuorinta ja se oli tämä 300g Flow Kosmetiikka Lime & Strawberry Organic Himalayan Salt Body Scrub.
Tuoksusta en yllättäen osaa sanoa muuta kuin ettei tämä tuoksunut selkeästi kummallekaan eli limelle tai mansikalle, raikkaanpuoleinen tuoksu silti oli.
Suolakuorintana rakeet olivat hyvin kuorivia, mutta tämä kuorinta kuuluu niihin kosteuttaviin eli iholle jää selkeä öljymäinen/voidemainen kerros, joka ei huuhtoudu iholta helposti vedellä.
Talvella oli siis itselleni hyvä, kun en aina halunnut palella yhtään ylimääräistä kroppavoiteen levityksen ajan :D.
Voisin ostaa uudelleen, mutta pitää kyllä kuorinta-varastoakin saada pienemmäksi ensin...
Nyt on vastaavan tyyppisiä kosteuttavia kuorintoja käytössä pari kappaletta Dermosililtä.

Tässäpä nämä!
Nyt täytyy lähtä ottamaan lääkettä, kun tuntuu päänsäryn olevan tuloillaan. Saa nyt tämän päivän ottaa rennommin!
Palataan siis asiaan seuraavien loppuneiden kanssa!
Miumoi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit